torstai 18. lokakuu 2012

Smile, you are worth it!

Eilen koitti jännä päivä, sillä mulla ja Jyrillä oli Sellon Medismilessä hampaiden tehovalkaisu. Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä tän kyseisen paikan kanssa, ja tiesin erityisesti Jyrin innostuvan siitä. Niimpä ostin hänelle lahjaksi saman toimenpiteen. :)
 Paikka oli tosi mukava, ja vähän piilossa kaikelta kauppakeskusken muulta melulta.
 Tossa penkissä toimenpide tehtiin, ja se olikin meille jo ennestään tuttu maanantaina tehdystä hammaskivenpoistosta. Hampaat pitää siis tarkistuttaa ennen valkaisua reikien varalta, sekä hammaskivet pitää käydä poistattamassa. Onneks mulla ei sitä kauheesti edes ollut!
Hampaat on mulle aina ollu sellanen ”kauhun-aihe” sillä mua on kiusattu mun rumista hampaista. 
Yläasteella sitten mulle laitettiin hammasraudat virheellisen purennan seurauksena, ja olin tosi ilonen koska tiesin että samalla mun hampaista tulee suorat. No eipä tätä iloa kauheen kauaa kestänyt, kun tajusin että jopa pari mun parasta kaveria kiusaa mua. Tää ilmeni aina niin että esim. riidan tullen mun hammasrautoja haukuttiin. Yläasteen jälkeen menin kymppiluokalle, jossa tää kiusaaminen vaan paheni, ja sain kuulla paitsi luokkalaisiltani, myös muilta oppilailta lähes joka päivä jotain nimittelyä. Itkin joka päivä kotona, ja mietin että millä keinolla saisin ne itse revittyä irti.. Siinä vaiheessa olin jo niin loppu ettei mun tehnyt mieli mennä enää edes kouluun, tai varsinkaan tutustua uusiin ihmisiin. Onneks toi kuitenkin sai lopun jo parin kuukauden jälkeen ja hammasraudat poistettiin. Se oli varmaan mun elämäni onnellisin päivä tähän mennessä :D
Kerron tän siksi, että ymmärtäisitte kuinka tärkeät mun hampaat on mulle. Nyt ne on ihan suorat, sekä valkoiset eikä mua voida niiden tiimoilta enää kiusata. Joten paljon kiitoksia Medismilelle :)
Tästä näette vielä mitä sävyä mun hampaat oli ennen, ja mikä on lopputulos. Eli toi sävy 2 oli lähtötilanne. Mun mielestä mun hampaat ei todellakaan ollut mitenkään tummat, vaan ihan hyvät jo ennen tota, mutta nyt kun vertaa noita ennen ja jälkeen kuvia, niin kyllä ne aika tummilta näyttää :D. Ja lopputulos oli 0.5 ja 1 välissä :) Eli aaaika hyvin!
Multa saa toki kokemukseni perusteella kysellä kaikkea mikä kiinnostaa/mietityttää, mutta muistakaa että mikään hammaslääkäri mä en ole :D


Jos kiinnostuit, niin kannattaa vielä lukea tää teksi, jossa kerrotaan vähän tarkemmin tosta valkaisusta, aineista joita siinä käytetään, sekä kenelle se sopii!

Medismilellä käytetään vain ammattilaiskäytössä olevia Beyond plus- ja Beaming white -valkaisuaineita.

Valkaisuaineet ovat vetyperoksidipohjaisia geelejä. Ne ovat puskuroitu siten, että ne ovat hellävaraisia hampaille mutta tehokkaita valkaisuun. Valkaisua kiihdytetään sinisellä led-valolla ja se hoituu yhdellä tunnin hoitokerralla kuntoon. Toimenpiteitä tehdään ainoastaan hammaslääkäreissä ja -hoitoloissa, jotka ovat Valviran valvonnassa.

Kenelle valkaisu sopii?
– henkilöille, joilla hampaat ovat tummuneet esimerkiksi kahvin tai punaviinin juonnin, tupakoinnin, mausteiden tai lääkkeiden takia.
– Hampaiden valkaisun soveltuvuuden tarkistaa aina hammaslääkäri tai suuhygienisti, toimenpiteen voi estää esimerkiksi hampaiden reiät ja tulehdukset. Alaikärajaksi suositellaan yleisesti 16:ta vuotta.
– Hampaiden valkaisu ei itsessään edistä terveyttä, mutta suun puhdistukset ja tarkastukset ovat aina terveyttä edistäviä ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.Kaikki te ihanat lukijat saatte Medismileltä 300e arvoisen tehovalkaisun nyt hintaan 125e,kun aikaa varatessanne sanotte lukevanne mun blogia. Tarjous on voimassa marraskuun loppuun! 


With love, Silja

79 Responses to “Smile, you are worth it!”

 1. Salha sanoo:

  Tosi valkoset tuli noista sun hampaista!! :)

 2. Anonymous sanoo:

  Hitsi ko asuisin helsingissä niin varmasti menisin! Harmittaa ku täällä missä mä asun tuommonen maksaa ihan hirveästi.. Mut tosi kivat hampaat tuli, saispa itellekki noin valkoset hampaat:)

 3. Anonymous sanoo:

  Mulla on ollut sama ongelma mun hampaisiin liittyen. Muakin kiusattiin yläasteella, koska mulla oli hammasraudat. Haukuttiin kaikenmaailman huoraks ja ”varo ettei rautas jää kiinni kyrpään ku otat suihin” ja olin herranjumala seiskalla… Siispä mä en todellakaan halunnu pitää niitä, niin tuskaa se oli ja itseluottamus karisi kokonaan. Menin poistattaan raudat ja hampaisiin on palannu samat rakoset ja vääntyilee… eli nyt mulla on ruma hammasrivistö koska en jaksanut kiusaamista. Jes.

 4. Anonymous sanoo:

  toi on niin typerää, et jotkut, ja vielä sun parhaat kaverit, on jaksanu kiusaa sua hammasraudoista?:D huomaa oikeesti kuinka lapsellisia ne on ollu, ja sitten et toi vielä jatku yläasteen jälkeen?? ei herranjumala mitä porukkaa:D uskon, et sulla ei ainakaan kaiken ton jälkeen tulis varmasti mieleen kiusata ketään hammasrautojen takia hah:D

 5. neldi sanoo:

  Oi tiedän ton ihanan tunteen kun hammasraudat saa pois, itselläni ollut kanssa ysiluokalla raudat ja kyllä niistä kuuli. Itelläni ollut ala-asteella vielä värivirhettäkin hampaissa, joka kyllä häipyi itsekseen iän myötä. Kyllä sitä käy silti peilin edessä parinkin vuoden jälkeen edelleen ihmettelemässä suoria ja hampaita.. :)

  Ja tulipa muuten valkoset hampaat, vaikka sulla oli jo valmiiksikin vaaleat! Wautsi.

 6. Anonymous sanoo:

  kestääks toi valkaisu kuinka kauan, et haalistuuko jossainvaiheessa vai kestääkö vuosia? =D

  • Voi kestää vissiin jopa viis vuotta jos hoitaa hyvin. Mutta vähintään vuoden kai… Riippuu varmasti paljon just esim. siitä et juoko kahvia, punaviiniä, polttaako jne.

 7. Mary sanoo:

  Oi vitsi mikä ero, huuh huh! :D Ihanan valkoiset hampaat!

 8. Anonymous sanoo:

  Ei toi valkaisutulos kestä sulla kovin kauaa, kun poltat tupakkaa. Ne on aika pian samanlaiset kuin lähtötilanne. Tässähän olisi sulle oiva tilaisuus ja motivaatio lopettaa tupakointi!

  En sanonut pahalla. Mun kaveri on suuhygienisti niin aika usein jutellaan hampaista :)

 9. Anonymous sanoo:

  ihanaa, sullakin on pienet hampaat!:) mulla itellä on kans pienet hampaat, ja muaki kiusattiin peruskoulussa mun hampaitten ja suun takia.. näin jälkeen päin ku miettii nii eipä niitten ihmisten päässä kyllä kovin paljoo liiku jos ei oo muuta kiusaamisen aihetta ku hampaat.. mulla on ollu kyl koko ikäni suora hammasrivistö mut silti niistä sanottavaa riitti. itse olen ainakin tyytyväinen omiin hampaisiin, vaikka pienet onki mutta enpä tuota vielä ole nälkään kuollu!:D mutta ihanan valkoset, voi ku itekki pääsis hampaittenvalkasuun:)!

  • Anonymous sanoo:

   Pienet hampaat? Ei siljan hampaat kyllä mitenkään erityisen pienet oo, ku ihan normaalikokoiset :D

 10. Anonymous sanoo:

  Oon kyllä aina kattonu että sulla on tosi hyvät hampaat niitten rautojen jäljiltä ja nyt kun ne on vielä noin valkoset niin oijoi<3

  Tiiätkö oon ihan varma että sua on kiusattu niistä raudoista vaan ja pelkästään sen takia, että oot ollu aina tosi kaunis, saanu huomioo ja porukka on ollu sulle niin kateellisia, että sittenkun kun sun ulkonäössä on joku yks tollanen poikkeeva, vähän erilainen juttu, ihmisiä on lohduttanu että ne on saanu haukkua sua edes jostain. Eli tässä tapauksessa just niistä raudoista ja lohduttaa itteensä tyyliin ”ei se silja ookkaan täydellinen kun sillä on raudat” tms.. Ihan älyttömän säälittävää ja suututtaa niin paljon tollanen, koska et varmasti todellakaan oo ainoo. Vähän kyllä ihmetyttää että jossain 10.luokallakin porukka jaksaa vielä kiusata jostain hammasraudoista, mutta sellasta se näköjään on nykyään..

  Onneks sun tapauksessa voi todeta nyt että hyvää kannatti oottaa, nään oikeen silmissäni kuinka ne sun kiusaajat vittuuntuu koneittensa takana kun näkee tän postauksen ;)

 11. Emma sanoo:

  Heiii tää ei kyllä liity postaukseen millään lailla, mutta kun sulla on noita virosta ostettuja instat colour juttuja niii miten sä käytät niitä? niiku värjäyksen jälkee vai miten? ostin kans tuommoosia virosta, mutta mulla vaa ei oo hajuuka mis välis tuollaanen pitäs lykätä päähän :DDDdd

  • Oon käyttäny niitä niinkun hopeeshamppoota. Et sillon kun en oo halunnu rasittaa hiuksia värjäämällä, niin se on ollu ”kevyempi” vaihtis. Ku eihän se niinku vaalenna oikeestaan yhtään hiuksia, vaan tekee niistä ihanan tuhkaiset! :) Ja ne pitää laittaa vissinki sitte märkiin hiuksiin jos oikein muistan!

  • Emma sanoo:

   Okei, kiitos paljon :))

 12. Anonymous sanoo:

  muaki on kiusattu mun hampaiden takii koska etuhampaiden välissä on rako ja siks en oo koskaa tykänny mun hampaist mut nii en koskaa tykänny niist ja häpesin niit mut ei se kolo enää haittaa ja nyt aion homma hammaskorun:)

 13. Anonymous sanoo:

  harmi ku vaa marraskuun loppuu voi pehvaaaaaaaaaaaa

 14. Anonymous sanoo:

  ihanat hampaat! oon miettiny jo pitkään hampaitten valkaisua, ja nyt kun tuollanen mahtava tarjous olisi, niin mitäs minä sillä teen kun en sielläpäin asu.. :(

 15. Anonymous sanoo:

  ei hyväääääpäivääää jos olisin nähny teiät kaks tuol valkasus:DDDDD

 16. Iines sanoo:

  Upeet hampaat! Täytyy varmaa varata aika kun hintakin on noin edullinen!:D

 17. Henna sanoo:

  Mitä toi bannerin paita on se on ihana <3

 18. Anonymous sanoo:

  Ei vitsi just hyvään saumaan tuli tää!! Oon katellu just kaikista paikoista hampaiden valkasua mutten ooo osannu päättää minne meen. Mut nyt meen tonne koska hintakin on noin halpa! Semmonen kysymys vaan että kuuluuko toi hammas tarkatus ja hammaskiven poito ohon hintaan ? Jos ei niin paljon se maksaa :)!

  • Tarkastus kuuluu hintaan, mutta hammaskivenpoisto ei. Se oli vissiinki 49e. Mut jos pitää poistattaa hammaskiveä, niin väh. 2 päivää aikasemmin että ikenet kerkee parantua!:) Mutta kannattaa harkita tota paikkaa, oon ite tosi tyytyväinen! :)

 19. Anonymous sanoo:

  Voi miten ihanat hampaat!<3 Oon nii kateellinen kun minulla itselläni on ihan hirveät hampaat ja en saa hammasrautoja, koska vika ei ole " niin suuri" niin pitäisi mennä yksityiselle.. aijon kyllä sen toteuttaa vielä vaikka olen kohta jo 18..koska kuitenkin koko loppu elämä edessä ja haluan edes joskus hymyillä ja että minullakin olisi kaunis hymy..kävitkö itse sillon yksityisellä vai millä? Jos kävit tiedätkö paljonko toimenpide maksaisi?

  • Anna sanoo:

   Mulla oli juurikin tuolla tavalla, että todella vähän oli hampaat vinossa niin ei kunnallisella suostuttu oikomaan…… Yksityisellä tuli maksamaan n. 3500-4000€ loppujenlopuksi :)

  • Anonymous sanoo:

   Voi kiitos paljon sulle vastauksesta <3 itseäni kyllä harmittaa niin paljon kun hampaat vinossa ja en ole yhtään tyytyväinen pitää varmaan ruveta säästämään tuohon operaatioon. Sehän on vaan huono, kun tällä iällä pitää sitten vielä rautoja pitää:( kauankohan yksityisellä niitä rautoja pitää sitten pitää? että montakohan kuukautta :o?

  • Anonymous sanoo:

   Itekki menin yksityiselle ku kunnallises ei suostuttu laittaa, mun hampaat oli oikeesti iha supervinot mut puoles vuodes suoristu ihan suoraks ja sai raudat poiss:) eikä se lasku tuu kerral vaa ain joka käyntikerta makso eriksee ja niit käyntei tais olla kerran kuukaudes , ne makso jonku 100-200 vissii? Tietty se poisottokäynti ja laittokäynti oli kalliimpi et kyl siihe sai rahaa menee iha mukavasti! Mut suosittelen, ainaki tulee hyvät yksityisel puolel:)

 20. Anonymous sanoo:

  nyt ymmärrän ja uskon sua vähäsen, että et oo ollu mikään sekopää, näiden kusi noussu päähän kakaroiden (lätkänpelaajien) paskanjauhanta on mitä on. :)
  kauheaa että ne on tehnyt noin! oliko sulla yhtään ystävää kuitenkaan kymppiluokallas??

 21. Anonymous sanoo:

  Siis mitä ihmettä kiusattiiks sua viel kympillä? :o olin samas koulus sunkaa sen vuoden ja joo olihan ne sun luokkalaiset pojat ainaki aika lapsellisia et niiltä vois ainaki tollasta kuulla vaik et nyt sanonu tietenkään kuka tarkalleen.. Onneks se on ohi! :)

 22. Fanni sanoo:

  kuuluko toi tarkastus/ hammaskiven poisto tohon samaan hintaan vai onko maksettava erikseen? Kelasin hyödyntää tarjousta;) kiitos siitä!

  • Anonymous sanoo:

   Tehovalkaisuun kuuluu hampaiden tarkastus ennen kyseistä toimenpidettä. Hammaskivenpoisto ei sisälly hintaan, mutta se on suositeltavaa tehdä ennen valkaisua, jotta valkaisun teho on suurempi. Nyt vaan aikoja varailemaan! :)

   T. Emmi/Medismile

 23. Jassu ja elle sanoo:

  en tiiä ootko jo tietonen ja enkä et ootko se oikeesti sinä mutta joku pyytää mm. minua kaveriksi fb sun kuvilla. nimellä sofia sinep. mut sul on ihana blogi<3

 24. Anonymous sanoo:

  alkoks sulla vihloo hampaissa toi? ja vihlooko sulla yleenä hanpaat paljon?

  • Alko vihlomaan, ja vihloi ekan illan. Mutta otin buranan ja laitoin saamaani fluoritahnaa hampaitten päälle, ni seuraavana aamuna oli jo kipu kadonnu :) Ei vihlo normaalisti hampaat!
   Mutta joillain toi kuulemma vihloo enemmän, joillain ei yhtään et se on ihan yksilöllistä :)

 25. Anonymous sanoo:

  Sulla on kyllä kauniit hampaat! Oon itekin miettiny kunnon hampaidenvalkaisua ja päättäny kokeilla jotain kotihoitotuotteita, koska asia joka omassa ulkonäössäni eniten vaivaa on just hampaat. En vaan usko että pystyisin tuota valkaisua ottamaan, koska mulla on edelleen hammasrautojen jäljiltä etuhampaiden takana sellaiset tukilangat, jotka varmaan täytyisi tuota varten poistattaa :/ sääli, tuohan olisi jo tosiaan tuntuva alennus ja Sellokaan ei turhan kaukana ole :)

 26. Anonymous sanoo:

  WOW! :D ihan loistava tarjous :))

 27. Anonymous sanoo:

  Mä saan varmaan raudat tähä etee, mut se on iha okei jos sit koko loppuelämäks saa suorat hampaat :)

 28. Anonymous sanoo:

  Minkä ikäinen oot, ku kaikki puhuu vaa kuinka näytät ikäistäs vanhemmalta jne? :) Mä oon lukenu tätä blogia vasta muutaman päivän ja aion kyl lukee jatkossakin! Niin hyvältä tää vaikuttaa! :)

 29. Anonymous sanoo:

  Onkohan samainen tarjous voimassa myös Vantaan Variston toimipisteessä?

 30. Anonymous sanoo:

  Käyppä muuten kattomassa fb sofia sinep on sun kuvilla tehty oli myös sun poikaystävästä kuvia ja lähetelly mun tutuille että eronnu koska jätkä petti ja nyt joittenkin mun tuttujen kanssa sopinu tapaamisia yms…

  • Anonymous sanoo:

   Jos joku on oikeesti tehny noin ni sun silja ja jyrin kans kannattais harkita jotain rikosilmotusta tollasesta…. toi on kunnianloukkausta!

 31. Anonymous sanoo:

  Vittu kuinka nolo muija! Ilmiantakaa kaikki! Ja Silja tee rikosilmoitus tollasesta!!

 32. Anonymous sanoo:

  Kävikö toi kipeää??

 33. Anonymous sanoo:

  Silja, onko toi tehovalkaisu ainoa, josta Sun lukijat saa alennusta? En uskalla siihen ryhtyä, mutta olisin mielelläni mennyt hammaskiven poistoon, soodavalkaisuun ja sellaisiin kevyempiin juttuihin. Olisit sopinut niihin kans vaikka jonkin %-alennuksen!

 34. Anonymous sanoo:

  Hei tietkö yhtään auttaako toi tehovalkaisu jos on keltanen hammasluu?? Oisin niiiiiin onnellinen jos joo ja et voisin lunastaa ton hyvän tarjouksen koska mäkin oon saanu tied minkälaista kommenttia keltasista hampaistani ja vaik se tuntuu olevan sanojalle iha pikku juttu tai läppä ni se riipasee ain nii pahasti :O

  • Mä en osaa sanoa kun en oo mikään hammasekspertti. Medismilellä on valkaisuTAKUU. Eli jos sun hampaat ei vaalennu neljää astetta, saat rahat takasin/ uuden valkaisu kerran :) Joten luulis sen tehoovan :D

  • Anonymous sanoo:

   Tehovalkaisu tehoaa juuri hammasluuhun. Täten jos on esim. muovipaikkoja, ne kohdat eivät vaalene. Toisilla hammasluu on luonnostaan vaaleampi, ja toisilla tummempi. Valkaisu ei vaalenna hampaita oman hammasluun oikeaa väriä vaaleammaksi. Kuitenkin jokaisen hampaiden väri on tummentunut iän myötä, joten valkaisun teho kyllä näkyy! Tehovalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin siis noin 4-6 astetta. Niinkuin tulikin jo esille, Siihen sisältyy myös täysi takuu – jos hampaat ei vaalene niin saa rahat takaisin.
   Kannattaa siis mennä kokeilemaan, jos kerran intoa löytyy :)

   T. Emmi/Medismile

 35. Anonymous sanoo:

  niin oikein sulle että sua kiusattiin!! sä oot vaan niin vitun ilkee, kaksnaamanen ja ylimielinen ihminen, et huh huh.. :)

 36. Anonymous sanoo:

  Onko tää kauppakeskus sellon lähellä oleva siis?

 37. Anonymous sanoo:

  En tiedä onko tätä vielä pyydetty kertaakaan, mutta tossa oikealla on toi kuva, jonka alla lukee contact me, niin voisitko tehdä kyseisestä meikistä postauksen? :-)

 38. Anonymous sanoo:

  Kiitos<3

 39. Anonymous sanoo:

  Sulla on tosi nätti hymy ja oot muutenkin huippu kaunis! Sun blogia lueskelles tulee aina hyvälle tuulelle. Vaikutat tosi symppikseltä ja ihanalta ihmiseltä :)!

 40. Anonymous sanoo:

  just ku tulin helsingistä takas rovaniemelle nii luen tän..D:

 41. Anonymous sanoo:

  oot niin vahva Silja ku oot kestäny kiusaamist ja kaikkee paskaa :/ KAIKKEE HYVÄÄ SULLE <3

 42. Anonymous sanoo:

  Saisikos tuonne MEDISMILEEN vielä aikoja? :)

 43. Anonymous sanoo:

  missä olit kympillä?:)

 44. Anonymous sanoo:

  Ja voisikos medismileen mennä vantaale tai espooseen? :) lisäten vielä edelliseen…

  • Anonymous sanoo:

   Tarjous on voimassa molemmissa toimipisteissä, kunhan ajan varaa marraskuun loppuun mennessä. :)

   t.Emmi/Medismile

 45. Anonymous sanoo:

  Sulla on ainakin etuhampaiden alareunassa kulumaa (ihan tosi vähäisesti tosin) mikä kannattaa käydä tarkistuttamassa. Voi johtua purennasta tai ruokavaliosta tai monesta monesta muusta syystä. Nyt ei näytä pahalta mutta parin vuoden päästä kun rupeaa pahentumaan niin ei ole enää halpa juttu korjata. Itse jouduin kruunuttamaan etuhampaani uudestaan samanlaisen kiillevaurion takia, hintaa tuli useampi tonni.

 46. Anonymous sanoo:

  Et vastannut aiempaan, mun mielestä ihan fiksuun kommenttiin missä pyysin vähän selittään miten vanhoissa kuvissa ei näy sitten niitä rautoja? ihan sen takiaki toivosin jonkulaista selitystä ku vaikken edelleen mikään himolukija oo niin on paljon asioita missä sua ihailen, nii väkisinkin tulee sellanen fiilis että sulla on jotain salattavaa ku ihan asiallisesti kysyn selitystä eikä siihen tule vastausta, täällä porukka laittaa tosi lapsellista kommenttia mutta niihin sulla on aikaa vastata..?

 47. Anonymous sanoo:

  Eiks hampaiden valkaisussa suositus ikäraja ole K-18? En tiedä sitten onko sun hampaat jo nii hyvin kehittyneet mutta jos kyseessä on vastuullinen valkaisija niin hän kyllä pyytäisi odottamaan vielä kunnes ikää on tarpeeksi…. Ja se johtuu ihan siitä ettei hampaan kiilteeseen tule mitään kehityshäiriöitä:)

  • Anonymous sanoo:

   Medismilellä toimii ainoastaan täysin ammattitaitoisia ja vastuullisia suuhygienistejä. Suositusikärajana on 16 vuotta. Aina ennen valkaisua tehdään hampaiden tarkastus. Toimenpide on täysin turvallinen, eikä se vahingoita kiillettä. Osalla voi kuitenkin ilmetä pieniä sivuvaikutuksia, kuten vihlontaa tai kylmän arkuutta, mutta nekin häviävät nopeasti.

   t.Emmi/Medismile

 48. Moikka siis 16 on ikäraja ??
  Toimiiko tää myös espoossa ??

  :)

  ++ luen blogias päivittäin ! (:

  • Anonymous sanoo:

   Kyllä vain, 16 vuotta on suositusikäraja valkaisuille. Tarjous on voimassa molemmissa toimipisteissä, kunhan sen ajan varaa ennen marraskuun loppua. :)

   t.Emmi/Medismile

 49. Anonymous sanoo:

  kaiailisin vielä hieman selvennöstä! pitääkö tämä toimenpide suorittaa marraskuun aikana vai voiko ajan varata myöhemmälle esim. maaliskuulle kyseiseen hintaan, kunhan varauksen on tehnyt ennen marraskuun loppua?:)

  • Anonymous sanoo:

   Voi varata myöhemmälle. Tarjouksen saa kunhan ajan vain varaa ennen marraskuun loppua. :)

   t. Emmi/Medismile

 50. Anonymous sanoo:

  Mullaki on semmiset oikeesti rumat hampaat, ei mitkää superkeltaset eikä niis ole reikii vaan tosi rumat eli vinot. Mä antaisin iha mitä vaan jotta saisin hampaat niinku sulla *_*

Kommentoi