torstai 22. marraskuu 2012

The naked truth challenge

Pikkujoulujen meikkipostaus vaihtuikin meikittömään postaukseen :D Tämä postaus tuskin tarvitsee mitään sen suurempaa informaatiota. Eiköhän jokain enenemmän tai vähemmän blogeja lukeva tiedä miksi tein tälläisen. :)
Ajattelin aluksi etten ehkä tähän ryhtyisi, sillä mulla on blogissa niin paljon kuvia ilman meikkiä, mutta massan mukana mennään hyvän asian takia! :) Muistan myös hyvin sen ajan, kun joskus seiskalla en olisi mennyt mistään hinnasta ilman meikkiä edes meidän takapihalle :D
Tässä musta siis pari kuvaa ilman meikkiä, ja kaiken lisäksi vaalensin eilen mun kulmakarvoja, että varmasti näyttäisin vielä oudommalta :D Kuvia ei tosiaankaan ole siis käsitelty mitenkään muuten kuin että yritin saada niihin vähän enemmän valoa.
Muistakaa kaikki ihanat tytöt, että jokaisessa meissä on ne pienet virheet jotka tekee kauniiksi. Ei niitä pidä hävetä tai peitellä :)

With love, Silja

89 Responses to “The naked truth challenge”

 1. Cecilia H sanoo:

  Oot aivan upea ilman meikkiä! :)

  ♥: http://guabk.blogspot.fi/

 2. Anonymous sanoo:

  Moikka Silja! Et varmaan pidä itsesi määrittelemisestä, mutta kysmys kuitenkin sun seks. suuntautumisesta. Oletko siis aivan täysin biseksuaali, eli yhtä lailla tyttöihin kuin poikiinkin päin, vain ihmisen luonteeseen katsomalla? Mitä mieltä Jyrde on tästä? ;)
  Upea blogi, keep going
  – Mimosa

 3. Nelli sanoo:

  oohhoh näin teijät vilkasulta sellossa tänään jyrin kanssa, oot kyllä ihan superkaunis ja sulla on niin kauniit kasvonpiirteet!

 4. Anonymous sanoo:

  Paljasta sun ihon salaisuus!! Miten hoidat sitä, syötkö jotain esim. e-pillereitä jotka saattais vaikuttaa sun hyvään ihoon vai onko sulla vaan luonnostaan? :) oot todella upea!

 5. Anonymous sanoo:

  Ihana silja postaa jo ! :)))

 6. Anonymous sanoo:

  ”Muistakaa kaikki ihanat tytöt, että jokaisessa meissä on ne pienet virheet jotka tekee kauniiksi. Ei niitä pidä hävetä tai peitellä :)”
  <3!!! kiitos tästä

 7. Anonymous sanoo:

  herrrajumala ! nainen sä oot kaunis ilman meikkiä :)

 8. Anonymous sanoo:

  oot niin ihanan fresh ! :)

 9. Anonymous sanoo:

  oot niin upee ilman meikkiäkin..

 10. Anonymous sanoo:

  ja taas yhtä kaunis kuten aina:)!
  voikko tehdä sun meikkipussin sisällön?:)

 11. Anonymous sanoo:

  ei liity aiheeseen, mutta kuinka pitkät pidennykset sulla on? ja onko ne klipsit :-)

 12. Jude sanoo:

  Silbehööri oot luonnonkaunis kuin hanki helmikuisten aamujen <3

 13. Anonymous sanoo:

  ompas vaaleet huulet vaikkei meikkiä ookkaan….::D

Kommentoi