sunnuntai 10. maaliskuu 2013

Ibiza Dreams with Sunsilk

Sunsilk on hiljattain lanseeraanut The Ibiza Dream-kilpailun, jonka ideana on että Sunsilk-tytöt ymäri Skandinaavian voivat jakaa Sunsilkin sivuilla oman hiustyylinsä sekä kilpailla viiden kaverinsa kanssa mahtavista palkinnoista. Pääpalkintona on nimensä mukaisesti matka Ibizalle! Lisää kilpailusta täältä.

Minut valittiin Indiedayssin Inspiration-yhteistyön merkeissä mukaan ihanaan Sunsilkin kampanjaan, jonka tarkoituksena on, että jaan teille oman hiusvinkkini! Päätin kertoa miten ja millä teen itselleni kiharat, sillä sitä on monesti kyselty. :)

Sunsilkin totteet olen saanut yhteistyön merkeissä.

Hiukseni olivat eilisen jäljiltä aivan räjähtäneet ja rumilla laineilla, sillä pidän niitä öisin letillä. Pesin hiukseni volyymiä hennoille hiuksille antavalla Sunsilkin ”Thickening volume”- sarjan shamppoolla sekä hoitoaineella. 
Pesun jälkeen laitoin pyyhekuiviin hiuksiin Volumizing Mist-kampausnestettä, antamaan pitoa kampaukselle. Kuivashamppoon jätin tällä kertaa pois.
Näiden käsittelyjen jälkeen ero lähtökohtaan oli tälläinen:

Kun hiukset olivat täysin kuivuneet, aloitin kiharoiden tekemisen. Käytin hiuksiini Sunsilkin Pro Heat-sarjan lämpösuojaa, joka lupaa suojata hiuksia kuumuudelta föönattaessa, suoristaessa ja kihartaessa.

Toivottavasti saitte videosta jotain selvää ja tekniikan jolla kiharat teen :)

Jos et itse halua osallistua mukaan Sunsilkin uuteen kilpailuun, niin käy äänestämässä meidän tiimiämme tästä!

With love, Silja


134 Responses to “Ibiza Dreams with Sunsilk”

 1. Anonymous sanoo:

  POSTAA

 2. Anonymous sanoo:

  haha teen just samalla lailla kiharat ja mul on just toi sama suoristus- muotoilurautaki :p mut sun hiukset on paljo hienommat silti! :D

 3. hitto kun sä oot kaunis :)

 4. Anonymous sanoo:

  nyyhkis sä pilaat mun elämän sun täydellisyydelläs :(

 5. Anonymous sanoo:

  tää on nyt vähän offtopic, mutta lueskelin sun vanhoja postauksia ja tuli vaan mieleen että pystyisitkö vielä kuvitella joku päivä seurustelevas tytön kanssa, vai onko se ns. menneen talven lumia? ja joo sulla on nyt jyri ja teillä tuntuu menevän paremmin kun hyvin, mutta jos oletetaan että jyriä ei vaikka olis tai menis syystä tai toisesta katki… niin pystyisitkö vielä jos oikeenlainen likka tulis kohdalle?

 6. Anonymous sanoo:

  millä oot muokannutän videon?? :))) Ois super kiva jos vastaisit? :)

 7. Syksynäiti sanoo:

  Apua oon seurannu su blogia jonkun reilu vuoden ainaski . Mut nyt siel ei tunnu tuleva mitää muutaku noit ihme et sua pitää änestää josai tai sit jtn kilpailui ja mainostusta kauhee materiaaliseksi mennyt . No mutta toivoisin et tekisit sellasen my day postauksen videolle :) p.s. oot ihan superkaunis ja ihanat hiukset !!! :))

 8. Laura sanoo:

  oi että sun tukka on ihana!!! Mua ärsyttää että itse menin tekee sen virheen että pätkin tuolta ihan tyvestä saakka että ”saisin ne kivan pörröseksi!” vaikka todellisuudessahan niille ei saanu mitään sillon tehtyä:D onneks ne on jo kasvanu sillee et lyhyimmätki ylettyy leuan alapuolelle x) kiitos niin paljon tosta videosta, sain ihan sairaan hyvät kiharat itselleni ton avulla! Olet ihana♥

  http://likewemadeyou.blogspot.fi/

Kommentoi