maanantai 27. toukokuu 2013

Lomakuumeen kasvatusta..

Odotellaan ihan hirveästi tulevaa lomaamme Espanjassa. Vaikka matkaan on enää vain 15 päivää, se tuntuu ihan ikuisuudelta :D Mutta kuten vanha sananlaskukin järkeilee; odottavan aika on pitkä!

Oon kaivanut lähes kaikki tarpeelliset tavarat sekä kesävaatteet jo esille, ja ollaan Natan kanssa kummatkin suunniteltu lähes koko matkalaukun sisältö :D Vielä kun osais pakata niin vähän tavaraa messiin, että ois tilaa tuliaisillekkin… Niin ja Jyrille kävi todella ”hyvä” tuuri! Hän sai perjantaina uuden passin, ehti ihastella sitä noin 8h – ja hävitti sen. Ollaan kirjaimellisesti käännetty koko asunto ja auto ylösalaisin, eikä ole mitään muuta vaihtoehtoa, kun että se on työmatkalla tippunut. Siis ollaan oikeasti etitty sitä jopa jääkaapista, mikrosta sekä pesukoneesta!! Ens viikko venaillaan ja soitellaan poliisilaitoksille jne. josko joku ihana olis löytänyt ja palauttanut sen :(
Mutta sitä ennen on vielä pakko vähän vielä kiduttaa itseään ja fiilistellä lomakuvia! Osa kuvista on Aasiasta ja osa ihan Espanjansta. Torreviejassa on kuulemma ollut todella hyvät säät, joten kuluispa aika nyt super nopeesti!!
Hyvää viikonalkua kaikille! 
With love, Silja

70 Responses to “Lomakuumeen kasvatusta..”

 1. Hei ei tämmösiä :D tänne suomeen kuolee ja sit näkee tollasta niin arvaa vaan haaveileeko kaikki nyt :P <3

 2. Anonymous sanoo:

  Eikäää mä itseasiassa löysin oman lompakkoni tänään mikrosta XD haha.

  Toivottavasti teille tulee kiva ja onnellinen matka :)

  Loma postausta odotellessa!

 3. Anonymous sanoo:

  Äää nyt mäki haluun aurinkoon!!

  Kai pakkasit mukaan ne upeat shortsit jotka sulla oli päällä siinä aika uudessa ig kuvassa?

  Jos viitittisit paljastaa mistä niitä saa :p

  Ihanaa alkuviikkoa myös sulle :)

 4. Jenskuliii sanoo:

  Ihania lomakuvia! :)

 5. Anonymous sanoo:

  Mä tulin viikko sitten Mallorcalta ja ihastuin ihan totaalisesti siihen saareen!!

  • Joo Mallorca on kiva paikka, ja ihanan kirkasta vettä siellä vähän Palman ulkopuolella! Tossa on itseasiassa pari kuvaa myös sieltä :)

 6. Anonymous sanoo:

  Joo hyvät säät.. 2 astetta lämpimämpää kun suomessa xD

 7. Anonymous sanoo:

  Eikös siellä oo ollu nyt vähä päälle 20astetta sää, niinkuin Suomessakin on ollut suurinpiirtein?:D

  • jotain +25 astetta ja aurinkoa, plus sitten se ilmasto on vähän eri kuin Suomessa, et ei se nyt ihan sama oo :)

  • Anonymous sanoo:

   Ei se sama oo ku siel ruskettuuki paljo helpommin ku tääl suomes :) hyvää matkaa teille!

 8. Anonymous sanoo:

  Varmaan kiva lähtee tonne karkuun sitä haloota mikä tulee sit ku nää muut bloggaajat alkaa julkaisemaan sitä että te kaks piditte sitä ihqua juorublogia :’D kaikki siitä jo lähestulkoon tietää… En edes uskonu et joku ihminen voi olla näin säälittävä ja nolo mut näköjään sekin on mahdollista… Teitte muutaman kohtalokkaan virheen siellä blogissa mistä moni päätteli et ketkä sitä oiää :’D plus ip-osoitteetkin sattuu yllättäen täsmää,ään ;) toivottavasti paha saa kohta palkkansa

  • Ai nyt mua epäillään ja ihan ip:kin täsmää.. :D Haha okei ;) Mitäs nää kohtalokkaat virheet on jotka teki musta syyllisen? :D

  • Anonymous sanoo:

   Siis haloo anonyymi 10.48…. Mistä sä keksit että silja olis kirjotellu sitä blogia :DDDD aika säälittävää, haloo valoja nyt!

  • Anonymous sanoo:

   Ja oisko muutenki aika antaa olla ja unohtaa ne blogit??:DD hohhoh.. Positiivisuutta!!!

  • Anonymous sanoo:

   miten joku lukija on voinut saada selville jonkun blogin pitäjän IP:n? Valaiskaa jos tiiette, kuulostaa vähän oudolta että sen saisi selville…

  • Anonymous sanoo:

   Ip:n saa helposti selville mut henkilöä sen takana ei. Poliisi saa mutkien kautta, jos saa. Se on totuus väittää nää kaikkitietävät bloggaajat mitä tahansa esim klipsi vilma. Silja muista et kellää ei oo oikeutta syyttää sua tai ketää ilman todisteita ja edes poliisin epäily (jos sellainen olis…) ei riitä todisteeks.

  • IP-osoitteen voi helposti selvittää netissä, mutta yksityisillä henkilöillä IP-osoite vaihtuu ylensä kerran viikossa, tai kerran kuukaudessa. IP-osoitteella ei myöskään löydä tarkempaa tietoa kuin palveluntarjoajan eli esim. DNA tai Sonera :) Ei sieltä mitään nimiä ja osoitteita tule! :D Poliisi on ainoa jolla on lupa alkaa tarkemmin selvittelemään kuka IP-osoitteen takana on, mutta sekään ei aina onnistu, eikä sitä tehdä ellei ole kyseessä vakava rikos. :)

  • Anonymous sanoo:

   Jep näin on. Et aika perusteetonta yhtää kellää väittää et joku tietäis niiden blogien kirjottajat. Millä vitun perusteella? Ja miks tulla siljaa siitä syyttämään? Ihan ku poliist tutkis hikipäissään jotain Vilman ilmotusta siitä, et joku on haukkunu sitä kommenteissa tai sen rusketusta on dissattu. Eihän sitä oprinkaa huumejuttua otettu tutkintaan vaik se oli astetta vakavempi juttu

  • Anonymous sanoo:

   Tää rikosilmotuksilla ja poliislla uhkailu on niin trendi:DD omg miten noloaaaaaaaaaaaaaaa. Sä ja Natalia ootte esimerkillisii siinä miten hyvin suhtaudutte tohon

  • Anonymous sanoo:

   Siis jos joku pitää blogia niin voiko kuka tahansa selvittää sen pitäjän IP:n?:o monet sanoo että IP:stä näkee asuinpaikan…?

 9. Anonymous sanoo:

  Ounou, toivottavasti passi löytyy! Luulis kyllä jonkun palauttavan mikäli löytää, koska eihän kukaan teinikään pääse niin tuoreella passilla mihinkään sisään että sen takia pitäis sen:)

 10. Anonymous sanoo:

  mikä niiden yllämainittujen juorublogien osoitteet ovat?

 11. Anonymous sanoo:

  tuli muute mielee tosta yhestä kuvasta, että tehostaaks noi rusketusöljyt kuinka hyvin sitä ruskettumista et kannattaisko kokeilla :D ?

  • Kyllä ne tehostaa :) Mutta herkkäihosille ne voi luoda myös esim. aurinkoihottumaa :( Jos rusketut hyvin muutenkin niin suosittelen kokeilemaan! Toi kuvassa näkyvä Hawaiian Tropic on mun mielestä ehdottomasti paras merkki :)

 12. Anonymous sanoo:

  Whii ihania kuvia :’) Toivottavasti Jyrin passi löytyy! Ja kaikille anonyymeille ja ihan nimimerkilläkin kirjoitteleville: Espanjassa saattaa olla esimerkiksi yhtä monta celsius astetta kun meillä täällä kotonakin, mutta kaverini on tällä hetkellä Torreviejassa paikan päällä on +22 ja kuulemma aurinkoa ottaessa tuntuu kuin olisi saharan aavikolla. Kaikki riippuu aivan ilmastosta, joka sattuu olemaan Espanjassa ihana välimerenilmasto! Toivotan teidän nelikolle mahtavaa reissua ja toivottavasti me lukijat saadaan nauttia ihanista lomakuvista katkerina kun palaatte Suomen maankamaralle :)
  -K

 13. Anonymous sanoo:

  Hei silja!
  Olet näköjään käynyt ennenki Torreviejassa noiden kuvien perusteella! Voitko kertoa, et missä päin torreviejas toi ranta+meri on niissä kuvissa? Kun meri näyttää nois kirkkaansiniselt! Olen lähdössä perheeni kanssa Torreblancaan,joka on Torreviejas kesäkuun lopulla! Satutko tietää onko siellä vesijettejä, vesileikki juttuja kuten banaanivene ja näitä ? Kolmas kysymys, onko Torreviejassa kauppakeskusta, zaraa tms? Ei muuta, kiitos paljon jo etukäteen ! Ja kiitos vielä jos olet nopea vastaamaan:)

  • Noista kuvista ei valitettavasti ykskään ole Torreviejasta :( Siellä ei oo ihan noin kirkasta vettä.. Suosittelen käymään La Zenian rannalla, se on mun lemppari! Torreblancasta on sinne vähän matkaa (se on eri puolella torreviejaa), mutta kannattaa käydä edes kerran :) Siinä suht lähellä Torreblancaa on tosi kiva kauppakeskus Habaneras, jossa oli ainakin viime vuonna Bershka, Zara, Pull&Bear, Stradivarius ja mun lemppari Blanco =) Toivottavasti oli jotain apua!

 14. Linda sanoo:

  Ai että miten ihania kuvia .. Oon niin kateellinen! :)
  Ihana mennä tollein kaks ystäväpariskuntaa yhdessä lomailee.. Oon varma että teille tulee ihana ja unohtumaton loma, varmasti tekee hyvääkin.
  Toivottavasti kaikki nuo passiasiat järjestyy kanssa.
  Ei mulla muuta :) <3

 15. Emilia sanoo:

  Ai vitsi, mun matkakuume kasvaa entisestään!:-D

 16. Anonymous sanoo:

  Täytyy kyllä sanoa, että mun mielestä kielellisesti sun blogi on kehittynyt huimasti lyhyessä ajassa! Tuntuu, että panostat nykyään tekstiin ja kieliasuun enemmän, mikä on ihana juttu :) Antaa myös yleisestikin blogista ns. kypsemmän vaikutelman ja houkuttelee enemmän tätä blogia lukemaan! Ehdottomasti nostaa pisteitä mun silmissä, kun näkee kuinka paljon aikaa ja vaivaa käytät tähän blogiin :)
  Ihanaa kesää ja nauttikaa Espanjan matkasta!!

 17. Anonymous sanoo:

  ootko enää jennin kaa väleissä

 18. Anonymous sanoo:

  Heiiheheii oon tyhmä ja tietämätön, mutta jos käyttää tota Hawaiian tropiccia niin laitetaanko siihen aurinkorasvaa päälle?? :D

  • Nooo.. Kai sen niinkin voi tehdä :D Mutta itse lähinnä käytän tota sitten loppulomasta kun on saanut hyvän värin pintaan eikä tarvii enää aurinkorasvaa :)

  • Anonymous sanoo:

   Moikka! Oon lähössä kesäkuussa maltalle enkä tiie yhtään mitä pakkaisin mukaan :( haluisitko tehä ”matkalaukun sisältö” -postauksen nii saisin vähän inspistä?:)

  • Joo kyl mä aattelin tehä pari matkavalmistelu postausta =)

  • Anonymous sanoo:

   Kannattaa kyllä aina käyttää aurinkorasvaa, se ehkäisee uv-säteilyn vaikutusta eli solujen vaurioita eli rusketusta ja palamista eli ihosyöpää….

  • Kyllä noissa aurinkoöljyissäkin on ylensä pieni suojakerroin. Ylensä kutonen tai nelonen niinku tossa mun kuvassa näkyy :)

 19. Anonymous sanoo:

  Näyttää ihanilta noi kuvat!!!!:ooo mut hei en haluis mitenkää masistella, mut kuulin tänään ohimennessä että pikapassejakin joutuu nykyään odottamaan aika kauan(verrattuna siihen että ne on pika) koska poliisilaitos saa myöntää niitä vain tietyn määrän päivässä! Halusin siis vaan kertoo että saatte hommattuu Jyrillekkin passin jos vanhaa ei ilmesty ajoissa…:)

 20. Anonymous sanoo:

  Mitä kautta saitte sen vuokrakämpän sieltä espanjasta? :) ja millä lennätte? oliko minkä hintasta? Oon ite suunnitellu reissua kesäksi, ja vois saada vähän inspistä! Kiitos ihan mahtavasta blogista!!:)

  – anni w

  • Tuttujen kautta saatiin se kämppä, mutta ihan etuovi.com:ista esim. voi katella noita lomakämppiä! :) Lennetään SAS:illa, koska halpalentoyhtiöiden esim. Norwegianin lennot oli melkeen kaks kertaa kalliimmat haha ;D Mun meno-paluu lento oli vähän päälle 300€ joka on tonne päin Espanjaa aika normaali hinta. Jos haluu että lennot on alle 300€ niin ne ois kannattanu varaa tosi ajoissa :(

 21. Anonymous sanoo:

  ihania kuvia!! äkkiä se aika menee, ennenku huomaatkaan ni oot jo palaamassa kotiin sieltä reissulta :) mut joo odottavan aika on pitkä ja sit ku viimein koittaa se hetki, niin se menee ihan hujauksessa ohi !!

  pakko kysyä aiheesta poiketen, kun oot ollu siellä ziperallilla töissä! oon 163 cm pitkä about! ja mietin et tilaanko XS:n vai S:n kun XS=155-165cm:lle S=165-175cm:lle? Mitä sä sanoisit? Onks toi S sit ihan liian iso? :) vai miten paljon tossa on pelivaraa esim. vyötärön kohdalla? kiitti etukäteen!

  • Niinhän se aina tuppaa menemään :( :D Mä oon ise 165cm ja käytin kokoa XXS! Tietty varmuuden vuoks kannattaa varmaan ottaa se XS, kun ei pääse sovittamaan :) Jos oot tosi hoikka niin sit voit kyllä ottaa sen XXS:än :)

 22. Anonymous sanoo:

  Mistä mahtaa olla nuo ihanat raidalliset kiilakorot uudessa instagram kuvassasi? :)

 23. Anonymous sanoo:

  Voisit tehdä laukku postauksen ? esim. YouTube, what is in my purse/ bag? videoita

 24. Anonymous sanoo:

  mäki haluun ulkomaille! :( hei koska tulee se postaus niistä shortseista, tääl yks kärsimätön.. :—D

 25. Ei vitsi nyt tuli matkakuume! :)

 26. Nea pPp sanoo:

  Oot ilkee ku laitat kuvii jostai maasta mihin haluun kun joudun oleen koko vuoden suomessa :D!!

Kommentoi