lauantai 15. kesäkuu 2013

Casual Night

Edellispäivänä käytiin illalla vaan syömässä ja istukselemassa ulkona rennosti. Tänään vuorostaan on luvassa yhden kivan ranta-discon avajaiset, joihin aijotaan suunnata illalla :) Kuvat on siis parin päivän takaisia, jonka varmaan huomaa myös rusketuksesta ;D
Ilmat on olleet täällä aivan huippu lämpimät, toisin kuin siellä Suomessa kuuleman mukaan :D Jos voisin, jäisin kyllä koko loppukesäksi tänne asumaan.. Meininki on niin paljon rennompi ja ihmiset ovat ystävällisiä – toisinkun siellä suomessa. Lähettämänne ilkeät haukkumis- ja arvostelukommentit on mulle yksi lysti, enkä ota niistä itseeni, mutta monien muiden lukijoiden pyynnöstä, en julkaise niitä enää. Ennen ajattelin että ne on kivaa viihdettä, mutta ymmärrän kyllä että ne luovat negatiivistä ilmapiiriä koko blogiin. 
With love, Silja

81 Responses to “Casual Night”

  1. Anonymous sanoo:

    oot älyttömän kaunis !! ihania kuvia !! ihana blogi !! <333 ja hyvä että ei paskaa enää julkasta !!

  2. Anonymous sanoo:

    Ihania kuvia! :) Oot Silja ihan tosi kaunis ja sun blogia on aina ihanaa lukea tylsinä hetkinä! Tykkään etenkin, kun sulla on niin selkeästi kirjoitetut tekstit! Oon muuten vähän aikaa miettinyt, että onko sulla luonnostaan blondit hiukset? :)

  3. Anonymous sanoo:

    vähä kaunis toi toinen vaalee tyttö!!! :o <3

Kommentoi