keskiviikko 17. heinäkuu 2013

My fave blogs

Ajattelin koota teille ”vinkiksi” muutaman mun tämän hetkisen lemppari blogin! Osa on jo monien vuosien takaisia lemppareita, ja osa suht’ uusia tuttavuuksia. Monet teistä varmaan lukevatkin näitä kyseisiä blogeja, mutta toivottavasti joku löysi itselleen myös uutta luettavaa! :P Itse en hirveesti lueskele suomalaisia blogeja (tietysti joitain), sillä inspiroidun näistä enemmän. :)
With love, Silja

34 Responses to “My fave blogs”

 1. matildanna sanoo:

  haha, tein just pari päivää sitte samanlaisen postauksen – ja suurimmaks osaks lempparit on samat!:D huippuja blogeja!

 2. Anonymous sanoo:

  Eikö kyseisiä blogeja pysty kirjaimellisesti ’seuraamaan’? En löydä mistään follow kohtaa..

  • Minkä kautta haluat seurata? Luulen että noi kaikki löytyy bloglovinista jne. koska on niin isoja blogeja :D Ja jos haluat seurata bloggerin kautta niin kopoit vaan blogin osoitteen, ja liität sen bloggerissa sinne lukuluetteloon painamalla ”lisää” ;D

 3. Anonymous sanoo:

  kaikki muut oli tuttuja paitsi kaks viimeistä, ja noita kyllä aijon alkaa lukemaan! Kiitos näistä siis!:))

 4. Anonymous sanoo:

  Tosi kiva postaus, sain myös itelleni pari uutta blogia luettavaksi! :) Voi että oon kans tykästynyt tähän sun blogin uuteen ulkoasuun ja muutenkin tää blogi on parantunut huimasti parin vuoden aikana! Täältä saa tosi paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja muutenkin meikkeihin yms! :)

  Asun ite Pohjois-Suomessa ja oon nyt kesällä tulossa muutamaksi päivää Helsinkiin. Aattelin kysyä sulta et onko sulla mitään vinkkejä mitä kannattaa Helsingissä tehdä? :) Esim. jotain must-to-do/see juttuja? :) Ja kannattaako shoppailla keskustan kaupoissa vai jossain kauppakeskuksessa? Hahah oon käynyt vaan kerran aikasemmin Helsingissä joskus 7-vuotiaana :D

  • Kiitos paljon, ihana kuulla<3 Mä itse tykkään eniten shoppailla keskustan kaupoissa, mutta niissä valitettavasti on todella koot loppu yms. koska porukkaa käy niin paljon :( Mutta kyllä mä silti sanoisin että Forum, Kamppi ja Aleksanterinkatu on ni parhaat shoppailumestat :) Mun mielestä kesällä on aika must mennä Espalle kävelemään ja syömään jätskiä – tai miks ei vaikka piknikillekkin :P

 5. Heidi sanoo:

  Ompas tyylikäs toi uus banneri!!! Paras ehdottomasti tähän mennessä :)

 6. Anonymous sanoo:

  Osaatko ruotsia niin hyvin että pystyt lukemaan ruotsin kielisiä blogejakin? :)

  • Eeen.. Mutta kyllä mä ymmärrän todella hyvin jos vaan jaksan keskittyä. Sit taas jos on todella vaikeeta tekstiä vaikka joku mielipidejuttu, niin laitan ylensä suosiolla google kääntäjään ja yritän tulkita sitä :–D

 7. Anonymous sanoo:

  Todella kaunis tuo Anna Edwin! :) Suomalaisista kaunein on varmasti hän: http://josecret.blogspot.fi/

 8. Anonymous sanoo:

  olet harrastanut joskus Cheerleadingiä niin missä seurassa ja joukkueessa olit ?:)

 9. Miina sanoo:

  tykkään tosi paljon tosta sun uudesta bannerista!! :)

 10. Anonymous sanoo:

  Vitsit jos sul ois vanhat bannerit tallella niin voisiks sä tehä niistä oman postauksen ois tosi kiva nähä millasia ne oli sulla sillon kun en vielä itse seurannut ! :)

 11. Anonymous sanoo:

  Sulla on tosi kauniit silmät & ihana banneri :)
  Mistä oot ostanu/tilannu sun boy paidan ? Ku en tiiä mistä kannattais tilata.
  Hyvää kesää kaunokainen :)

  • Kiitos :) Oon saanut paidan Sheinsideltä, eli se ei ole aito ;D Mutta Nellyltä saa tilattua, ja suosittelen sitä :) Kiitos samoin!

 12. Anonymous sanoo:

  kivoja blogeja, kiitti tästä! mun ruotsin taidoilla ei noitten kanssa kovin pitkälle pötkitä, mutta kuvatkin itsessään oli niin upeita että pitää vissiin tyytyä niitä kattelemaan :D tuli tästä nyt mieleen että opiskellaanko etelä-suomessa tai jossainpäin ruotsia tyyliin jo ala-asteelta? :D tietämätön olen, mutta ihan kun joku olisi niin sanonut joskus..
  tykkään sun blogista älyttömästi, oot kyllä kaunis ja inspiroiva ihminen! :)

  • jonskis sanoo:

   Kyllä etele-pohjanmaalla saa valita ottaako ruotsin ala-asteella vai vasta yläasteella. :D en muista jos sen valittee nii alkaako se jo kolmosella.

  • Anonymous sanoo:

   Meillä alko ruotsi seiskalla, enkku kolmosella ja saksan sai valita vitosella. Eli varmaan vaihtelee :)

  • Anonymous sanoo:

   Mulla on alkanut Etelä-suomessa enkku ensimmäisellä luokalla, ja ruotsi kolmannella :)

 13. Anonymous sanoo:

  Kysyn vielä että minä vuona olit extremessä ?:)

 14. Anonymous sanoo:

  Tämä ei nyt tähän postaukseen liity, mutta haluaisin vain kertoa että sinun blogisi menee tällä hetkellä kyllä ehdottomasti ohi muiden!! <3 On aivan mahtavaa huomata miten blogin taso nousee jatkuvasti, ja on myöskin ihanaa että jaksat nykyään vastata kaikkiin kommentteihin vaikka niitäkin tulee suuri määrä tälläiseen blogiin!! En ole myöskään koskaan törmännyt noin kypsään ikäiseesi, ei ikinä uskoisi että olet alle parikymppinen, ei siis ikinä <3 Pakko vielä sanoa että bannerisi on aivan täydellinen enkä ole ikinä nähnyt noin upeaa banneria, enkä myöskään ketään niin kaunista naista kuin sinä Silja!! <3 Oikein ihanaa kesää <3!

  • Voi kiitos paljon! Tosi kiva kuulla että oon saanut nostettua tasoa, sillä oon saanut hirveesti lisää motivaatioita bloggailuun!! Ihanaa loppukesää sinnekkin<3

 15. haha tein just hetki sit samanlaisen postauksen ja melkeen samat blogitkin oli siinä :))

 16. Anonymous sanoo:

  Ihana banneri! :))

Kommentoi