sunnuntai 28. heinäkuu 2013

Summersound festival 2013

Otettiin eilen Jyrin kanssa aika extemporee suunnaksi Summersound festivaalit, sillä saatiin sattumalta ilmaiset liput. Alun perin ei ollut siis tarkoituksena sinne mennä, mutta koska suurin osa ystävistämmekin oli siellä, niin miksipä ei? :P
Päivällä keräännyttiin Pasilaan yhden ystävämme luokse laittautumaan, ja kävelimme siitä Messukeskukseen. Laitoin päälle mahdollisimman simppelin asun jotta välttyisin vaatekriisiltä :D Mulla oli päällä ihan vaan Bikbokin ”uikkari” ja Spiritstoren perus shortsit.
Messukeskuksella olimme noin seitsemän aikoihin, jolloin bileet oli jo kovassa käynnissä! ;D
Iltamme oli kaikin puolin onnistunut ja hauska! :D Kun oli aika lähteä kotiin juttelimme siitä mikä oli kenenkin mielestä illan paras setti, ja kaikki muut liputtivat Hardwellin puolesta, kun taas mä tykkäsin eniten Nicky Romerosta.
Kiitos mahtavasta illasta kaikki! 


With love, Silja


92 Responses to “Summersound festival 2013”

 1. Iitu sanoo:

  Ihana asu sulla! :)

 2. Anonymous sanoo:

  mitäs tarkoitat tuolla Bik Bokin uikkarilla? :)

 3. sinkkiskorn sanoo:

  Kiva valaistus tossa tokassa kuvassa :D

 4. Anonymous sanoo:

  Voi vitsit nata on pienikokonen suhun verrattuna.<3 en oo tajunnu et se noin siro ois. <3

 5. Neea sanoo:

  Ihanat noi teiän asut :)
  neea-stile.blogspot.fi

 6. Anonymous sanoo:

  Käytätkö ir tai solkkua? (:

 7. Anonymous sanoo:

  Nyt ehkä kuolen kateudesta… :’D Hinguin tuonne koko kesän, mutta ei yksinkertaisesti ollut varaa lippuihin. Ja sinä et oikeastaan edes sen kummemmin halunnut, mutta satuitte saamaan ilmaiset liput… Elämä on niin epäreilua. Mutta olet tosi kaunis ja ansaitset kyllä kaikki blogin kautta saamasi kivat jutut! :) Tulipas outo viesti… XD

 8. Ansku sanoo:

  Kuulostaapa kivalta!! :)

 9. ♕Rous sanoo:

  oo toi banneri on ihan pirun siisti ! 8))

 10. Anonymous sanoo:

  Itse olisin kanssa ehdottomasti halunnut tulla kattomaan nicky romeron, harmi kun ei ole varaa kaikkiin eri festareihin ja matkoihin..:/

 11. Anonymous sanoo:

  Hah näytit samanlais!elta martina aitolehdelt yksi niistä kuvista! :D

  • Ai :) Martina on kaunis!

  • Anonymous sanoo:

   korjaan samanlaiselta* Onhan Martina kaunis! :)

  • Anonymous sanoo:

   no ei silja kyllä musta näyttänyt MITENKÄÄN martinalta! Ja martina ei todellakaan ole mun mielestä kaunis! Toi oli enemmänki loukkaus siljaa kohtaan mun näkökulmasta

  • Anonymous sanoo:

   martina on leikelty :) makunsa kullakin…

  • Anonymous sanoo:

   Anot… En tarkoittanut millä loukkantua, ja jokaisilla on eri mielipideitä. Ehei sanoin yksi kuva näytti, ei oikeassa elämässä. Silja on siljan näköinen, mutta kuva vain näytti. Voi luoja.. En voisi haukkua ilman syytä ja Silja on kaunis mielestäni! ;o
   T. Eka ano

 12. Anonymous sanoo:

  Toi natalia on niin täydellinen!!!

 13. Anonymous sanoo:

  Ouu oot upee ja Nata kans, tosin noi Natan topin alta vilkkuvat rintsikat ovat kyllä aika jäätävät. :D

  • No tuolla ei oo niin justiinsa :D Jotkut tytöt oli tyyliin pelkissä pikkareissa….. :DD Kiitos kummankin puolesta!

  • ♕ Riikka sanoo:

   joo huomasin kans ton et monet oli pelkät alkkarit pääl… :D ihmiset pliis, julkinen paikka, vaatteet päälle XD

  • Anonymous sanoo:

   Eka ano tässä taas JA MITÄ :D Pelkissä pikkareissa, oikeesti? :D Ei luoja…

   Onko sulla muuten pidennykset näissä kuvissa vai ei? Vai onko lyhyemmät kuin ennen? Upeat hiukset ja tosi luonnolliset jos sulla pidennykset on siis!:)

 14. Anonymous sanoo:

  Kommentoin nyt tähän mut kuitenkin, se mökki video oli aivan ihana!! :) :)

 15. tekis kyl mieli potkasta itteensä kun en tänäkään vuonna herännyt tähän tapahtumaan ajoissa… Näyttää nimittäin ihan huipulta! Baston, Hardwellin, Nicky Romeron ja Tieston missaaminen jäi kyllä kaiveleen siihen malliin, että ens vuonna pakko päästä jos vaan kattaus on yhtä kova! :D

 16. Anonymous sanoo:

  Onko sulla ollut hammasrautoja, koska en näe sun kuvissa hammasrautoja, niiltä ajoilta jolloin sulla ne ”oli”? Hymyilet kuvissa kylläkin, muttei sulla kylläkään ole niissä hammasrautoja. Ja toivon että vastaat tähän, ihan normaali kysymys, joten miksi et voisi vastata?

  • En koe että mun pitäisi alkaa selittelemään tällästä asiaa. Eiköhän sulta löydy sen verran arviointikykyä että osaat itse miettiä vastauksen :)

  • Anonymous sanoo:

   Kiertelet ja kaartelet vastauksissasi. Joten veikkaanpa että sulla ei ole ollut hammasrautoja, kun et voi vaan sanoa että sulla on ollut? Simple as that.

  • Anonymous sanoo:

   Älä jaksa ano inistä.. Kaikki tietää et siljal on ollu raudat, en ymmärrä mitä ”uskomista” siinä on. Selvitä faktat ennen ku tuut kitisee

  • Anonymous sanoo:

   Mitä sitten jos Siljalla on ollu raudat????? :DDDDD

  • Anonymous sanoo:

   En inise.
   Ja niin mitä sitten onko Siljalla ollut raudat vai ei? Haluaisin Siljalta itseltään vain vastauksen Kyllä, on ollut. Mutta ei voi vastata kun pitää kierrellä. Kun kysyin onko ollut hammasrautoja, niin pitää alkaa, että en voi kertoa asiasta ym. että pitäisi arvioida itse.
   Ei sillä, mun mielestä Silja on aivan älyttömän upea ja kaunis! Varmasti todella mukava ja näin poispäin!

  • Anonymous sanoo:

   tähänkin ”ininään” olis varmaan niinkin helppo ratkaisu kuin sanoa suoraan mitä miksi ja milloin, eikä kierrellä ja kaarrella,esimerkiksi vastata suoraan jos joku kysyy miksi sulla ei siinä kuvassa näy rautoja vaikka on ollut kuulemma. se jos joku lisää bensaa liekkeihin ruveta arvelemaan onko ollut vai eikö plaaplaa. sitä saa mitä tilaa:D

 17. Anonymous sanoo:

  sinulla on ihana tyyli ja olet todella kaunis!

 18. Anonymous sanoo:

  Tunnistiko teitä kukaan tuolla festareilla? Siis bloggaajiksi?

 19. Anonymous sanoo:

  Mitä Sul oli jalassa ku kuvissa ei näy?

 20. Anonymous sanoo:

  moi silja! oot tosi ihanan olonen tyttö ja vaikutat tosi jalat-maassa vaikka ootkin melkein julkkis tän blogin kautta! :p Ajattelin et jossei siitä vaan oo liikaa vaivaa, haluisitko tehdä jonkun kesä 2013-musiikkipostauksen mihin pistäisit tyyliin sun kesän parhaita bilebiisejä tai ihan mitä vaan biisejä mitä ootte luukuttanu tänä kesänä? :p

 21. Linda Maria sanoo:

  kaikki kommentit festariata mitä olen kuullut on niin positiivista, että kateus iskee :( oot muutenkin niinkaunis ja blogis aivan unelma:) ite alotin vast ikää bloggaamisen, käy vaikka vilkasee jos viitsit ja palaute tervetullutta:-)

 22. ♕ Riikka sanoo:

  ei hitto oli kyl hyvä meininki! ite olin kaikki kolme päivää :D tänää (eilen) oli kyl naurettavaa ettei saanu ottaa valotikkui koska tiesto kiels :D

  • Oikeesti? Hahah miksköhän se kiels? :D Onks joku joskus heittäny sitä jollain jätti glowstickillä päähän? :D

  • Anonymous sanoo:

   Tiestolla on aika yksinkertainen syy: “I don’t like them. They bring the wrong vibe to the party,[There’s already] too much drugs. I drink a little bit, but the scene needs to clean up, so skip those damn glow sticks. They look horrible, and they’re too rave-y.”
   :D

  • Aa okei, ymmärrän :)

  • ♕ Riikka sanoo:

   järjestyksenvalvojat kyl sano siin turvatarkastukses et tiesto on kuulemma saanu silmäänsä sellasen ni ei sen takii halua :D

 23. Anonymous sanoo:

  Oli kielletty jo viimevuonna tieston takia ;)

 24. Anonymous sanoo:

  Halusin vaan sanoo,että oot tosi upea nainen ja oon lukenut sun blogia ihan alusta asti!! Välillä oon käyny kattomassa noita juttuja tuol juorublogissa,ja osaan kyl kuvitella et ei varmasti tunnu kivalta tollane kirjottelu,vielä tossa määrin… Mutta,kiitos blogistasi, oon saanu monesti inspiraatiota etenkin asu- ja meikkijutuistasi :)kivaa loppukesää!

 25. Anonymous sanoo:

  oot liian kaunis.

 26. Anonymous sanoo:

  Tää on niin naurettavaa ku kaikki kommenttiboksit on vaan täynnä kaikkee positiivista ja perseennuoleskelukommentteja oot niin kaunis ihana blogi rakastan sua<333 vaikka kritiikit/negatiiviset kommentit ei pääse sun "tarkan" seulonnan läpi päivänvaloon, se ei tarkota sitä että niitä ei ois koskaan olemassa.

  • Kyllä edelleenkin kritiikit pääsee todellakin läpi, kun ne on asiallisia, niinkun tää sun kommentti.
   Mun lukijat ovat itse pyytäneet ilkeiden kommenttien pois jättämistä, ja siksi olen sitä nyt yhden-kaksi kuukautta halunnut kokeilla! Myös jotkut kritiikkien kirjoittajat (jotka kirjoittavat asiallisesti, ja omalla nimellään) pyytävät olemaan julkaisematta heidän kommenttiaan :) Toivottavasti tässä oli vähän valotusta tähän asiaan? Mulla ei henk.koht. haittaa julkaista ”hyi vittu oot ruma huora” kommentteja, mutta jotkut eivät halua tälläistä täältä lukea, ja kunnioitan sitä :)

  • Anonymous sanoo:

   Eihän tässä postauksessa oo yhtää perseennuolenta kommenttia? :D Ehkä kaikki vain tykkäsivät tästä Siljan freshistä lookista ja siitä että muihin tuolla olleisiin tyttöihin verrattuna hänellä on sentään vaatteet päällä. :D

 27. Anonymous sanoo:

  oi toi sun kaveri natalia on niin kaunis:)

 28. Anonymous sanoo:

  Nicky Romero oli sun lemppari mutta silti lähditte kesken sen setin ulos :D

 29. Anonymous sanoo:

  Tää ei liity aiheeseen mitenkää mut kysyisin vaan noista sheinsiden vaatteista et onko ne normaali kokosia? Jos koko on vaikka S ni päteekö se sielläkin ? :)

  • Ne menee aika yksiin Zaran vaatekokojen kanssa :) Zarassahan tunnetusti jotkut vaatteet on vähän pienempää kokoa, niin mä itse ylensä tilaan yhden isomman koon kun normaalisti eli S koon :)

 30. Anonymous sanoo:

  yritän nyt päästä sen sun paljon puhutun kritiikkiseulan läpi, henkilökohtasestihan sä et mun mielestä ole yhtään niin ärsyttävä, ylimielinen ja teinipissis mitä näissä juorublogeissa nyt jauhetaan. mut eikö ole vähän provosoivaa, suorastaan lietsovaa tehä postaus K18 tapahtumasta, vaikka varmasti pohjimmaiset syynne summersoundissa oloon oli vaan biletys, kaverit ja hyvä musiikki?

  • Mä tykkään provosoida ja herättää keskustelua, eikä mua oikeastaan haittaa että musta kirjotetaan ilkeeseen sävyyn siellä. Eiköhän se oo kaikille tullut jo selväksi että mä oon tän bloginpitäjän silmätikku, ja sillä on joku iso ongelma mua kohtaan :D Onneksi mun läheiset tietää millanen mä pohjimmillani oon, ja se riittää :) Kuten sanoin mun ei alunperin pitänyt tapahtumaan mennä, tää oli ihan extemporee :)

 31. Annaa sanoo:

  Miksi vanhat postaukset piilossa?:(

 32. Anonymous sanoo:

  Muaki kiinnostas miten pääsit sisään soundeille? :) mut oli kyl huippu kemut ja romero paras!!

 33. Pinsku sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 34. Anonymous sanoo:

  Mitä nyt oon viime aikoina lukenu sitä sonta juorublogia niin sanon tähän vaan, että voimia ja tsemppiä ihan älyttömästi Silja!!

 35. Anonymous sanoo:

  Moikka, onko sulla hiuksiin jotain teipin poistoainetta? Ja mistä olet sen ostanut mikäli on? Olen tietoinen että monessa verkkokaupassa tätä myydään, mutta olisin kiinnostunut jos tiedät että jostain liikkeestä saa. Ei öljypohjainen olisi erinomainen :) Jos jollain muulllakin on antaa vinkkiä niin on tervetullutta! :)

 36. Jenna sanoo:

  Olet kyllä aivan super kaunis :)
  http://cairni.blogspot.fi/

Kommentoi