keskiviikko 14. elokuu 2013

I’m an animal

Alan jo kovasti kaipailemaan vähän viileämpiä ilmoja, jotta voi vetää päälle farkut, bootsit ja jonkun kivan nelueen/collegepaidan. Mua itseäni ehkä jopa vähän ahdistaa se, että kuumalla ilmalla ei voi laittaa päälle oikeen muuta kun shortsit ja jonkun pienen topin. :D Olo on liian alaston! Viime päivinä on kuitenkin ollut onneksi vähän syksyisemmät ilmat ja sain edellispäivänä ekaa kertaa käyttöön Sheinsideltä saadun collegepaidan! Toi olis mun mielestä ehkä vähän mageempi jos päälle saisi vielä vedettyä nahkatakin, mutta se olis ollut jo vähän liikaa kun ollaan kuitenkin vielä elokuussa.

 Sweatshirt from Sheinside

Muotiblogeissa on näkynyt viime aikoina hirveesti erilaisten eläintenpäillä varustettuja vaatteita ja laukkuja. Itse vielä vähän vierastan tälläsiä printtejä, mutta mun mielestä tää mun leijonapaita on ihan cool ;D Niin ja onhan mulla tää pantterimekkokin! Tein myös pienen kollaasin muista mua miellyttävistä vaatteista joissa on tää kyseinen printti. Varsinkin toi ginan pantteri paita himottais kovasti! 
 
Kysymys kuuluukin; HOT vai NOT?
ps. Oon viime viikkoina löytänyt uudestaa sammuneen rakkauden Rammsteinin musiikkia kohtaan ja tää on ehdottomasti viime aikojen soitetuin biisi!
With love, Silja

35 Responses to “I’m an animal”

 1. Anonymous sanoo:

  Mulla on tuo ginan ja rakastuin siihen, mutta ratkes heti olkapäästä :/ kiva kun teit kollaasin, kun nyt sain hyvän syyn ostaa uuden elukkapaidan :D

 2. Anonymous sanoo:

  ihana collegepaita <3<3:o

 3. Anonymous sanoo:

  Itse en ole oikein innostunut noihin eläin pää/naama vaatteisiin. Semmosia oli muodissa silloin kun olin ylä-asteella ja tuo liikaa huonoja muistoja mieleen… :(

 4. Anonymous sanoo:

  Mielettömän siisti toi paita!! Kollaasin releet ei kolahda yhtä kovaa, vaik iha jees neki. MUTTA noi kengät!!!! Sanalla sanoen täydelliset :o <3 älä nyt sano et ostit just noi sieltä ulkomailta… XD tarviin nimenomaa just tollasset!

 5. Marika sanoo:

  Tosi hot! Toi etsy.comin sudenpää paita ois mahtava :D

 6. Anonymous sanoo:

  Toi ginan pantteri paita hot!!! :) loveit. Hej haluisin tietää eiran aikuislukiosta et minkäikäsii siel on pääsääntösesti? Ja onks siel wanhat yms.. Ois kiinnostava tietää jos vaihan sinne kiitos ! :)

  • Mustakin! No siellä on jonkun verran aina just yläasteelta päässeitä, mutta koska se on aikuislukio alaikäisten pitää anoa sisään ja pitää olla joku syy! Mutta siis varmaan jotain parikybäsiä on eniten ja tietty ihan vanhojakin ihmisiä :) Ei oo wanhoja!

 7. Janina Havia sanoo:

  HOT jos kuva on toteutettu hyvin! Mutta kauhisteltiin just töissä purussa tota laatikoista paljastunutta H&M:n kissapaitaa.. se ei oo niin hot.. mut toi sun on tosi kiva ! (:

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  • Kiitos :) Noh, toi kissapaita on ehkä vähän niinku siks tossa, et yritin ettii näitten suomen isojenketjujen vaatteita myös, ettei oo pelkkii nettikauppoja :D

   • janina sanoo:

    Joo ymmärrän :p valitettavasti h&m ei oo tainnu onnistuu tässä niin hyvin.. pitäis kyl muistaakseni ollu myös tiikeripäisii paitoja hennesillä! :p se on hieno

 8. Anonymous sanoo:

  Oliks toi rammstein joku läppä :D

 9. Kata sanoo:

  Minäkin vierastan vielä hieman näitä kyseisiä printtejä, mutta tarkemmin ne on kyllä todella kivoja ja voisin kuvitella itsekin joskus ostavani sellaisen. Ehkä niitä oppisi käyttämään? Tuo leijonapaita on kyllä upea ja ihana väripilkku tuon mustan seassa. Ja lisäksi sopii todella hyvin sulle. Oot todella kaunis:)

 10. Maria sanoo:

  HOT! Näin jossain blogissa ihan sairaan siistin tiikeri-paidan, vaikka alunperin ajattelin että susi-paita voisi olla mun juttu. Ehkä sitten molemmat. :)Tossa sun paidassa on ihanat värit, tosi syksyisän lämpimät. ♥

 11. Em sanoo:

  Oi vitsi ihan mahtavaa et kuuntelet Rammsteinii! :D Ei heti uskois et kuuntelet sitä, ei kyllä mustakaan. :) Ootko ollu koskaa niitten keikalla?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En oo ollu :( Nyyh!! Oisin ihan hirveesti halunnu sinne Rock the beachiin vai mikä olikaan :/

   • Anonyymilukija sanoo:

    Olisit ihan hirveästi halunnut mennä kyseisille festareille, mutta et ole nimestä kumminkaan varma? Okei.

 12. Merenhelmi sanoo:

  Tosi tyylikkäät kengät Silja! :) Ja suuret onnittelut Indiedaysille siirtymisestä <3

 13. Ässä sanoo:

  Ihan helteelläkin voi kyllä laittaa vaatetta päälle. Materiaalista se on vaan kiinni. Onneks ne loppuu kohta niin ihmiset oppii pukeutumaan niin, että ei aina tartte ihmetellä, keltä puuttuu housut ja paita. Napapaita/korsetti ei sovi kellekään kadulle, ei edes teille teineille.

 14. Ulla sanoo:

  Tää indiedaysin kommenttiboksi on aivan täyttä kuraa :( ärsyttää.

 15. PäiviH sanoo:

  Hei! Aivan ihana tuo sun paita, ootko mistä ostanut sen? :)

 16. MRSQ sanoo:

  Smoking hot!! <3

 17. neenu sanoo:

  Heippa Silja!

  Oot tosi kaunis ja tää sun blogi on huippu :) Voisitko tehdä postausta hyvistä netti kaupoista? =)

Kommentoi