torstai 12. kesäkuu 2014

Starbucks Refresha

Olen mukana Indiedaysin ja Starbucksin kampanjassa, jonka mukana pääsin maistamaan uusia Refresha energiajuomia. Päätin myös osallistua Starbucksin kuvakilpailuun, jonka teemana oli ”Refeshan virkistävä energia auttaa minut huippufiilikseen”.

Pohdin pitkään asioita, jotka saavat mulle itselleni pirteän mielen ja kunnon tsempin päälle, ja päädyin lopulta niinkin tavalliseen asiaan kuin ulkoiluun/lenkkeilyyn. Esimerkiksi lenkillä koiran kanssa saa aina hetkeksi syvennyttyä niihin omiin juttuihin, ja unohdettua kaiken muun kiireen. Mulle on suht tärkeää myös lenkkeilymaasto ja ilma, ja pääsinkin ottamaan näitä mun kilpailukuvia just hyvänä päivänä. Ilma oli hieman harmaa ja kostea, ja meri pauhas vieressä. Mä harvemmin vedän mitään kunnon hikilenkkejä, mutta ihan pelkkä kävelykin saa mielen ja kehon piristymään.

Pyytäisinkin teitä lukijoita äänestämään mun kuvaa Starbucksin kilpailussa! Sen pääpalkintona on lahjakortti Net-a-porter.com-verkkokauppaan, joka olis todella mieluinen :) Voitte äänestää mua, tai muita bloggaajia alla olevalla lomakkeella! Kiitos kaikista äänistä <3 Ps. Myös kaikkien äänestäjien kesken arvotaan muutama 150€ arvoinen lahjakortti samaiseen nettikauppaan.. ;)

Sitten vielä niihin uusiin energiajuomiin. Mä oon toisinaan energiajuomien suurkuluttaja, ja siksi onkin hyvä että markkinoille on tullut tämä Starbucksin versio, joka on varmasti terveellisempi vaihtoehto kuin moni muu. Starbuckin Refresha ei nimmittäin sisällä muita kuin luonnollisia ainesosia; hedelmämehua, vihreää kahviuutetta, guaranaa ja B-vitamiinia. Ei siis ollenkaan keinotekoisia maku- tai väriaineita. :)

Oletteko jo kerenneet maistaa Starbucksin uusia energiajuomia, mitä ootte tykännyt? :) Mun lemppari on varmaankin toi pinkki tölkki, eli vadelman & granaattiomenan makuinen energiajuoma! :) Mutta tykkään myös vihreästä eli limestä, joka maistuu mun mielestä vähän mojitolta! :D

With love, Silja


13 Responses to “Starbucks Refresha”

 1. Bll sanoo:

  Höh, oisin oottanut vähän raikkaampaa ja mielenkiintosempaa kuvaa sulta:/

 2. Henna sanoo:

  Oo noi kuulostaa nii hyvälle. Haluisin maistaa mut en oo löytäny viel kaupast. Tiedätkö yhtään mistä noita voisi ostaa? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ei varmaan mistään ihan pikkukaupoista saa, mutta isommista pitäis löytyä :)

 3. Nekku sanoo:

  Tää kysymys ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta mistä oot ostanu tai tilannu noi sun air maxit? On nimittäin tosi kivan väriset! :)

 4. Linda sanoo:

  Kuinka useasti kàyt lenkillà? Ja harrastatko nykyààn mitààn muuta liikuntaa?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Koiran kanssa käyn tietysti lenkillä joka päivä! Yksin/Jyrin kanssa ehkä pari kertaa viikossa.. En oo nyt pitkään aikaan tehnyt muuta, ajattelin käydä maanantaina taas ostamassa salikortin :)

 5. Anna sanoo:

  Tää ei liity aiheeseen mut ootko ajatellut että teet sitä ns ruokapäiväkirja postausta? :) on jääny se mietityttää siitä kun kerroit että syöt jokapäivä jotain herkkua! Ois kivaa vaihteluu tähäm raejuusto puuro ruokavalioon mitä esiintyy kaikkialla :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Yritän toteuttaa sen mahdollisimman pian! :) En oo vielä keksiny miten sen teen..

 6. violaa sanoo:

  Tämä ei nyt liity aiheeseen yhtään, mutta sun instakuvista oon saanu käsityksen että sulla ois tuo iphone 5s? Olen itse aikeissa ostaa samaisen puhelimen mutta olis kiva kuulla käyttäjien mielipiteitä:) Onko puhelin toiminu hyvin ja onko mitään vikoja ilmennyt? Jostain palstalta luin että virtanäppäin helisee melkein jokasessa yksilössä ja että näyttö ei ota kosketusta reunoilta niin hyvin, onko sulla mitään ton tapasta esiintynyt? Jossain luki myös että näyttö olis jotenkin irti reunoilta ja että kotinäppäin naksuu kovasti kun sitä painaa? Ilmesesti sulla on vielä tuo kultanen malli, niin onko se kultanen väri miellyttänyt silmää? Hassu kysymys, mutta jossain sanottiin että se kultanen väri ei aina näytä edes kultaselta tietyssä valaistuksessa, mutta eipä se paljoa haittaa:D Onko puhelin bugannut tai onko sovellukset kaatuillut paljon? Voisitko suositella puhelinta muille? Nämä mun kysymykset perustuu siis noihin kommentteihin mitä oon lukenut eri palstoilta:D Koitin tosiaan itsekin kirjoittaa kommentin yhteen palstaan mutta jostain syystä kommenttia ei näykkään siellä, joten ajattelin että voisin kysyä bloggaajilta, joilla oon nähny tän puhelimen! Kiitos vastauksesta jo etukäteen, siitä on paljon apua!:)

 7. Anonymous sanoo:

  Ihan kaikella ystävyydellä ja mielenkiinnolla kysyn, että mitkä on ne sun ”kaikki muut kiireet” jotka niin kovasti on tarpeen unohtaa? Sinua kun ei tunnu opiskelu- tai työkiireet pahemmin rasittavan… :)

Kommentoi