maanantai 18. elokuu 2014

bagINbag

Tällä kertaa oon mukana Indiedaysin ja Insjön kampanjassa, jonka mukana pääsin tutustumaan ihan kuin mulle tehtyyn tuoteeseen. Nyt kaikki isoja laukkuja rakastavat kuulolle, tää postaus on teille omistettu! ;D

Mä tykkään siis ihan ylikaiken käyttää isoja laukkuja, sillä kannan mukana aina ihan hirveesti kaikkea ylimääräistä. Otan kaikkea muka tarpeellista mukaan aina ”varmuuden vuoksi”, sillä eihän sitä koskaan tiedä mitä tarvitsee esim. kaupungilla ollessa. :D Isojen laukkujen ongelma kuitenkin on se, ettei niistä ikinä löydä sitä mitä etsii, vaan koko laukku pitää aina kääntää ylösalaisin. Ainakin mulle käy näin esimrkiksi joka kerta kun tuun jostain väsyneenä himaan, ja pitäis löytää äkkiä avaimet… :D

Noh, nykypäivänä kaikkeen tuntuu olevan joku ratkaisu, joten niin myöskin tähä! Insjö nimittäin valmistaa suomalaista designia olevia bagINbag-laukkuja tai mun sanoin pussukoita, joissa henkilökohtaiset tavarat pysyvät monien erilaisten taskujen ansiosta aina järjestyksessä. Baginbag pussukat siis laitetaan isomman laukun sisään helpottamaan tavaroiden säilytystä ja järjestystä. On myös ihanaa kun voi vaihtaa nopeasti ns. lennossa laukkua, eikä tarvitse alkaa yksitellen siirtää kaikkia tavaroita laukusta toiseen – riittää että nostat ”sisälaukun” laukusta toiseen.

Laukkuja on muutamissa eri väreissä sekä kahdessa eri koossa, mutta mä itse tykkään eniten isommasta Saimaa -mallista ja värinä mun mielestä paras on ”Graphite Gray”, sillä se ei pomppaa silmille esim. mustan laukun sisästä. Näitähän voi tietysti käyttää muissakin käyttötarkoituksissa, esimerkiksi meikkipussina/toilettilaukkuna, ja siihen tarkoitukseen mun lemppari on ehdottomasti keltainen ”Lemon Yellow”, edelleen siinä isommassa mallissa.

Esimerkiksi tänään mulla oli mukana mm. lompakko, passi, aurinkolasit, meikkipussi, kännykkä, dödö, kampa, ponnari, avaimet, kuivashampoo jne. ja kaikki pysyivät hyvin järjestyksessä – ja tyhjää tilaakin jäi ihan hirveesti! :)

Ainoastaan mun Michael Korssissa on mun mielestä tarpeeksi erilaisia taskuja, mutta suurin osa muista laukuista näyttää tolta kuin yllä olevassa kuvassa. Sisällä on ehkä yksi pieni vetoketjullinen tasku johon mahtuu just ja just kännykkä, ja kaikki muut tavarat joutuu kierii sit siellä laukun pohjalla.. No onneksi nyt mun rukouksiin on vastattu, eikä mun enää tarvii etsiä avaimia tai kännykkää laukunpohjalta ihan paniiksissa! :D

Indiedaysin ja Insjön kampanjan myötä käyttämällä tilauksen yhteydessä koodia ”Indiedays”, saat tuotteen kotiin ilman postituskuluja. :) (Huomaathan että koodi kysytään vasta aivan tilauksen lopussa!) Insjön löydät myös Facebookista, sekä instagramista nimellä InsjoHelsinki.

 With love, Silja


20 Responses to “bagINbag”

 1. elina sanoo:

  Ei toiminut tuo alennuskoodi??? :(

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Pahoittelut, se olikin pienellä eikä isolla kirjoitettuna (ainoastaan iso alkukirjain).. Mun moka siis! :-(

 2. viiviK sanoo:

  toihan on tosi kätevä muutenki jos tykkää vaihdella laukkuja! Aina nii hemmetin hankalaa siirtää koko omaisuus laukusta toiseen! Rukouksiin on vastattu! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Niimpä, älä muuta sano! Miksköhän tätä ei oo ennen keksitty? :D

   • Ellen sanoo:

    Itse olen ainakin käyttänyt monen vuoden ajan Longchampin pussukkaa (se isompi koko), joka pitää sisällään kaiken tarvittavan. Ei tämä mielestäni mitenkään uusi keksintö ole. Enkä ymmärrä sitä että laitat laukun sisään tollasen pussukan joka vie koko laukun sisätilan, nii. Ettei sinne mahdu enään muuta?? Osta jatkossa laukkuja joissa on hyvät sisätilataskut. Kyllä pitää laukkua ostaessa tutkia myös laukun sisätila, eikä pelkästään tuijottaa laukun ulkonäköä!!!!!!

 3. Bettina sanoo:

  Toi kassi vaikuttaa kyllä tosi kätevältä! Haluu tollasen!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on ollu vasta muutaman päivä käytössä, mutta tosi hyvä on kyllä ollut! :) Ihanaa kun tietää tasantarkkaan missä kaikki tavarat on!

 4. Anna sanoo:

  Tää ei liity postaukseen, mut miten tän blogin lukijaksi voi alkaa? :-D En löydä mistään sitä kohtaa mistä voi klikkailla itsensä seuraajaksi. Mulla on mahdollisuus seurata vain Bloggerin kautta, onko se syynä? :-(

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Koska mun blogi ei ole bloggerissa, täällä ei voi olla sitä bloggerin lukijapalkkia. Voit kuitenkin lisätä mun blogin sun lukulistalle sun omasta bloggerista! Siellä lukulistan jossain sivussa pitäis olla kohta ”Lisää blogi” jota painamalla pystyt liittämään mun url-osoitteen sinne! :)

 5. annavv sanoo:

  tosi kiva tuote mut sun hymy näyttää vähän feikiltä näissä kuvissa. Sellaselta ”pakko hymyillä koska sain nää ilmatteeks” :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun ei tarvii esitellä blogissani mitään jollen halua! :) Samalla tavalla hymyilen esim asukuvissa koska on ”pakko”.. ;)

 6. milpili sanoo:

  Täytyypä nyt ensi kertaa kommentoida ja kiittää hienosta vinkistä! Saimaa, isompana, lähti tilaukseen!
  En usein käytä isoja laukkuja, mutta ehkä syy on juuri kamojen hukkuminen, nyt sekin on hoidettu (:

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiva kuulla! =) Tää on kyllä törkeen hyvä, ja monikäyttöinen juttu. Toimii laukkujen sisällä tai toilettilaukkuna jne!

 7. Hennulo sanoo:

  Miks kannat passii mukan:0

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla ei oo muuta kuvallista henkilötodistusta joten passi on aika usein mukana! :(

 8. Saara sanoo:

  Näyttää todella kätevältä. Mäkin pidän kovasti isoista laukuista ja tavaroiden mukana raahaamisesta, joten olisi myös mulle käyttöä :D

  http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

 9. Tinde sanoo:

  Myös Pentikillä vastaava tuote ja todella kätevä kaikkine taskuineen, itselläni ollut yli vuoden käytössä tummansinisenä ja aion hankkia myös vaaleamman version siitä.

 10. Maarit sanoo:

  Hauska idea!!!

 11. Terhi sanoo:

  Näpsä juttu ja tuo avaimenperäsi herätti myös kiinnostukseni. Mistä tuollaisen pirtsakan ja näppärän avaimenperän löytäisin?

 12. Riitta sanoo:

  Heippa! Olen vähän aikaa lukenut blogiasi ja kommentteja seuranneena haluaisin sanoa pari sanaa.
  Jotkut kommentoijat ovat kyllä todella tökeröitä, eivätkä omaa minkäänlaisia käytöstapoja. Mun tekee joskus oikein pahaa sun puolesta, kun tuntuu että saat pelkkää lokaa niskaan.
  Blogisi on hyvä ja tyylikäs ja näin vähän vanhempana lukijana haluaisin toivottaa sulle tsemppiä :). Paksunahkaisuus on valitettavasti tänä päivänä vähän pakko, ainakin täällä internetin maailmassa, mutta älä anna sen hukuttaa tuota sun ihanaa herkkyyttä! Keep on smiling girl! :)

Kommentoi