perjantai 10. huhtikuu 2015

Dem Boobs

Joo-o, ei oo varmaan keneltäkään voinut mennä ohi tämä viime päivien tissi-päivittely.. Vaikka mulla onkin vahvat mielipiteet lähes jokaiseen asiaan, en yleensä jaksa julkisesti laittaa lusikkaani näihin soppiin, koska mielipiteistähän tunnetusti ei voi kiistellä. Itse tykkään vaihtaa ajatuksia ja mielipiteitä ystävien kesken, ja oonkin onnekas kun mulla on niin erilaisia ajatusmaailmoja omaavia ystäviä. :) Meitä on jokaiseen junaan ja hyvä niin! Ajattelin kumminkin kirjottaa mun ajatuksia ja pohdintoa vähän aiheen vierestä, eli niistä kumipalloista, silareista, silkkareista, what ever. Tissit aiheena on vaan sellainen joka mua kiinnostaa, sillä kuten oon ennenkin jossain välissä saattanut ohimennen mainita, oon itse haaveillut silikooneista varmaan 13-vuotiaasta asti.  LOL! :D Oon siis seurannut eri bloggaajien ja kohujulkkisten sanasotaa somessa ihan mielenkiinnolla!

Mä oon aina ollut sen verran hoikka ettei mulla oo koskaan mitään kunnon tissejä ollut, ja kyllä siitä on saanut enemmän tai vähemmän aina kuullakkin. En oo kuitenkaan ikinä haaveillut rintojen suurentamisesta sen takia, että kokisin haluavani tehdä vaikutuksen johonkin muuhun, eli siis vaikkapa mieheen. Mä en muutenkaan ihan hirveesti mieti mitä muuta ajattelee mun ulkonäöstä, vaan mulla itselläni on aika tarkka visio siitä miltä haluan näyttää, ja mitä ihannoin. Koska mä tykkään katsella kauniita naisia, mietin aina että mikä on mun mielestä seksikästä, ja mistä itse tykkäisin – enkä oikeastaan ikinä ajattele asiaa miehen kannalta. Mä tiedostan että osa miehistä pitää pienemmistä tisseistä, osa isommista enkä usko että pari tissejä on se minkä takia joku ei mua huolisi. :D Kun täytin 18-vuotta, päätin että silikoonit tulee kakskybäsenä, ja hitto sehän on ihan just… Ajattelin että juuri täysikäistyneenä on vähän aikaista tehdä noin isoa päätöstä, mutta toisaalta haluan ne nyt kun oon vielä nuori ja kroppa on muutenkin hyvässä kunnossa, eli 20vee olis aika hyvä ikä. Mä en oo missään vaiheessa halunnut mitään jättitissejä, vaan oikeastaan mulle on tärkeempi se muoto ja ei-feikiltä-näyttävä ulkonäkö. En missään nimessä halua että mun olemus kiljuu feikkiä, varsinkaan rintojen muodossa! Miksi mä haluan käydä suurentamassa rintoja, se on taas täysin eri stoori ja erittäin pitkä sellainen. Tuutte kuulemaan siitä myöhemmin. :)

1

Kirjoitin kumminkin blogiin muutama kuukausi sitten että oon alkanut vihdoin alkanut tykkäämään pienistä rinnoista, tai siis olemaan sinut omieni kanssa. :D Eikö ookkin ristiriitaista? Oon silti sitä mieltä että jos on mahdollisuus korjauttaa jotain asiaa haluamaansa suuntaan, niin miksei sitä tekisi. Kerran sitä vain eletään! Oon käyttänyt hirveesti aikaa (näinkin pinnallisen) asian pohtimiseen, ja koittanut miettiä niitä mahdollisia huonoja puolia joita rintojen suurennus voisi tuoda. Enkä nyt tarkoita että ”entä jos sua kaduttaa myöhemmin” -tyyppisiä juttuja, vaan sitä, että voiko tissit konkreettisesti sulkea multa joitain ovi tulevaisuudessa? Tiedä heti että yksi mun lapsuuden haave, eli missikisat voi unohtaa samantien. Mutta oon miettinyt että oisko se muutenkaan mun juttu? Perus luonteeltani en oo sellanen että mua kiinnostais mitkään kauneuskilpailut, mutta se vaan on pikkutytöstä asti ollut yks mun suurimpia haaveita… Juttelin asiasta just tänään Jennin kanssa, ja Jenni sanoi että voithan sä saada molemmat; ”haet ens vuonna missikisoihin, ja hommaat ne tissit sen jälkeen”. Ongelma on vaan se, että oon niiin malttamaton. :D Haha, ehkä mun pitää nyt puntaroida näitä kahta todella tärkeää ja ah, niin järkevää asiaa ihan tosissani. Huomaa sarkasmi…!

Oon menossa lähiaikoina konsultaatioon, ja ehkä sen jälkeen saan jotain selvyyttä mun suunnitelmiin. :P Kiinnostaako kuulla aiheesta jatkossa, vai oisko pitänyt pitää mölyt mahassa? Mua oikeastaan jännittää hirveesti kirjottaa tästä tänne julkisesti, koska mainitsin just yhdessä postauksessa kaks mun haavetta, jotka oon pitänyt tähän mennessä visusti itselläni. Syyn miksi oon pitänyt ne itselläni, taitaa jokainen jo arvatakkin? Aika mielipiteitä jakavia juttuja, joihin ei löydy mitään yhtä oikeaa vastausta. :)

 

With love, Silja


158 Responses to “Dem Boobs”

 1. åpiywböwöfb sanoo:

  Hae ihmeessä missikisoihin, älä mihkään Miss Helsinki kisoihin vaan nimenomaan Miss Suomi-kisaan! Olet todella kaunis ja menestyisit varmasti, myös siellä missä Universum kisassa sitten : )
  Jos otat silikonit niin pliis älä hanki mitään pääsi kokoisia tissejä! oot tosi kaunis ja hyväkroppainen jo nyt mutta ymmärrän yhden/parin kuppikoon kasvattamisen – yhä luonnollinen lopputulos on paras! :)

 2. Krisse sanoo:

  Ärsyttää niin vietävästi, kun oot niin ärsyttävän nätti! Lueskelin blogiasi jonkin verran, enkä voi käsittää niitä haukkujia..ei kyllä tulis omaan mieleen käydä haukkumaan tai arvostelemaan. Oot todella kaunis oma itsesi! Terveisin: nainen 26v

 3. Hanna sanoo:

  Hei Silja,

  täällä yksi yli kolmekymppinen pienen pojan äiti on aina silloin tällöin lueskellut blogiasi :) Mielestäni olet ikääsi nähden erittäin älykäs ja valveutunut nainen. Ymmärrän, ymmärrän, ymmärrän ja todellakin ymmärrän tuon pienien rintojen kanssa tuskailun! Minäkin murehdin asiaa 15-vuotiaasta aina siihen asti kun tapasin nykyisen mieheni (23-vuotiaana) ja vielä vähän sen jälkeenkin. Ja se kuittailu tosiaan mitä asiasta sai kuulla, ihan uskomatonta että sellaista sanotaan päin naamaa! Ja luulen tiedän myös mitä tarkoitat tuolla että ottaisit implantit lähinnä itseäsi varten, minulla ainakin oli sellainen olo että kokisin itseni niin paljon naisellisemmaksi ja seksikkäämäksi jos minulla olisi hieman isommat rinnat (pienestä B-kupista vaikka reiluun C-kuppiin?). Miehelleni olen aina ollut täydellinen näin. Mutta se varsinainen syy miksi päätin kommentoida: selvitä oikeasti terveysnäkökulmat asiaan huolella, esimerkiksi se miten implantit vaikuttavat imetykseen! Asia tuntuu varmasti nyt etäiseltä mutta mikään ei ole ihanampaa kuin pitää omaa pientä lastaan rinnalla tyytyväisenä tuhisemassa <3 Aika ja vuodet menevät nopeasti ja ainakin minulle kävi niin että joskus silloin about 25 ikävuoteen mennessä olin jo rintojeni kanssa täysin sinut, ehkä se näkyy ulospäinkin koska eipä kukaan enää kuittaile! :D Kaikkea hyvää mihin ikinä ratkaisuun päädytkään!

 4. scarlett sanoo:

  Noniin hei ensinnäkin: hieno kuulla, että olisit kiinnostunut missikisoista, varmasti voisi ola sinun juttusi! Mä itseasiassa komlentoin jiskus muutama kuukausi takaperin ihan extempore sun yhestä kuvasta et sun piis ehdottomasti mennä missikisoihin (en muistaa oliko tää mun nimimerkki sillon:D), mutta hieno kuulla nyt vastaus kun kysyin siinä että tykkäisitkö mennä :) Hae siis ihmeessä!
  Sekin että ne työtehtävät missivuotena ei varmasti oo niin kaukana ku kuu ja aurinko ku vertaa tätä sun bloggarin uraa siihen. Eli ensinnäki oot jo saanu paljon varmuutta mediassa esiintymiseen ja susta saa niin upeita kuvia, eikä julkisuus (mikä ehkä vielä on pientä verrattuna miss suomelle tulevaan julkisuuteen). Mutta siis kannattaa ehdottomasti kokeilla kun jis vähänkään tekee mieli! :) Sillon ei ainakaan kaduta, et se ois jääny kokematta! ;)
  Silikooneihin en osaa sanoo mitään, itsepähän päätät. Mutta kannattaa vasta oikeesti sen kilpailun jälkeen, koska mitä järkee nyt muka olis?

  • scarlett sanoo:

   Sori noi kirjotusvirheet ku kirjotan täl tabletilla :D kai tost selvää sai :D yks lausejäikesken piti sanoo”eikä julkisuus sillä tavalla uutta olis, kun blogin myötä oot jo tottunu kommenteihin esim.”
   Mut joo, hyvää kevättä, äläkä anna median ja silikonien mediaseksikkyyden vaikuttaa sun tissipäätökseen! :)

 5. janika sanoo:

  En ole ikinä ennen kommentoinut blogeihin vaikka monia kuten sinuakin olen pitkään seuraillut. Kiinnitin vain huomitoa kun taisit mainita niiden ottamista noin. 20 vuotiaana.. tiedän hyvin monia tyttökavereitani jotka ovat olleet aina pienirintaisia, mutta 20 vuotiaana alkanut sitten rinnat kasvamaan huomattavasti. Pointtini on vain se, että rinnat tulevat muuttumaan koko elämän ajan ja tuo 20v on hyvin nuori ikä ottaa silikoneja, kun omatkin rinnat saattavat kasvaa luonnollisestikkin vielä vaikka kuinka paljon. Varsinkin kun sinulla e-pillereistä rinnat kasvoivat, suurella todennäköisyydellä kun aineenvaihduntasi heikkenee ja alat saamaan muutamia kiloja niin rintasi kasvavat. Toivoisin, että odottaisit vielä vähän vanhempaan ikään, mutta tietenkin valintasi on sinun.

 6. Sanna sanoo:

  Tykkään sun blogista, koska olet ihanan avoin ja uskallat kertoa ajatuksia rehellisesti myöskin julkisesti. Omasta mielestä kauneusleikkaukset, hampaiden valkaisut/oikomiset ja rintojen pienennykset/suurennukset yms. kuuluvat samaan sarjaan. Itse en nää siinä mitään pahaa,jos se auttaa kohottamaan itsetuntoa. Silareissa ei ole mitään moittimista niin kauan, kun ne pysyvät ”luonnollisen” kokoisina.

 7. rosa sanoo:

  mä sanoisin että älä ota :) Suomessa on liian paljon silikonitäytteisiä blondeja, viidakon tähtösiä. Vaikkakin pienitissisenä ymmärränkin ajatuksesi aika hyvin.

 8. sdfdsf sanoo:

  Hae nyt ihmeessä sinne missikisoihin ja pistä Suomi maailmankartalle siellä universumeissa! Sussa ois todellakin ainesta!

  Tissiasiaan kommentoidakseni.. Oot kuitenkin vielä todella nuori, vaikka ootkin ”aikuinen”… Mutta oikeesti, esimerkiks seuraavan viiden vuoden aikana tulee tapahtumaan niin paljon kaikkea, joka tulee muuttamaan sun ajatusmaailmaa. Sit viiden vuoden päästä oot 25-vuotias, ja tunnet vieläkin ittes ihan yhtä nuoreks mitä nyt tälläkin hetkellä, vähän kypsemmäksi vaan.

  Jos oot alkanu tulla pikkuhiljaa enemmän sinuiks ajatuksen kanssa, että jäisit luomuksi, niin suosittelisin toimimaan myös sen mukaan. Sit kun oot eläny vaikka sen viis vuotta, niin takaan, että tuu tuntee oloos päivääkään vanhemmaks, mut kun kattelet vanhoja kuvia niin mietit, miten nuori, tietämätön ja kaunis sitä 20-vuotiaana vielä olikin! Sulla on vielä nuoruutta niin monta vuotta edessä, en usko, että ne tissitäytteet nyt sua ainakaan onnellisemmaks tekee! IMO superpushuppii vaan kehiin, ne on ihan yhtä real ku ne kumipallotkin.

  Ehkä ei kannata pilata täydellistä kroppaa millään keinotekosella, ehkä turvallisempaa ottaa ne muutenkin vähän myöhemmällä iällä varsinkin jos vielä fiilikset on semmoset. Leikkaus on kuitenkin aina leikkaus, lopputuloksesta kukaan ei voi antaa takeita, valitettavasti. Sulla sentään on tissit, kaikilla ei välttämättä ole edes sitä vähää! Uskon, että ne nykysetkin sopii sun kroppaan ihan hyvin. Vaatteiden päältä oot täydellinen ulkonäöltäs, ihan joka osiolta. Mun mielestä tekotissit tekis susta liian barbiemaisen, et ois enää hirveen vakavastiotettava. Vaikka ne olis hillityt, mutta se koko idea siinä, että jonkun noin kauniin täytyy itteeään vielä muokata.. Olisit vaan tyytyväinen siihen, että oot aivan upea, liika täydellisyys ei oo enää viehättävää, vaikka kauneusleikkauksilla saiskin muokata itteensä rajattomasti :)

  Kun vanhenet, sulle tulee oletettavasti lisää painoa kun aineenvaihdunta hidastuu… kyllä ne tissit kasvaa sit siinä samalla (huomasit varmaan). Jos hankit esimerkiksi lapsia, onks sulle sillon ne kumitissit enää niin tärkeet? Oisko rahat voinu käyttää paremminkin? Sanosin ite, että mee niillä rahoilla vaikka pidemmälle ulkomaanmatkalle ja saat ihan helvetin paljon enemmän sisältöö elämääs mitä niillä tisseillä! Säästä ne kauneusleikkaukset sit sinne ikään kun toi sun kauneus alkaa hiipumaan (eli ei varmaan koskaan :D)

 9. camilla sanoo:

  On hienoa, että uskallat tästä aiheesta kirjoittaa julkisesti, sillä silikonit on asia, jotka herättävät ja tulevat aina herättämään paljon mielipiteitä – kovia sellaisia.
  Ymmärrän sinua täysin. Olen itse haaveillut sopusuhtaisesta vartalosta 16-vuotiaasta asti. Iän myötä toki oman vartalon tuntemus on tuonut enemmän itsevarmuutta ja ajoittain olenkin ihan sinut vartaloni kanssa, mutta kyllä se ajatus edelleen kolkuttelee siellä takaraivossa, varsinkin, kun treenatessa tissit ovat se ensimmäinen asia, josta se rasva lähtee karkuteille.
  Itse haaveilen pisaran mallisesta implantista, jolloin look olisi mahdollisimman luonnollinen.. :)

  Kirjoita ihmeessä aiheesta jatkossakin. Et ole yksin ajatustesi kanssa. ;)

 10. Suppeli sanoo:

  Oon lukenu pitkään sun blogia ja nyt piti ekaa kertaa laittaa kommenttia, ensinnäkin olet todellaki kaunis nuori nainen ja silikonien otto on aivan oma päätöksesi :) itsellänikin pienet rinnat ja nauratti kun ihmiset kritisoi täällä että ”et sinä niitä itsesi vuoksi ottaisi et turha sanoa ettei kiinnosta mitä muut ajattelee”, voi kuulkaas vaan ihmiset kyllä ne rinnat nimenomaan voi suurentaa ihan itseään varten! Itsekin olen ajatellut ja saatan usein katsoa itseäni peilistä ja toivoa yhtä kokoa isompaa ihan vaan itseäni varten että olisi parempi olo kun peiliin katsoo :) itse luovuin niiden otosta mutta en todellakaan lähtisi arvostelemaan toisen syitä hankkia tai edes miettiä silikonien ottoa ! Jokainen tehköön mitä haluaa omalla kropallaan :) toivottavasti haet johonkin missikisaan ja todellakin laita lisää tekstiä jos silikonien hankinta etenee! Hyvää kesän odotusta sinne! :))

 11. Ida sanoo:

  Tajuatko sä edes miten pinnallisen ja yksinkertaisen kuvan annat itsestäs tällasilla jutuilla? Nolo bimbo.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun blogi kertoo vain pinnallisista asioista, jos jonkun käsitys minusta ihmisenä määräytyy pelkän blogin perusteella, antaa se hänestä yksinkertaisen ja bimbon kuvan. :)

 12. Kata sanoo:

  Hei Silja! Olet todella kaunis nuori nainen. Silikonien otto on jokaisen oma asia. Mutta jos harkitset niiden ottoa niin suosittelen, että vasta kun olet synnyttänyt lapsesi. Kokemuksella voin kertoa, että raskausaikana rinnat muuttuvat. Etenkin toisen lapsen syntymän jälkeen rintani kasvoivat kolme kuppi kokoa, iho repeili todella pahasti ja arvet jäivät ja tyhjää ihoa. Millaiset rintani olisivat, jos olisi ollut silikonit??? en halua edes ajatella. Nyt taas kahden lapsen imettämisen jälkeen ottaisin mielelläni niihin täytettä, mutta riskit on liian suuret. Olet nyt jo kaunis ja sopusuhtainen. Odota mieluummin vielä se viisi vuotta ainankin ennen kun silikoonit otat. Mikäli lapsia haluat suosittelen odottamaan, sillä muuten edessäsi tulee todennäköisesti tulemaan korjausleikkaus.

 13. Sanni sanoo:

  Voi hae Miss Suomeksi! Saatais kaunis missi maailmalle edustamaan! (tottakai nykyisetkin on upeita)

  Pienirintaisena ymmärrän ja haluun tälleen randomina tukee, jos valitset rintas suurentaan. Vaikkakin tuota ylempää kuvaa ihaillesssani ajattelinkin, miten jumalaisen kaunis oot rintoines päivineen!

 14. minna sanoo:

  minäkin nuorempana melkeinpä suorastaan vihasin omia minitissejäni, mutta nykyään iän karttuessa (olen 24) olen oppinut rakastamaan niitä! ja olen saanut hieman painoa lisää, alipainoinen kun olin ennen, ja samalla on rinnatkin kasvaneet, mikä on yllättänyt hauskasti :D

 15. Mimi sanoo:

  Moi Silja,
  Olen itse 24 vuotias opiskelija, ja jaan saman kamppailun pienten rintavarustukseni takia, ja nyt siis puhutaan todella pienistä rinnoista, eli ihan a kuppikin jää hieman vajaaksi etuosasta. Monikaan ei asiaa välttämättä tajua sillä rintsikoiden kanssa tätä ei juurikaan huomaa. On julmaa, että naiset on kasvatettu siihen, että jokainen joka poikkeaa median luomasta naiskuvasta käy jossain vaiheessa kamppailua itsensä kanssa siitä onko ”oikean” mallin mukainen. No, itse jossain vaiheessa aloin käyttää bomb shell rintsikoita ja bikineitä, jotta ei tarvitsisi miettiä tuota kokoasiaa jatkuvasti. Huomasin kuitenkin että feikkitisseillä olo ei muuttunut yhtään itsevarmemmaksi, päin vastoin! Itseni tuo kokemus yllätti niin kovin, ja ihmettelin, miten tunnenkin itseni paljon itsevarmemmaksi kun olen mahdollisimman aito oma itseni vain hyviä piirteitä hieman korostaen (tämä tunne alkoi vahvistua vasta pari vuotta sitten, eli n 22 vuotiaana). Nykyään on hassua huomata miten sinut olen itseni kanssa, enkä kadehdi ketään. Olen ikään kuin tajunnut omien ”vahvuuksieni” olevan juuri hoikka ulkomuoto (jossa isot rinnat saisi minut näyttämään pyöreältä), luonnollisestikin kauniit kasvoni (tämän tajuaminen vei kauan, sillä meikkasin kaikkialle nuorempana). Mikäli olisin silikonit ottanut, luulen että olisin vain tuntenut iseni feikiksi ja ns. Muiden huijaajaksi. Tästä tunteestahan usein johtuu myös se, että kauneusleikkauksia uusitaan vähän väliä. Kierre ei lopu, koska itseenkuulumatonta feikkiä on vaikea hyväksyä, koska sinun ei koskaan kuulunut näyttää siltä.

 16. H sanoo:

  Yksi juttu, kannataa miettiä mitä haluaa tulevaisuudelta ennen kun menee missikisoihin (tai ottaa rintasiurennuksen). Missikisoissa leimaudut todella pahasti ja kaikki suhteellisen vakavasti otettavat ammatit voi unohtaa saman tien. Tulisit varmasti pärjäämään kisoissa, mutta mieti vielä, onko se sen arvoista. Itse näkisin sinut jossain vähän korkeammassa ammatissa, sellaisessa jossa voisit myös toimia esikuvana, kun sinulla tosiaan tuo ulkonäkö on iso etu ammatissa kuin ammatissa. Esim. Yritysjohtana tai korkeassa poliittisessa asemassa voisit käydä puhumassa epävarmoille naisen aluille koulussa siitä miten sinusta tuli menestynyt esikuva sen sijaan että olisit tyytynyt seiskan sylkykuppi rooliin. Kauniiden naisten ei tarvitse alistua siihen rooliin, mitä heille yhteiskunnassa tyrkytetään.

 17. haha sanoo:

  missäs vaiheessa tää sun tissiprojekti on???

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kesällä olisi ollut himan hankalaa niiden kanssa niin siirsin suosiolla syksymmälle ne hommat. :)

 18. Jusa sanoo:

  Hei!

  Olet todella kaunis ja näyttävä nainen. Haluaisin sanoa että tuosta kuvasta päätellen rintasi ovat kauniit ja aivan ihanat. Kannattaa miettiä pidemmälle silikonien hankintaa. Pienet rinnat ovat eduksi mm, jos haluat lapsia joskus ja raskauden aikana rinnat suurenevat ja paisuvat, että luontaisesti rintasi kasvavat ja voivat siitä isontua. En suosittele silikoneja tämän vuoksi, koska isommat rinnat voivat muodostua liian isoiksi ja ongelmaksi. Pidä itsesi hyvässä kunnossa fyysisesti, tämä kertomasi kuulostaa enemmän henkiseltä jutulta, mieti miksi tarvitset isommat rinnat? Onko sen tuoma itsetunto oikeasti hyvää itsetuntoa vai kuviteltua? Mihin pohjautuu halusi muuttaa itseä? Tulevatko ihanteet vääristyneestä kulttuurista? Silikonit ja leikkaus on aina riski terveydelle, lisäksi arvet eivät ole kivat ja pahimmillaan jos jotain menee pieleen nännien tunto voi heikentyä. Toivon että harkitset vielä, olet aivan ihana nyt tässä tilanteessa, noin kauniina. Tsemppiä sulle.

Kommentoi