keskiviikko 27. toukokuu 2015

My iMenso

Olin taannoin järjestetyssä Indiedaysin Inspiration Dayssä ”töissä” Kultajousen pisteellä, ja pääsin sen myötä itse tutustumaan ja sitten opastamaan muita bloggaajia suomessa vielä suht’ uuden korusarjan My iMenson kanssa. Kultajousen pisteellä pääsi kokoamaan itselleen pala palalta omannäköisensä My iMenso -kaulakorun, joka koostuu vähintään kolmesta eri osasta. Kun koru oli valmis, tuli siihen valita upeiden merkkikellojen valikoimasta sopiva kello, ja kuvauttaa itsensä yhdessä näiden kanssa. :) Oli hauskaa koota muiden bloggaajien kanssa juuri jokaisen omaan tyyliin sopivia kokonaisuuksia, ja samalla päästä ihastelemaan upeita koruja.

My iMensoa löytyy kahdessa eri koossa, ja monissa eri värivaihtoehdoissa, joten jokaiselle löytyi varmasti jotain. Medalionkeihin sisälle tulevia laattoja on myös mahdollisuus teettää, jollei löydy juuri omalaista n. 150 tuotteen valikoimasta! :D Kaikki korujen ketjut ja kehykset ovat aitoa hopeaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain lopuksi koota myös itselleni omaa silmää miellyttävän My iMenso -korun, ja oottekin saattaneet bongata sen jo mun Instagramista. Mun oma iMenso koostui halkaisijaltaan 33mm zirkonein koristellusta medaljongista, valkoisesta simpukkalaatasta, sekä lyhyestä Diabomba ketjusta. :)

Loppujen lopuksi päädyin kuitenkin antamaan korun äidilleni, sillä jotenkin se oli ihan hänen näköisensä. Huomasinkin maanantaina kampaajalla, että se roikkui äitini kaulassa – joten koru taisi olla mieluisa lahja!

id-kuvaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisäksi valitsin Michael Korsin kultaisen rannekellon, sillä kellot on mun ihan lemppari asusteita, mutta multa puuttui täydellinen kultainen yksilö. Tää onkin ollut kädessä varmaan päivittäin siitä asti, kun kävin sen lyhentämässä itselleni sopivaksi. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

With love, Silja


9 Responses to “My iMenso”

 1. vivöad sanoo:

  Ootpa kaunis. Tiedätkö onko mff-laura kuollut oikeasti?

 2. M sanoo:

  Ois kyl ihan jees iteki päästä tuommoiseen :) Vaikuttaa kivoilta noi korut (ja erityisesti kellot), mutta eipä ole niin paljoa ylimäärästä rahaa että vois ne hankkia vaan siks että ne on kivoja.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Niin tottakai. Itsekkin oon saanut suurimman osan mun kalliimmista kelloista lahjaksi yms. ei tuu ihan muuten vaan ostettua. :)

 3. Riina sanoo:

  Kiva kyllä toi kello! (: jotenki se DWn kello on silti ihan lemppari! Se on vaan jotenki niin sun näkönen! Toivottavasti sitä näkyy silti jatkossaki asu kuvissa! (:

 4. k sanoo:

  paljon tuon sun valitseman iMenson arvo oli? :) kaunis koru!

 5. Kristiina sanoo:

  Hei! Olen uusi lukija ja satuin selailemaan vanhoja postauksia! Olen katsellut samannäköistä kelloa, kriteerinä on ollut juuri nuo roomalaiset numerot. Mietin sattuisiko kellon malli olemaan MK5605 ? Olisiko kellosta mahdollisuus saada lisäkuvia tai postauksen =) olen huomannut useasti kun katselen kelloja, ne saattavat näyttää aivan toisenlaisilta eri valaistuksessa.

Kommentoi