keskiviikko 15. heinäkuu 2015

So.. What i’ve been up to?

Noniin, hengissä ollaan! Oon saanut aika hyvin himmattua tahtia, mutta onhan kesällä kiva olla koko ajan menossa, ja hyvillä säillä se menee aika helposti siihen jatkuvaan terasseilla hengailuun. :D Nyt oon kuitenkin ollut sunnuntaista asti Porvoossa ihan iisisti, ja varmaankin huomenna olis tarkotus lähteä takasin kotiin. Ainoastaan unirytmi on vielä vähän hakusessa, sillä vaikka oon muutenkin ”yöeläin” niin rakastan erityisesti Suomen kesäöitä.. Ei millään malttaisi mennä ihmisten aikaan nukkumaan, vaan joka yö tekisi mieli valvoa siihen asti että aurinko alkaa sarastaa!

collage1 collage2

Tänä kesänä ihan ykkös mesta on ollut Hernesaaren Ranta, ja siellä onkin tullut vietettyä varmaan enemmän aikaa kuin kotona. Yllä näkyvistä kännykkään kerääntyneistä kuvistakin 5/8 on Hernesaaressa otettuja. Heh! Muuten aikaa on tullut vietettyä ystävien kanssa mm. Koffin puistossa, Kaivolla sekä sunnuntaisin Ääniwallissa.

Nyt pitäis vielä saada liimattua se kamera taas käteen, niin tekin saisitte vähän parempaa matskua tänne blogin puolelle! Ja siitä tulikin mieleen, että kiinnostaako sellaiset ”my day” tyyliset postaukset, sillä sellaisia olis hyvä tehdä nyt kesällä kun on paljon menossa, ja päivät kostuu erilaisista jännistä jutuista, eikä siitä ihan perus arjesta? :)

With love, Silja


13 Responses to “So.. What i’ve been up to?”

 1. Vellamo sanoo:

  Joo my dayta kehiin ! Ois varmaa hirmu kivaa katottavaa :) Tykkään sun blogista !

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! Yritän nyt parhaani mukaan saada tätä bloggaamista taas käyntiin. :)

 2. Tiina sanoo:

  Todellakin myday -postauksii!!

 3. Piusi sanoo:

  Onko sulla snapchattia? Jos on niin mikä on nickisi ja voiko sut addaa siellä? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   On joo, mutta en halua sinne enempää seuraajia. :( Kerron kyllä varmasti täällä jos muutan mieltä jossain vaiheessa! :)

 4. Henna sanoo:

  My day -postaukset on mun lemppareita, joten tee ihmeessä! :)

 5. Matilda sanoo:

  Kiinnostaa! Ehdottomasti sellaisia postauksia! :)
  http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

 6. iipa sanoo:

  Toteuta ennen mitään uusia ”toivepostauksia” edes ne edelliset, mitä sun reissun aikana odotettiin. Nimim. kulmakarvaongelmainen :-D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Nekin on on tulossa, haluan vaan päivittää tänne myös vähän ”atm” postauksia! :D :)

 7. jenna sanoo:

  Jos saa kysyä nii mikäs sut Porvooseen tuo?:)

Kommentoi