keskiviikko 12. elokuu 2015

Nape Surface Piercing

Kävin vuoden alussa ottamassa ihan extemporee niskaani surface -lävistyksen, ja monet pyyteli jo silloin että kirjottelisin siitä lisää kun oon jonkun aikaa lävistyksen kanssa elänyt. No nyt koru alkaa olemaan kokonaan parantunut, ja sen laitostakin alkaa olemaan reilut puoli vuotta, joten ehkä uskallan jakaa teille joitain kokemuksia. :) Lävistyksen tekemisestä ja silloisista mietteistä voitte lukea enemmän täältä, keskityn nyt siihen miten elämä sen kanssa on sujunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lävistys parani mulla suht’ nopeesti, eikä se ollut oikeestaan missään vaiheessa tekemisen jälkeen erityisen kipeä. Sen olemassa olon siis unohti aika nopeesti, mikä ei välttämättä ollut loppupeleissä hirveen hyvä juttu – nimittäin kun lävistys ei ollut kipeä eikä sitä muistanut, esimerkiksi hiuksia harjatessa siihen osui aika helposti… Mä repäsin korua pariinkin otteeseen ihan kunnolla, ja toinen puoli korusta repesikin jonkun verran. Sen jälkeen se oli kipeä hetken aikaa. :D En missään vaiheessa antanut lävistykselle mitään ns. ”erikoiskohtelua”, vaan putsasin sitä ainoastaan käymällä suihkussa normaalisti ja suihkuttelemalla sitä lämpimällä vedellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos totta puhutaan, en ajatellut pitäväni tota korua edes näin pitkään, kun kävin sen ottamassa. :D Jotenkin oon vaan tykästynyt siihen ihan hirveesti, eikä se oo häirinnyt mun normaalia elämää millään tavalla. Ainoa mua harmittava seikka tällä hetkellä on se, että lävistyskoru on liian pitkä kaiken turvotuksen lähdettyä (kuva alla), ja sen kummatkin päät tulevat liikaa ulos ihosta.. En oikeestaan edes tiedä saako tohon vaihdettua pienempää korua, täytyy varmaan käydä kysymässä joskus kun saa aikaiseksi, haha! Koru on siis malliltaan tälläinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos tulee mieleen jotain erityistä jota haluaisit kysyä, niin vastailen mielelläni! :)

With love, Silja


11 Responses to “Nape Surface Piercing”

 1. Linda sanoo:

  Hah, just eilen kävin ottamassa kyseisen lävistyksen! :) Tykkään kyllä kovin, vaikka laittaminen sattui aika paljon :-D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hauska sattuma! :) Mua ei niinkään lävistäminen sattunut, lähinnä tuntui inhottavalta..

 2. Emmi sanoo:

  Postaustoive!

  Summer/autumn bucketlist! Mitä SINUN pitää ehdottomasti saada tehdä kesällä/syksyllä?

  Ja vaatekaapista sama! Mitä vaatekaapistasi tulee löytyä ehdottomasti kesällä/syksyllä? Mitä juuri syksynä 2015? Mitkä trendit nyt nousevat ja mitkä kuuluvat jokaiseen vuoteen?

  Olis tosi kiva :) hyvää kesänjatkoa!

 3. Tuju sanoo:

  Siis eikö muka takerru hiukset koko ajan kiinni tuohon? :-D
  Oon ite vähän haaveillu jonkinlaisesta niska lävistyksestä, mutta pelottaa että oisin niin tohelo että sähläisin koko ajan hiusten ja sen kanssa…

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kyllä sitä oppii varomaan.. Mutta ei oo kyllä mitenkään pahasti jääny hiukset siihen kiinni. :)

 4. Riikka sanoo:

  paljonko tuollainen lävistys maksoi? teidätkö onko tuollaisen surface lävistyksen laittaminen kiellettyä tai lävistäjät eivät laita joissakin lävistys paikoissa vai laitetaanko sitä ihan samallalailla kuin esim naamaan laitettavia lävistyksiä?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hmm oisko toi ollut 50€? Miten niin kiellettyä? :D Eiköhän jokainen lävistäjä itse päätä mitä lävistyksiä haluaa tehdä, kaikilla ei esimerkiksi taito riitä kaikkeen… :)

 5. Kati sanoo:

  Sopii sulle kivasti toi koru! Toivottavasti jostain löytyis pienempi koru. :) Oliko lävistyksen alkuperänen tarkotus siis vähän hetkessä mietitty hankinta vai miks et ajatellu pitäväs noin kauan? :) ps en malta oottaa et se uus sarja, missä ootte jennin kanssa alkais <3

 6. katriinamiu sanoo:

  siis miten ton mallinen koru on saatu sinne :O

 7. llara sanoo:

  Oi että toi on niin ihana lävistys. Itse otin saman lävistyksen 6 vuotta sitten, ja olikohan se vuoden kunnes kasvo niin paljon ulos et oli pakko ottaa pois :( Tykkäsin siitä niin paljon ja harmitti ottaa se pois. Nyt oon miettiny jos sen voisi ottaa mikrodermal-lävistyksenä, eli ei pitäisi kasvaa ulos. Tosin olihan siitä omat haittansa, ettei pystyny kunnolla nukkuu selällään tai piti asetella tyyny hyvin niskan kohdalta, hiukset takertu kiinni ja harja osui aina välillä. Ja kaulahuivit! Ne oli pahimmat. Mut silti haaveilen uudesta jos joskua vaihdan elintarvike-alalta pois.

 8. dfds sanoo:

  Mulla kävi kans noin että toi koru alko olee vähän iso, ja pikkuhiljaa ne päädyt tuli ulos sieltä ja loppujen lopuks se alko olee niin kipee et oli pakko ottaa pois.. Ja nyt siinä on sellanen ikuinen arpi muistona :D Et joo kannattaa tosiaan käydä kysymässä jos sais pienempää korua!!

  Voihan se toki olla että se mun oli vähän huonosti tehty, koska toi näyttää kyl muuten tosi hyvältä!

Kommentoi