torstai 26. marraskuu 2015

Hair Update

Oikeestaan sopivampi otsikko olisi ehkä ”Hair Crisis”.. :D Sillä oon jostain kumman syystä taas jälleen kerran siinä pisteessä, että mun on ihan yksinkertaisesti pakko päästä tekemään mun hiuksille jotain, mutten tiedä mitä? Oon ehkä kesän lopusta asti antanut hiusten vaan hengailla tuolla päässä, en oo värjäilly enkä leikkaillu enkä oo tainnut pitää pidennyksiäkään pitkään aikaan. Väri on tummentunut aika huolella ja omaa juurikasvua on tullut niin paljon että nyt vaan yksinkertaisesti riitti. :D

On miettinyt että haluaisin hieman tummempaa tuhkaista vaaleaa, ei enää sitä iänikuista platinaa. Vaikka se onkin todennäköisesti nyt ja aina se mun ’to die for’ hiusväri, niin kaipaan pientä muutosta.. Lämpimät sävyt on mulle ihan no no, joten oon taas jälleen kerran kuolaillut sitä mun ns. omaa hiustenväriä. Antaisin sen muuten vaan kasvaa sieltä vapaana, mutta kontrasti vaalennettuun hiukseen on liian suuri. Niimpä fiksuna tyttönä ostin eilen muutaman sekunnin miettimisen jälkeen kaupasta tälläsen uuden L’orealin värin;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja tällänen järkytys löyty päästä, taidan oksentaa..;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väri näytti päässä aika tummalta, mutta kuten tuuminkin, niin muutosta ei pahemmin tullut. Laitoin värin pidemmäksi aikaa juurikasvunpäälle ja kampasin sitä hieman sen yli. Lopuksi ehkä 10 minuutiksi vedin väriä vielä pidemmälle latvoihin, jottei jäisi mitään selvää rajaa – juurikasvua kun oli tarkoitus nimenomaan hieman häivyttää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No väristä tuli ihan jees, juurikasvu ei enää samalla tavalla pomppaa silmille, mutta tyvi pysyi kuitenkin hieman latvaa tummempana, vähän sellanen luonnollinen ombre. En kumminkaan saanut sinänsä mitään näkyvää muutosta aikaan, joten tekee edelleen mieli tehdä jotain hieman radikaalimpaa!! :D Mutta miks mulla pyörii aina päässä nää samat vaihtoehdot, eli joko vedä ihan vaaleaksi tai ihan tummaksi?? Vittu. Lauantaina on ne bileet mitä oon venaillu, ja veikkaan että huomenna on sitte tiedossa jotain epätoivosia ratkaisuja. Sopiskohan kalju mun mekon kanssa? :D

With love, Silja


28 Responses to “Hair Update”

 1. Derppy sanoo:

  Mun sisko kerran värjäs päältä blondiksi ja alta musta/tummansinisiä raitoja, oli ihan sika upeat! Jos mun hiukset vaan kestäis blondaamist niin värjäisin sellaisiksi. Mut ois kiva nähä enemmän jotain mielenkiintoisia värjäyksiä.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ei oo kyllä mun juttu. :) Haluan hiuksista mahdollisimman luonnolliset!

 2. ella sanoo:

  Hahah tiedän niin tuon tunteen! :D mulla sama ongelma,suht tumma oma väri, aina pitänyt platinaa ja kokeillut kaikkea epämääräistä siitä väliltä mut jostain kumman syystä aina palaan takas siihen platinaan :D
  sulle nyt sopis kaljukin ja näyttäisit silti tyrmäävän hyvältä! :D kivoja bileitä sulle joka tapauksessa!

 3. Jee sanoo:

  :DDD oot ihana!mut oisit nyt laittanu kunnollisen kuvan lopputuloksesta. :D

 4. Myy sanoo:

  Tuttu tunne: joko tai eikä mitään siltä väliltä. :D Onneks mun kampaajalla on jalat maassa. Hän tietää, etten kuitenkaan jaksa jotain tiettyä juttua kovin kauaa ja sanookin suoraan, ettei suostu tekemään mulle jotain mun älytöntä ideaa. :D :D (Ja oon siitä TOSI kiitollinen hänelle. :) )

  Noilla kasvonpiirteillä olisit luultavasti jäätävän kaunis myös kaljussa, mutta ehkä hieman turhan radikaali ratkaisu kuitenkin. ;-)

 5. Tarzan sanoo:

  Kamppailen täällä saman ongelman kanssa, vaihtoehdot tuntuu olevan että vaalea tai tumma mutta kun haluaisin jotain siltä väliltä! Jos tuon tyvikasvun saisi jotenkin nätisti häivytettyä niin kaikki ongelmat ratkeaisivat. Olis kiva nähdä kuvia että mitä noista sun hiuksista nyt tuli! On nimittäin käynyt mielessä että värjäisi tuon tyvikasvun samanlaisella systeemillä mutta kun en uskalla kun kuitenkin ryssin koko pään ihan vihreäksi tai liian tummaksi :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tyvikasvunhan saa helposti ohuilla raidoilla häivytettyä, mä vaan haluisin hieman tummemman sävyn hiuksiin! :>

 6. JanikaKoo sanoo:

  Näytä kuvaa lopputuloksesta! Ja mikset kokele tummaa väriä, tyyliin jotain tumman suklaanruskeeta. Näin joskus jonku kuvan susta tummana niin huh <3 toi vaaleekin sopii kyllä ku nenä päähän mut jos radikaaliks rupeet niin kannatan tummaa! Voihan sitä aina rupee raidottaan takas vaaleeks jos ei tykkää. Sulle tuntuu käyvän mikä väri vaan :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Viihdyn kumminkin parhaiten vaaleassa, ja jossainkohtaa blondaus olisi sitten taas ajankohtaista niin veikkaan että tumma on aika nou nou loppupeleissä. :)

 7. Kata sanoo:

  Entäs leikkaus? Semmonen Pink tyylinen undercut? Pidemmällä päällisosalla, niin pystyy pelaamaan tukan kanssa enemmän :)

  http://www.undercuthairstyle.net/side-swept-undercut-haircut-hairstyle-guide/

  Tuon ensimmäisen kuvan tyyliin? Kävis teikäläisen kasvojen kanssa kuin nenä päähän ja ois pirun rock :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä tykkään kyllä tollasesta, mutta lyhyissä hiuksissa on aina ”samannäköinen” niin en tykkää pitkään. :(

 8. Roosa sanoo:

  Kokeile hei nyt sitä muodissa olevaa harmaata! :) Osaisin kuvitella sen sulle tosi hyvin!

  http://rosalias-inspirations.blogspot.com

 9. Jenna sanoo:

  Siis mulla on ihan sama ongelma!! :D Mulla ikuinen ”goals” väri on juurikin tuo platinan vaalea, mutta jostain syystä silti huomaan kärsiväni ihme hiuskriiseistä vähän väliä. Ja aina just tumman ja vaalean välillä?! Kerro ihmeessä jos keksit ratkaisun tähän ilmeisesti iän ikuiseen ongelmaan..

 10. Linda sanoo:

  Kerta tekee mieli tehä jotain erikoista, tee! Anna mennä vaan! Ja nauti niin kauan kun kyllästyt taas! ;) sit palaat tuttu ja turvalliseen platinaan!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   aika raskasta hiuksille tumman ja vaalean välillä värjääminen.. :(

 11. Miina sanoo:

  Törkeää vitsailla olevansa kalju, jotkut ovat oikeasti

 12. huoh sanoo:

  odotin sitä JÄLKEEN-kuvaa…

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En saanut keinovalossa hyvää kuvaa, jossa väri näkyisi oikein. :) Tulevissa postauksissa tulee sitten näkymään!

 13. morso sanoo:

  mikset vaan tee kunnon ombrea? :) saisit sen tumman ja vaalean samaan syssyyn ;)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En tykkää kunnon ombresta, sillä yleensä se liukuvärjäys ei oo kunnolla tehty vaan väri vaihtuu yhtäkkiä – ja muutenkin se on mun makuun vähän liian värjätyn näköinen. Pidän luonnollisemmasta väristä! :)

 14. Jenni sanoo:

  Sinun elämä vaikuttaa tosi pinnalliselta :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tälläset kommentit saa kyllä veren kiehumaan, ja kertoo lähinnä enemmän susta, sillä mun blogihan nimenomaan keskittyy lähinnä oikeastaan vain pinnallisiin asioihin. Et voi tällöin olettaa saavasi musta kokonaiskuvaa ihmisenä, tai olettaa että koko elämäni pyörii pinnalisten asioiden ympärillä.

   Jätän blogista pois 98% mun elämästä, mielipiteistä ja arjesta, koska ne eivät oikeastaan kuulu julkiseen levitykseen, eikä mua itseäni kiinnosta hirveästi lukea varsinkaan muiden arjesta. Kirjoitan siis asioista joita ajattelisin itse jaksavani lukea jne jne jne. Muoti, kauneus & hieman lifestyleä.

 15. Mari sanoo:

  Kivaa että teit vaihteeksi hiuspostausta – näitä on aina mielenkiintoista lukea :) Jos kosmetiikka, hiukset ym. muutenkin kiinnostaa niin tsekkaa mun YouTube-kanava, teen videoita just tän aihepiirin pohjalta! :)

  maridoesmakeup: https://www.youtube.com/channel/UCixN0aI6jJTtmv2vznat4cg

 16. peppiina sanoo:

  Hmm… Mielestäsi moni on niin värjätyn näköstä, mutta itse kuitenkin pidät ihan valkosta tukkaa päässäsi, sekö ei ole värjätyn näköinen ;)

Kommentoi