sunnuntai 08. toukokuu 2016

Super Day

Vietettiin eilen aurinkoista lauantaipäivää perheen kesken Lintsillä, ja oli kyllä niin kivaa! Mä en edes muista koska oisin ite viimeks käynyt, taitaa olla aika monta vuotta jo aikaa. :) Meidän aikuistenkin oli pakko ottaa parit laiteliput jotta päästiin myös muutamaan eri vuoristorataan sekä Vekkula taloon, joka on mun ihan ikuinen lemppari! :) Jännästi se ei kuitenkaan ollut iiihan niin hurja enää mitä muistin, haha! Sovittiin että otetaan vielä tänä kesänä sama setti uusiks, niin että meilläkin on rannekkeet! Niin kiva kun lämpimät ilmat on täällä, sormet ristissä että jatkuis vielä pitkään.. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP5075322OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAid-kuva

My super cute top is from Ivyrevel*

With love, Silja

*Gifted item


16 Responses to “Super Day”

 1. a sanoo:

  tähän postaukseen oot kyllä hurjasti panostanut!!! :))))

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiva että huomasit! :)

  • satu sanoo:

   Siis hä, oliks tää sarkasmia kenties??

   Hyvä postaus oli, tykkäsin! :) Hyvää ja positiivista mieltä ja kivat kuvat. Ei kaikkien postausten tarvitse olla kauhean pitkiä tai hirveän pitkälle suunniteltuja. Tällaiset rennot on kivaa vaihtelua :)

 2. Sini sanoo:

  Ihanat aurinkolasit :) mistä ostettu?

 3. Minka sanoo:

  Ihana paita! Mistä se on? En oo aikasemmissa postauksissa nähnyt :-)

 4. Kaisa sanoo:

  Siis kenen kanssa olit tuolla? En tiennyt että perheessäsi on pieniä lapsia! Minkä ikäisiä sun sisarukset? On :)

 5. Julia sanoo:

  Musta on kiva huomata miten olet blogin varrella kasvanut ihmisenä – nykyään postauksia on mukava lukea ja niistä jää tosi positiivinen fiilis. Minusta blogi on hyvällä tavalla erilainen verrattuna aiempiin asupostauksiin. Mukavaa kesää teille. :)

 6. Ariel sanoo:

  Onko ponnarissa omat hiukset? Paksuutta ja pituutta tullut vuoden aikana hurjasti lisää! :) Toivoisin nyt kyllä hiuspostausta eli miten hoidat hiuksiasi. Voisit kertoa ihan ruokavaliosta (jos esim. olet syönyt joitain erillisiä hiuksia vahvistavia lisäravinteita, kuten biotiini, sinkki, rauta, rikki jne.) ja levosta sekä pienistä yksityiskohdista, kuten kuinka usein harjaat, meneekö helposti takkuun, miten laitat yöksi hiukset, stailaatko usein, leikkaatko latvoja jne.

  Terveisin epätoivoinen hiusten kasvattaja :)

 7. Hej sanoo:

  Ex on The beach :D

 8. M sanoo:

  Ku uusii ohjelmia julkistettiin niin ootko mukana siin suomen ex on the beach sarjas?:-)

 9. Noooraaaa sanoo:

  Miks kyselette onko Silja siin ohjelmas. Eihän se saa kuitenkaa siihe vastata niin ihan turhaa kyselette tyhmät

Kommentoi