sunnuntai 25. syyskuu 2016

Syysmuotia Z.I.P. Jeansilta

Tämä postaus on toteutettu yhdessä Halosen ja Z.I.P. jeansin kanssa, jonka syysvalikoimaan pääsin tutustumaan jokin aika sitten yhteistyön merkeissä. Halonen oli toki jo ennestään tuttu liike ja multa löytyykin ennestään jo paljon siellä myytävien merkkien vaatteita, mutta silti en ollut aiemmin kovin tarkasti tutustunut mallistoihin. Noh, tästä syystä tietenkin lähdin aivan intopinkeenä tutustumaan vaatteisiin kun mahdollisuus tuli – ja löysin niin paljon kaikkea siistiä! Kokosin kuitenkin lopulta kolme erilaista aika basic inspiraatio-asua syksyyn, jotka nyt esittelen teille. Postauksen lopusta löydätte myös mahtavan arvonnan!!

a collage1 aa

Mun tyyli on muuttumassa koko ajan yksinkertaisempaan suuntaa, nykyään hankin mielummin hyviä perusvaatteita, kuin erikoisia vaatekappaleita jotka sopivat vain tiettyihin tilaisuuksiin ja asukokonaisuuksiin. Tässä ensimmäisessä asussa kaikki vaatteet ovat sellaisia joita voi käyttää oikeastaan missä vaan / milloin vaan ja erilaisten kokonaisuuksien kanssa. Rakensin asun tuon ihanan farkkuhameen ympärille joka oli mulle ihan love at first sight. Tiedättekin varmasti jo että mä en oo yleisesti mikään hameiden ystävä, muttä tänä kesänä ja syksynä näitä napillisia farkkuhameita on näkynyt joka puolella, enkä mäkään oo voinut olla niihin ihastumatta. Tämä oli siis tosi positiivinen löytö Z.I.P. Jeansin valikoimasta. :)

1 collage3 4

Tämä toinen asu on myöskin todella perus-kiva mun mielestä – sopii niin kaupungille kuin muihinkin menoihin, voisin lähteä viettämään iltaakin helposti tässä asussa. Tää kaikki lähti myöskin tosta ihanasta neulemekosta (löytyy myös mustana), joka pisti mun silmään ihan heti! Toinen katseenvangitsia oli toi pehmoinen poncho, jollaisesta oon haaveillut jo vuosia. Mun mielestä nää kaksi sopii hyvin yhteen.. Mielipiteitä? :P

bbb collage2 b

Viimeisessä asussa mun lemppari on ehdottomasti tuo upea syystakki. Olin mielessäni kuvitellut itselleni just tälläsen ns. puolipitkän takin joka lämmittää ja suojaa tuulelta, muttei oo liian kuuma. Tykkään älyttömästi tosta takin kankaasta, ja musta väri oli varma valinta. Halosen Z.I.P. Jeans -mallistosta löytyy muuten ihan sairaan siistejä villakangastakkeja, olisin voinut ottaa niitä kotiin vaikka 5 erilaista. :D Pahoittelen muuten kovasti tota ryppyistä paitaa joka on vedetty suoraan matkalaukun puristuksista päälle… En tajua miten oonkin saanut sen noin ryppyyn..

collage3

Kaikki kuvissa näkyvät vaatteet ja asusteet ovat Haloselta.

Ja tosiaan lopuksi haluan järjestää teille lukijoille vielä kivan arvonnan yhdessä Z.I.P. Jeansin kanssa. Kommentoimalla tähän postaukseen mikä on näistä kolmesta asusta on just sun lemppari, ja osallistut Halosen 100€ lahjakortin arvontaan!! Muista siis jättää kommenttiin myös toimiva sähköpostiostoite, jotta saan sinut kiinni kun arvonta on suoritettu. Täältä voit lukea arvonnan tarkat ohjeet, jonka lisäksi voit käydä osallistumassa myös Saran (su 2.10) ja Saijan (su 9.10) blogissa Halosen arvontoihin, joissa on mahdollisuus voitaa 50€ lahjakortit. :) Voit myös tsekata Z.I.P. Jeansin valikoimaa etukäteen täältä!

With love, Silja

 

Yhteistyössä: Halonenindiedays-ja-brm-yhteislogo

EDIT: ARVONTA ON SULKEUTUNUT, voittaja julkistetaan pian!


891 Responses to “Syysmuotia Z.I.P. Jeansilta”

 1. Tiina sanoo:

  Asu nro 3

 2. Mira sanoo:

  Tiukka valinta kun kaikki ovat niin kivoja, mutta kyllä mä kallistun tuohon kakkos vaihtoehtoon. :)

 3. Jannii sanoo:

  Asu 1 on lemppari näistä :)

 4. Pauliina sanoo:

  #2 :)

 5. Jemina sanoo:

  Toka asu on ihanin!:)

 6. Emmi sanoo:

  Ykkönen! Toi farkkuhame on ihan törkeen nätti! PItääkin mennä itellekkin ettiin jotakin vastaavaa..

 7. Ella sanoo:

  Kolmas asu oli mun lemppari :-)

 8. Sarppa sanoo:

  3 asu!

 9. Ansku sanoo:

  Tuo 3. asu on mun lemppari! :)

 10. Henna sanoo:

  Oma lempparini on ehdottomasti kolmas asukokonaisuus!

 11. Sanni sanoo:

  Kolmas asu!

 12. Anniina sanoo:

  Eka asu! :)

 13. Jonna sanoo:

  Asu 1 lemppari :)

 14. Hilla sanoo:

  2 asu on mun lemppari! Ihanan raikasmutta syksyinen :))

 15. Henna sanoo:

  Toinen asu, tuollaista neulemaista mekkoa olenkin miettinyt ”tarvitsevani”.. :)

 16. Isa sanoo:

  Kolmas :)

 17. Essi sanoo:

  Kolmas asu on ehdoton lemppari

 18. Sanna P sanoo:

  Kolmas asu on on ihanan naisellinen ja värimaailmaltaan miellyttää mua. Kaikki kyllä näyttää sun päällä aivan mahtavilta :D

 19. Linnea sanoo:

  Kolmas asu, ihana! :)

 20. Roosa sanoo:

  Numero 3, ihana takki! :)

 21. Titta sanoo:

  Mun lemppari on toi kolmas asu! :) Toi takki on niin ihana ja sopii hyvin just tollaseen yksinkertaiseen asuun!

 22. Saara sanoo:

  Suosikkini on ehdottomasti toinen asu! :)

 23. Niina sanoo:

  Toka asu :)

 24. Emma sanoo:

  toinen asu oli kyllä hienoin!

 25. Emma sanoo:

  eka asu oli mun lemppari!

 26. NK sanoo:

  3!

 27. Ida sanoo:

  Kolmas asu!

 28. Milja sanoo:

  Eka asu on mun lemppari :)

 29. Nora sanoo:

  ensmänen ja kolmas asu on molemmat ihanan simppeleitä ja nättejä, mut eka vie kyllä voiton! :)

 30. Jasmin sanoo:

  Asu 2!

 31. Nora sanoo:

  Ensimmäinen ja kolmas asu on molemmat ihanan simppeleitä ja nättejä, mut eka vie kyllä voiton! :)

 32. Kati sanoo:

  Oma lemppari on tuo 2. asu! :)

 33. minttu47 sanoo:

  Nro 3 on lempparini.

 34. Hiisukas sanoo:

  Tykkään eniten nro:sta 2.

 35. Maria sanoo:

  Kolmas asu on näistä paras :)