torstai 06. lokakuu 2016

Miljoona syytä hymyillä + arvonta

Postaus toteutetty yhdessä Yotuelin kanssa. Kirjoittelin teille jo keväällä vähän Yotuelin kampanjaan liittyen mun hampaidenhoidosta, ja voi nyt kuukausien jälkeen myöntää että tykästyminen on ollut sen verran kovaa ettei paluuta tavallisiin tahnoihin ole enää ollut, vaikka aluksi tätä vähän mahdollisuutta mietin. Mun poikaystävä puolestaan on alusta asti ollut nimenomaan näiden vaahtoattomien-hammastahonojen fani, ja käytti jo aiemin Yotuelia – joten hän oli enemmän kuin iloinen, kun korvasin meidän hammastahnatuubit erilaisilla ja -makuisilla Yotueleilla. Nyt taitaa ollakkin jo suurin osa mauista testattu, ja oon tykännyt kovasti. Oon myös löytänyt pari ihan lempimakua, joita tuun jatkossakin ostamaan.

collage1

Kampanjan viimeisenä etappina pääsin vielä aloittamaan hampaiden valkaisun ihan ammattimaisilla kotivalkaisugeeleillä, joita varten kävin hammasteknikolla teetättämässä hampaistani valkaisumuotit. Sain myös häneltä hyviä vinkkejä kotivalkaisugeelien käyttöön, ja koska oma hammaslaatuni on jo valmiiksi aika helposti vaaleneva, ei mun ole tarvinnut hirveän paljon muotteja edes suussa pitää. :) Hyvä ja turvallinen hampaidenvalkaisu tehdään aina ammattilaisen avustuksella, eikä näin tärkeän asian kanssa kannata ikinä mennä sieltä mistä aita on matalin. Kotivalkaisuiden kanssa on myös hyvä olla varma siitä, että tuote on varmasti laadukas ja eikä vaalennusaine vahingoita hampaita. Tämäntakia itse käytän mielelläni Yotuelia.

yotu
Aluksi harjaan hampaat hyvin kuvassa näkyvällä (ja mun lempparilla) Classic Mint -hammastahnalla, jonka jälkeen laitan valkaisugeeliä ihan pienet pisteet jokaiselle hampaan paikalle muottiin. Teen tämän tietysti vain niiden hampaiden kohdalle jotka näkyvät mulla hymyillessä. Tämänhän ymmärtää tietysti jo ihan maalaisjärjelläkin, mutta hampaita jotka eivät näy hymyillessä on turha lähteä edes vaalentamaan. :) Kotivaalennus on muutenkin ollut älyttömän helppo ja kiva tapa – ja veikkaan että iso kiitos kuuluu myös muoteille jotka eivät tunnut suussa oudolle, niinkuin halvemmat vaihtoehdot. Nämä mun omat valkaisumuotit on siis jäljennetty suoraan omien hampaiden mukaan Dentafit:issä Hennalla – ja ne ovat niiin ohuet ja sirot, etteivät tunnu suussa lähes ollenkaan.
yotu2
Olen itse vaalentanut hampaitani aiemmin vuosia sitten, mutta elämäntapojen ja vaikutusaikojen jälkeen niistä ei ollut enää mitään jäljellä. Olin juuri ajatellut meneväni uudelleen hampaidenvalkaisuun, mutta kiitos tämän kampanjan sain testata vaalennusta tällä kertaa ihan kotona, lempi ohjelmiani telkkarista katsellen. Yksi seikka joka tätyy myös mainita, on että lääkärin tekemä hampaidenvalkaisu sattui mua kovastikkin, mutta tämän Yotuelin hoidon aikana en tuntenut yhtään kipua, tai niitä ”sähköiskuja”. :) Ymmärrän että pieni vihlominen kuuluu joskus asiaan, eikä se ole vaarallista – mutta positiivisena yllätyksenä Yotuelin kotivalkaisua tehdessä en tuntenut edes sitä. Ainoa juttu joku tulee muistaa hampaidenvalkaisun jälkeen on se, ettei värjääviä ruokia/juomia tule syödä. Vaaleiden hampaiden ylläpitoon sitten taas sopii paremmin mikäs muukaan kuin Yotuelin hellästi vaalentavat hammastahnat, joissa on paljon muitakin benefittejä – puhun nyt jo kokemuksesta! ;)
1
Lopuksi, teillä lukjioilla on taas mahdollisuus osallistua mukaan arvontaan, jossa on tällä(kin) kertaa ihan huippu siisti palkinto jaettavana! Nimittäin kaksi (2) lippua Indiedaysin Inspiration Blog Awardseihin – koko blogitapahtumien hienoimpaan juhlaan!! Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on kertoa kommenttiboksissasi miten hoidat hampaita/hymyäsi. :) Tapahtuma on K-18 ja arvonnan säännöt löytyvät täältä.

With love, Silja

Ps. Julkaisen edellisen kilpailun voittajan ensi postauksessa. :)


73 Responses to “Miljoona syytä hymyillä + arvonta”

 1. piu sanoo:

  ”Hyvä ja turvallinen hampaidenvalkaisu tehdään aina ammattilaisen avustuksella, eikä näin tärkeän asian kanssa kannata ikinä mennä sieltä mistä aita on matalin.” …paitsi silloin kun saa toiselta lafkalta ilmaisia näytteitä esim. valkaisuliuskoista… :D

 2. Emmi sanoo:

  Itse pesen hampaat aamuin ja illoin ja käytän joka ilta hammaslankaa :)

 3. Janette sanoo:

  Käytän aamun illoin Yotuel-hammastahnaa ja sen lisäksi käytän hammaslankaa ja purkkaa :)

 4. artsi sanoo:

  Satunnaisesti tulee valkaistua kotona liskoilla, ja muuten hammaslankaa :)

 5. Katja sanoo:

  Pesen hampaat kaksi kertaa päivässä, kerran viikossa hammaslankaa ja purkkaa tulee jauhettua kyllä :)

 6. Elisa sanoo:

  Pesen hampaan aamuin illoin sähköhammasharjalla ja pesun jälkeen käytän suuvettä. Hammaslankaa käytän iltaisin :)

 7. anteeks sanoo:

  Oot paljon kauniimpi blogikuvissa mitä telkkarissa.

 8. Jenna sanoo:

  Pesen vaan aamuin illoin, käyn hammaslääläkärissä & käytän hammaslankaa :D

 9. Miia sanoo:

  Itse en oikeastaan muuta tee kuin harjaan hampaat kahdesti päivässä :)

 10. Jenna sanoo:

  Pesen hampaat aamuin ja illoin sekä käytän hammaslankaa. Päivittäin tulee myös pureskeltua ksylitolipurkkaa.

 11. Tiina sanoo:

  Ihan vaan pesemällä, suuvesi myös aamuisin ja hammaslanka tarpeen tullen :)

 12. Emma sanoo:

  Pesemällä ja suuvettä käyttäen! Myös hammaslanka on messissä

 13. Enja sanoo:

  Pesen hampaat kaksi kertaa päivässä ja käytän päivittäin hammaslankaa!

 14. Elina sanoo:

  Harjaan hampaat aamuin ja illoin sekä käytän hammaslankaa kolmisen kertaa viikossa :-) Lisäks syön purkkaa aterioiden jälkeen ja vältän sokeripitoisia litkuja ja turhaa napostelua ruokailujen välissä.

 15. jenni y. sanoo:

  pesen hampaat aamuin illoin ja syön purkkaa pari kertaa päivässä:-) hammaslankaa pyrin myös käyttämään väh kolme kertaa viikossa. plussana onneks etten juo kahvia tai polta ni pysyy hampaatkin vaaleena! silti hampaitten valkaisu himottais, mutta en vielä tiiä uskallanko ite kotona vaalentaa:-)

 16. Veera sanoo:

  Pesen hampaat aamuin illoin. Hammaslankaa voisin käyttää enemmän. Nyt myös oikomishoito menossa esteettisistä syistä :)

 17. Kirsi sanoo:

  Pesen hampaat kahdesti päivässä, käytän illalla ennen nukkumaan menoa fluorillista suuvettä ja lankaan hampaat joka toinen päivä. Joskus käytän myös valkaisuliuskoja, mutta ei onneksi ole tarvetta kovin usein :)

 18. Mimma sanoo:

  En juo kahvia tai polta tupakkaa. Punaviiniäkin juon harvoin, valkoviiniä sitäkin enemmän. :-D Mutta harjaan toki aamuin illoin hampaat. Täytyy ottaa Yotuel testiin. Kiitos vinkeistä!

 19. salli sanoo:

  Pesen hampaat aamuin illoin ja käytän hammaslankaa. Mukaan arvontaan.

 20. Henna sanoo:

  Hampaiden pesun ja lankauksen lisäksi säännölliset hammasrempat hammaslääkärin toimesta! Haaveissa ois vielä jossain vaiheessa nyt aikuisiällä ottaa raudat jota mulle ei lapsena suostuttu laittamaan ! :)

 21. viiviK sanoo:

  Pesemällä säännöllisesti ja lankaamalla

Kommentoi