tiistai 18. lokakuu 2016

Reissuun talvella?

Mä oon ollut nyt ehkä n. viikon vähän puolikuntoisena – en oikeastaan kunnolla kipeänä, mutta olo ei oo kuitenkaan mikään maailman paraskaan. Siis oikeesti ihan ihmeellinen fiilis; kaikki energia poissa, tosi saamaton olo ja tekis vaan mieli kiukutella ja/tai itkeä – En ymmärrä mitä tää on. :D Eikä asiaa yhtään helpota se, että pitäis koko ajan olla menossa ja tuntuu kuin olisi miljoona asiaa hoidettavana. Tietysti nyt onkin käynyt sitten klassisesti vähän niin, että oon sitten jättänyt vaan kaiken hoitamatta. No okei, en ihan kaikkia valvollisuuksia oo skipannut, mutta kaikki ei-niin-pakolliset-jutut on saaneet nyt siirtyä odottamaan. Eikä se asioiden laiminlyönti muuten helpota oloa yhtään – vaan päin vastoin, lisää stressiä entisestään..

Voin uskoa miltä tää mun teksti nyt kuullostaa, kun ei oo päätä eikä häntää… Ja ihan sama fiilis on mun pään sisällä, tai vielä pahempi kaaos! Ajatuksia tulee ja menee kokoajan ihan hirveetä vauhtia, ja lista tekemättömistä asioista senkun kasvaa, mutta mistään ei oikeen saa otetta. :D Inhoon asioiden puoliksi tekemistä, ja nyt oon harrastanu sitä jo monta päivää. Tosi ärsyttävä fiilis kun ei saa mitään tehtyä loppuun!


Ollaan myös soudettu ja huovattu nyt pari päivää meidän talven lomareissun kanssa, johon haluisinkin teiltä mielipiteitä! On selvää että tälläkertaa on lähdetään oikeesti ihan vaan all-inclusive löhöily lomalle jonnekkin helppoon paikkaan, sillä alkuvuoden Costa Rican reissu oli niin rankka, ettei jaksa sellaista ihan heti uusiksi! Nyt meille riittää siis maa jossa ei oo niin paljoa (mitään) nähtävää, vaan heluttais oikeesti keskittyä lähinnä siihen auringon ottoon! Tuntuu kyllä tyhmältä heittää yksi matka vähän niinkuin hukkaan, mutta kai sitä välillä voi lähteä oikeasti rentoutumaan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAid-kuva
Ollaan nyt viimeisimmäksi punnittu Meksikon ja Thaimaan välillä, mutta ajattelin vielä tulla kyselemään teiltä vinkkejä? Mulle voi ja pitää ehdotella mitä vaan maata, kunhan siellä voi ottaa iisiä. Mähän oon itse nimittäin useasti vannonut etten matkusta Thaikkulandiaan enää ikinä , mutta nyt se on alkanut mulla nousemaan helppoutensa puolesta ykkösvaihtoehdoksi. Haluisin kovasti käydä Meksikossa, mutta en ehkä pysty lähteä sinne vaan makaamaan altaalle, ja sit se menis taas siihen samaan reissaamiseen ja minuuttiaikatauluun kuin Costa Ricassa.

Mielipiteitä, matkakohde-ehdotuksia??

With love, Silja


95 Responses to “Reissuun talvella?”

 1. Apina sanoo:

  Miltä tuntuu kun exxxxät loppuu? :)

 2. Riia sanoo:

  Hassua miten kukaan ei oo sanonut egyptiä! Oltiin poikaystävän kanssa siellä viime tammikuussa kaks viikkoa. Isis-juttujen takia valittiin Marsa Alam eli turistialue, ei yhtään paikallisia lähimaillakaan. Pelkkää aavikkoa ja merta vaan :D me käytiin yhellä reissulla kattomassa delfiinejä avomerellä, muuten löhöttiin rannalla ja altailla. Ruoka oli tosi hyvää ja all inclusiveen kuului myös juomat kellon ympäri. Jos oikeesti haluu vaan ottaa rennosti niin suosittelen :) lämmintä oli! Ja reissu oli suht. edullinen.

  • Laura sanoo:

   Me oltiin kans vuos sitte Egyptissä Marsa Alamissa. Tykkäsin ihan hirmuisesti! :) Meijän hotelli oli Three Corners Resort and Spa, ihan perushotelli suht hyvällä all inclusivella. Silloin tuonne tehtiin vielä valmismatkoja, niin saatiin reissu hintaan 495 €/hlö. Muuten oltiin vaan altaalla ja snorklailtiin rannassa, mutta yhtenä päivänä käytiin veneretkellä. Mies sukelsi ja minä snorklasin. Nähtiin delfiinejä ja oli kyllä aika upeeta! <3 Jos nyt saisin halvan matkan tuonne, niin voisin lähteä uudelleen!

   -Laura-

 3. Henna sanoo:

  Kohde mitä itse suosittelisin on Filippiinit sieltä löytyy kauniita rantoja on halpaa. Myöskin Bali on todella kiva paikka tai sitten Gili trawangan eli Gili Islands. Bahamas tai Hawaii ehdottomasti!

 4. Teresa sanoo:

  Moikka! Ite oon reissannut nyt tähän mennessä 1,5kk kaakkois-aasiassa ja vielä monta kk jäljellä. En kauheesti suosittelisi tiettyjä kohteita talviseen aikaan tai muutenkaan. Balilla olin 1kk, mukava paikka, mutta siellä sataa kevääseen asti. Malesiassa piti viettää yli kk, mutta ihmiset on epäystävällisiä ja muutenkaan paikka ei oo ihan paras matkailuun mun mielestä, niin matka siellä lyheni pakolliseen 2vko. Tällä hetkellä Phuketissa, tilanne ei ole tosiaan niin paha täällä kuin suomessa on uutisoitu. Vietnam on muutenkin aikamoinen kulttuuri kohde enemmän kun löhöilyyn sopiva. Kannattaa miettiä esim Dubaita tai Thaikuista jotain rauhallisempaa paikkaa kun Phuket. Kap Verdelläkään tai Mauritiuksellakaan ei oo pahemmin mitään erikoisempaa niin sopii oikein hyvin löhöilyyn! :)

 5. Milja sanoo:

  Me oltiin miehen kanssa viime syksynä Balilla, ihan vaan löhöloma mielessä :) Toki sielläkin olis paljon kaikkee nähtävää, mutta me mentiin sen mukaan miltä tuntu. Ihan mahtava paikka ja ehdottomasti menisin uudestaan!! :) Me oltiin sellasella alueella kun Nusa Dua, ja se oli just semmonen paikka, ettei tapahtunut juuri mitään + siellä on ylihalpaa ja mielettömän hienoja hotelleja!!

 6. Pauliina sanoo:

  Suosittelen lämpimästi Meksikon Playa del carmenia ja hotelli Riu Tequilaa. Täydellinen paikka.

 7. Isabella sanoo:

  Kuuba! Siellä pääsee niin sanotusti löhöilemään mutta kuitenkin tarpeen vaatiessa siellä on paljon nähtävää! Ja tämä on myös ehdottomasti paras aika lähteä sinne kun rajat ovat vasta auenneet ja pääsee näkemään vielä sitä vanhaa Kuubaa!

 8. Silja sanoo:

  Moikka! Mitä teet päivisin? :) Bloggaatko enää kerran kk?

 9. Titta sanoo:

  Thaimaa ehdottomasti. Itse olen käynyt siellä neljästi ja reissannut muuallakin päin maailmaa,mutta thaikkula on suosikkini. Rentoa meininkiä, hyvää ja halpaa ruokaa, varma aurinko tammi-helmikuussa.

 10. Jenna sanoo:

  Viime vuonna käytiin Balilla Denpasarissa, mutta en kokenut sitä sellaiseksi paikaksi, mihin haluaisin lähteä uudelleen. Ensi vuoden tammikuun alussa suuntaamme kahdeksi viikoksi Meksikoon Playa del Carmen nimiseen paikkaan, josta olen kuullut sukulaisilta vain hyvää! :) Alue on laaja, ja siellä on useita baareja & ravintoloita, ja matka siis all inclusive.

 11. Linda sanoo:

  Vietnamissa käyneenä voin kyllä suositella:) Erilainen kuin Thaimaa, ei liikaa turisteja vielä. Paikkoja missä kannattaa esim. Phu Quocin paratiisisaari, Nha Trang ja Mui Ne. Lisäksi Ho Chi Minh oli ihana suurkaupunki! Pääsee varmasti rentoutumaan!

 12. Juliette sanoo:

  Hei,

  Suosittelisin Vietnamia! En tiedä teistä kuinka hurjapäitä olette, mutta monet ”kunnon reissaajat” vuokraavat/ostavat moottoripyörän (Vietnam tunnetusti yksi ruuhkaisimmista moottoripyörämaista) ja ajelehtivat ympäri maata sielä missä tuntuu hyvältä. Vietnam on täynnä upeita kohteita kuten rantakohteita, kuin myös luontomaisemia sekä vuoristoa. Nha Trang, Da Lang, Hoi An, Dalat, Sapa, Hanoi, Muine, Halong Bay ja muita upeita kohteita. Voitte toki matkustaa junalla tai lentokoneella. Suosittelen myös thaimaata niin, että keksitte sielä jotain ”fiksua” tekemistä. Menette vaikkapa neljään eri saareen reissunne aikana (kummallakin puolella thaimaan saaristoalueita on helppo matkustaa saarten välillä ja niissä on aina jotain erilaista; katsokaa tapahtumat ja muut aktiviteetit) ja etsitte erilaisia aktiviteetteja kuten sukelluskurssi/vuorikiipeily/yms. Ja toki jos olette thaimaassa niin menkää ihmeessä pohjoiseen josta löytyy Pai ja muut kylät/kaupungit, tehkää sielä vaikka jooga retriitti ja temppelikierros.. Menkää viidakkoon ohjatulle opastukselle, nähkää uusia maisemia! Kyllä noista maista löytyy vaikka mitä jos vaan katsoo hieman eri kulmasta…:) Muuten ovat kyllä niin mukavia juuri kun löytyy kaikki niin helposti ja ei kovin kallista, niin se on myös plussaa (hyvä lisätä siihen ripaus extremeä kokeilemalla/harrastamalla jotain hieman erikoista paikan päällä;) ).

  xxxo Juliet xoxo

 13. Anniina sanoo:

  En tiedä, onko kommentti enää ajankohtainen, mutta täältä tulee vahvat suositukset Meksikon Tulumille! Niin täydellisiä löhörantoja saatte etsiä, sillä hyviä all Inc. hotelleja löytyy ihan rannasta puuterihiekan ja turkoosin meren ääreltä. Itse ei oltu ihan Tulumissa vaan parissa lähikaupungissa, mutta jos palaisin sinne seudulle, en miettis hetkeäkään. Voitte keskittyä syömään taivaallisen hyvää ruokaa, nauttimaan auringosta ja snorklailemaan ! Mikäs sen parempaa ? Tosin muutamiin sateisiin kannattaa varautua :) sieltä löytyy läheltä sit tekemistäkin jos sille päälle sattuu. Plussaa myös suorista lennoista ja suht lyhyestä lentoajasta esim tui flyn kautta ! Kurkkaa ig @nanninanu ja viime joulukuun kuvat, jos kiinnostaa.

Kommentoi