maanantai 07. marraskuu 2016

Vaaleiden hiusten hoito + IG arvonta!

Sain OGX:n blogikampanjan myötä testiin ihanat hiustuotteet ja ajattelin nyt jakaa teille mun kokemuksia näistä. Mun harvemmin tulee kirjoiteltua blogiin hiustuotteista, mutta vaaleat hiukset kuitenkin vaativat kaverikseen hyviä tuotteita, joten ehkä tästä on apua myös muille! ;) Itse ainakin tarvitsin syksyksi ja talveksi vähän hoitavammat tuotteet hiuksille, ja oon tykännyt näistä kovasti!

Alkuun vähän taustatietoa; OGX on eksoottisia ainesosia sisältävä hiustenhoitosarja Jenkeistä, jossa se on 7. myydyin hiustenhoitobrändi. Heiltä löytyy siis ehdottomasti tutustumisen arvoisia tuotteita! Lisäksi iso peukku sille, että kaikki tuotteet ovat parabeenittomia ja SLS -vapaita sekä pakattu ympäristöystävällisiin pakkauksiin! Tuotesarjoja löytyy erilaisiin tarpeisiin, mm. tuuheuttavia ja kosteuttavia tuotteita. Katso täältä!

Mulla itselläni on tällä hetkellä käytössä Coconut Water -sarjan tuotteet; shampoo, hoitsikka sekä hiusöljy. Tuotteet lupaavat antaa hiuksille ilmavuutta sekä kosteuttaa tehokkaasti – joka mun mielestä pitää hyvin paikkaansa. Vaaleat, varsinkin kovasti käsitellyt hiukset tarvitsevat paljon kosteutusta ja hoitoa, sillä ne ovat yleensä hyvin kuivat. Nyt tähän summaan vielä talvi ja pakkaskelit päälle – olin jo varautunut niihin ”ihaniin” sähköisiin hiuksiin jotka leijuvat tuolla jossain… Mutta ei, mun hiukset ei oo kertaakaan olleet yhtään sähköiset ja kiitän kyllä hiustenhoitotuotteita tästä! :D Kookosvesi tosiaan kosteuttaa kuivuneet hiukset, vahvistaa ja lisää elastisuutta. Lisäksi kookosvesi on pullollaan kaliumia, magnesiumia, kalsiumia ja muita ravintoaineita.

Pakko mainita myös, että tuotteet tuoksuvat taivaallisilta.. Mä en oo ikinä ollut mikään kova kookoksen fani noin tuoksumielessä, mutta ei vitsi kun näillä pesee hiukset ja vähän nuuhkii suihkussa, niin voi hetken kuvitella olevansa jossain lämpimässä ja eksoottisessa maassa.. Nää on taas näitä mun ”pieni pala luksusta” -hetkiä arjessa. :D

aaaaaa

Oon tietysti myös käsiteltyjen hiusteni kanssa niin hoitoaineiden kuin hiusöljyjenkin suurkuluttaja, ja pakko antaa pari ylistävää sanaa myös tälle Coconut Water Hydration Oil:ille. Monet öljyt nimittäin saa ainakin mun hiukset näyttämään toodella helposti likaselta, mutta tässä on kuitenkin sen verran hyvä koostumus ja ”suihkupää”, että se levittyy hienosti hiuksiin, eikä jätä rasvaisen näköistä lopputulosta. Mä itse laitan öljyä yleensä pyyhekuivattuihin hiuksiin suihkun jälkeen, mutta tätä pystyy myös suihkuttamaan kuiviin hiuksiin kun hiukset tarvitsevat lisäkiiltoa. Eli parissa sekunnissa terveemmän näköiset hiukset. :)

En osaa sanoa tietenkään tällä hetkellä mitään muista OGX:n tuotteista, mutta näihin Coconut Watereihin oon kyllä tosiaan ollut todella tyytyväinen, sekä positiivisesti yllättyny. Mun hiuslaatu kuitenkin on tosi ohut ja kuiva blondaamisen vuoksi, ja näiden tuotteiden myötä hiukset ovat olleet paljon helpommin käsiteltävissä. Lisäksi hiukset myös näyttävät ja tuntuvat terveemmältä. Eli ihan varmasti tuun näiden purkkien jälkeen kokeilemaan jotain toista sarjaa samaiselta merkiltä – yksi mikä esimerkiksi houkuttelisi, on Keratin Oil -tuotteet! Suositus hinta tuotteille on 11,50€.

OGX:n tuotteita muuten saa osettua seuraavista paikoista:

 • Citymarket: Argan oil, Keratin oil, Biotin & Collagen, Coconut Water, Kukui oil
 • Sokos & Emotion: valikoima vaihtelee myymälöittäin: Argan oil, Keratin oil, Macadamia oil, Coconut Milk, Kukui oil
 • Stockmann: Kaikki sarjat

id-kuva

Yhteistyössä: OGXindiedays-ja-brm-yhteislogo

With love, Silja

PS. Mun Instagramin puolella on myös tänään tulossa kiva arvonta, eli käykäähän kaikki tägäämässä kaverinne siihen, niin osallistutte yhdessä tuotepalkintojen avontaan!!! ♥ Good luck!


14 Responses to “Vaaleiden hiusten hoito + IG arvonta!”

 1. Sini sanoo:

  Pakko kysyä, että miksi sun mielestä on hyvä että on parabeenittomat tuotteet kyseessä? :) ihan mielenkiinnosta, koska mua ärsyttää tää ”parabeenit aiheuttaa syöpää ja kasvaimia ja aidsin”, oikeastihan ne on eniten tutkittuja ja hyvin turvallisia (vai jopa kaikista turvallisimpia?) säilöntäaineita :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun mielestä on vaan positiivista mitä ”puhtaampia” tuotteet on (en keksinyt parempaa sanaa?) ja turhat säilöntäaineet on jätetty pois. Mutta kyllä mä käytän myös tuotteita joissa parabeenejä on, eli en ole mitenkään vastaan vastaan. :)

 2. Mau sanoo:

  Eiks sul oo pidennyksii enää? :o

 3. Jskddj sanoo:

  http://www.famousbirthdays.com/people/silja-sundberg.html

  En tiiä ootko huomannu ja onks tuo ollu jo kauanki, itse huomasin vasta nyt. :D Aika cool

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hei itseasiassa mulle tuli hetki sitten heiltä sähköpostia että saako tehdä ja käyttää mun kuvia, mutta en oo muistanut vastata! :D Hehe!

 4. Elisa sanoo:

  Onko näissä tuotteissa silikonia? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun käsityksen mukaan tuotteissa on vesiliukoista silikoonia! En oo kovin hyvä lukemaan noita ”ainesosia”.. :D

 5. Sara sanoo:

  Ois kiva kos tekisit kysymyspostauksen vaikka uudestaan kun sitä ei kait koskaan tullutkaan? :)
  Ihanat sun hiukset, tosi hyvä väri!

 6. Jonna sanoo:

  Mitä hajuvettä käytät tällä hetkellä? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on monia, mutta ehkä sellainen ”go to” juuri nyt on se DKNY:n uusin omppu, oisko ”Be tempted” nimeltään! :) Se on sellainen talvinen mun mielestä, kesällä ei tulisi käytettyä..

 7. Heii sanoo:

  Saanko kysyy miks otit pidennykses pois? Aiotko olla nyt ilman :) sulla on kyllä ihanan pituset noi omat hiukses! Ootko paljon muuten Jennin kanssa tekemisissä nykyään..?:) näättekö usein?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Koska mun mielestä on hyvä olla ilman välillä. :) Ja omat hiukset menee huonompaan kuntoon, sillä niitä ei saa hoidettua yhtä hyvin kun siellä on paljon ns. ylimääräistä hiusta joukossa! :D

 8. Milja sanoo:

  Kaunis kihlasormus :-)

Kommentoi