sunnuntai 13. marraskuu 2016

Tyttöjen ilta joka tuli tarpeeseen!

Me ei Lauran kanssa oltu Exiä rannalla sarjan kuvauksissa mitään sydänystäviä, mutta ulkomaailmassa muutamien ikävien juttujen seurauksena pyysin Lauraa meille viettämään iltaa, ja siitä se kaikki sitten oikeastaan pikkuhiljaa lähtikin. Nykyään ollaan tosi hyviä ystäviä, ja ei oo kyllä tainnut kyllä ikinä olla tylsää kun me kaksi ollaan vauhdissa. :D ♥ Haha!

Eilen saatiin aikataulut sovitettua yhteen, ja päätettiin että ois aika suunnata pitkästä aikaa kunnolla ulos. Musta on kyllä rehellisesti sanottuna tullut tosi kotihiiri, en viihdy oikeastaan ikinä enää baarissa. Viimeisen puolen vuoden kerrat on varmaan helposti laskettavissa yhden käden sormilla?! Mutta i love it! Joskus on kuitenkin kiva päästä suunnittelemaan kivaa ilta ystävän kanssa, ja lauantaita tulikin venattua jo muutama päivä  etukäteen.. ”Pikku” tuulettautuminen tuli myös mulle itselleni erittäin tarpeeseen.

Oltiin alun perin mietitty että olis ihanaa päästä oikein kunnolla laittautumaan ja suunnata isosti Helsingin yöhön, mutta fiilikset vaihtui aika moneen kertaan joten lopulta päätettiin luopua kaikista suunnitelmista ja mennä ihan täysin fiiliksen mukaan. No ei mennytkään kauaa, kun kotona valitsemani ”hienommat” vaatteet lensivät nurkkaan – ja pyysin Lauralta ihan perus t-paidan. Lisäksi päädyttiin yhdessä laittamaan tällä kertaa korkkareiden sijaan bootsit jalkaan, vaikka alkuperäiset ajatukset olivat muuta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mietittiin myös että mennään baariin vasta vähän myöhemmin, mutta loppujen lopuksi meillä oli niin kivaa kahdestaan höpötellessä kaikesta maan ja taivaan välillä, että kello tais olla lähemmäs kaksi, ennenkuin päästiin lähtemään. Mutta koska mä en mitenkään fanita baarissa hengailua (varsinkaan Porvoossa, hah!) niin tää järjestely oli loppupeleissä mitä mainion. :)

1aid-kuva
Oli kyllä kokonaisuutena taas pitkästä aikaa niiin hauska ilta – tultiin vielä baarista pienen säädön kera yhdessä meille nukkumaan! Laitoin lauralle patjan sängyn viereen ja höpöteltiin vielä hetki ennen kuin nukahadettiin! Ehdottomasti lisää tälläisiä iltoja, tuli jotenkin niin paljon parempi fiilis – kun oon viime aikoina ollut jotenkin vähän allapäin. Mutta that’s what friends are for, right? :)

With love, Silja

 


29 Responses to “Tyttöjen ilta joka tuli tarpeeseen!”

 1. Maisankö sanoo:

  Minkä kokoset noi housut on mitkä sul on päällä tässä postauksessa ja onks noi ginasta?:)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo on Ginasta ja muistaakseni nää oli kyllä S? Oiskohan se ollu tää malli missä ne XS:ät näyttää ihan vauvoille tehdyiltä! Haha!

 2. miimi sanoo:

  Ihana tää :) Missä jenni ?

 3. Nenna sanoo:

  Miksi oot ollut viimeaikoina allapäin, jos saa kysyä?:( milloin muutet teet blogikirppiksen?

 4. Roosa sanoo:

  Ootteko te tatun kanssa eronnu? :(

 5. S sanoo:

  Tuli jotenkiin nostalginen fiilis peiliselfiestä ja itselaukaisimella otetuista kuvista :D

 6. Moi sanoo:

  Tommoisista ystävistä kannattaa kyllä pitää kiinni! :) Niin kauniitta olette! :) Onko muuten kaikki asiat hyvin? Onko Tatun kanssa asiat hyvin…? Tai oletteko vielä yhdessä?

 7. Emilia sanoo:

  Oi ihanaa, tyttöjenillat on vaan parasta! Rakastan kans tollasta et saa vaan istuskella ja höpötellä ja laittautuu iha rauhassa :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Jep! Mä kyllä pidän ihan 100x enemmän siitä et saa vaan ajankanssa jutella ja hengaa. Baarissa yleensä menee heti fiilis..

 8. nanker sanoo:

  Perhana mitä Naisia. Oikein superstarojen illanvietto:)

 9. Jemina sanoo:

  Voi kun ihanan näköstä!! <3 tyttöjen illat on ihan parhaita! Sulla on muuten ihan super kivan olonen blogi! Oon seuraillu jo pidemmän aikaan!

  multa löytyy muuten kanssa blogi, että jos kiinnostelee niin siellä on kaikenäkösiä palasia mun tunteista ja ajtuksista, sekä sitten resepti vinkkejä. Viimeisin otsikolla "Tyttö joka hukkasi itsensä". <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos, joo välillä pitää päästä kunnolla tyttöjen kesken ”juoruilemaan” ja pitämään hauskaa! :)

 10. Heidi sanoo:

  Moikka!:) Luin sillon sen postauksen jossa puhuit että elämäntavat kuntoon, miten on mennyt? Ootko jättänyt herkut ja syönyt terveellisesti? Mulla oli ihan sama lähtötilanne kun sun kertoma joten kiinnostais tietää miten on käyny!:D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Noo, ei mitään niiiin isoa muutosta, mutta pikkuhiljaa! :D Kerron kyllä tästä varmasti blogissa pian!

 11. olivia sanoo:

  Kiva kun vastaat nykyään kommentteihin! :)
  Muuten mitä oot mieltä siitä et parisuhteessa käydään baareissa? Onks teillä esim ikinä mitään rajoja sille et jos toinen menee vaik seuraavana päivänä nukkuun ni pitäis tulla ajoissa et saa hyvin unta? Ja kuinka usein käytte erikseen? :)
  Mä oob sitä mieltä et tekee hyvää käydä mut liika on liikaa. Sillee joka toinen kk on hyvä.
  Tsemii talveen <3 ihania kuvia!!!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No me ei mun mielestä niin usein käydä erikseen, mutta silloin tällöin voi olla jotain tyttöjen/poikieniltoja! :) Mun mielestä on ihan fine käydä erikseen baarissa, me ei kyllä muutenkaan hirveesti kumpikaan enää jakseta käydä! :D

 12. Heioikeesti sanoo:

  Hei tietysti pitää huolestua ja tiedustella heti onko parisuhdestatukseen tullut muutos, mikäli a) henkilö viettää tyttöjen iltaa: parisuhteessa oleva ei voi nähdä kavereitaan eikä varsinkaan viettää heidän kanssaan iltaa.. pariskuntailtamat sen sijaan voidaan hyväksyä tietyin ehdoin b) henkilö on ollut allapäin: alakuloisuutta ja/tai huonoa fiilistä ei mitenkään voi aiheuttaa mikään muu kuin parisuhteen kariutuminen

 13. Jänem sanoo:

  Kiva postaus! Onko Laura koskaan suunnitellut pitävänsä mitään blogia tms tai onko sillä snäppiä?:) Olis kiva seurata tätä mimmiä vähän lisää!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Lauraa voi seurata ainakin Instassa, en oo varma löytyykö sieltä Snapchatin nimimerkkiä, enkä rupea ilman lupaa antamaan! :D @laurakaisab on Instagramissa!

 14. Sivustakatsoja sanoo:

  Siksi ihmiset varmaan kyselee, koska sun tai Tatun IGssä ei ole enään yhteiskuvia yms. Ja sit tää postaus et oot ollu allapäin.

 15. Nea sanoo:

  Hei näytkö sä luokkakokous 2 elokuvassa:D

Kommentoi