perjantai 02. joulukuu 2016

New Year – New Home

Mun piti pitää tästä bloginpuolella matalaa profiilia kunnes meillä on fyysisesti avaimet kourassa, mutta oon tunnetusti niin innoissani etten vaan pysty siihen… Löydettiin nimittäin hetki takaperin vihdoin aivan täydellinen oma koti, ja vielä tässä kuussa päästään muuttamaan siihen! ♥

Ollaan tässä vuoden aikana soudettu ja huovattu asuntojen kanssa niin paljon ettei mitään järkeä, sillä meidän kämppäkuviot meni mönkään kun äitini ei päässytkään muuttamaan ulkomaille. Tän yhden mokan takia muutettiinkin sitten moneen otteeseen, ja vuosi on siltä osin ollut ihan kamala. Tiedettiin alunperinkin tän nykyisen vuokrakämpän olevan väliaikainen ratkaisu, sillä asunto on meidän poppoolle aivan liian pieni ja mun makuun liian syrjässä. Koirien puolesta oon kyllä ollut tosi tyytyväinen, ja omaa takapihaa tulee kyllä ikävä – myönnän!

Mua on myös vähän (lue: aika paljon) rassannut kun ei oo päässyt missään vaiheessa oikeesti kunnolla asettumaan ja sisustamaan kotia mieluisaksi. Mutta NYT, vihdoin!!
collage1 collage3 id-kuva

Kuvat: täältä

Samantien kun välittäjältä tuli myöntävä vastaus, kolusin varmaan kaikki netti-sisustuskaupat läpi ja laitoin tilauksenkin H&M Homeen menemään siltä istumalta! Siis ette voi kuvitellakkaan kuinka innoissani mä (ja me) ollaan! Mieleinen koti, mieleinen sijainti yms. koko paketti kasassa!

Se ois pian iso Ikea-reissukin tiedossa ja päästään vielä uudeksi vuodeksi omaan uuteen kotiin. ♥

With love, Silja


27 Responses to “New Year – New Home”

 1. Karo sanoo:

  Siis ostitteko asunnon vai vuokrasitte?

 2. Emmi sanoo:

  Ihana uutinen! Harvoin kommentoin blogeihin ylipäätään, mut oon seurannut sun blogia ihan alusta asti ja on ollut kiva seurata sun kasvua ihmisenä :) Sulla alkaa olla kaikki asiat mallillaan ja oon iloinen sun puolesta.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Voi kiitos paljon!<3 Joo tässä on nyt kohta pari vuotta ollu vaikka ja mitä vastoinkäymisiä ja tiedän että se on välittynyt blogiin kun on ollut itse huonolla fiiliksellä, mutta kyllä asiat järjestyy! :)

 3. Moih sanoo:

  Onnea uuteen tulevaan kotiin! Nostan kyllä hattua että oot ”pystynyt” muuttamaan Helsingistä sinne Porvooseen miehes kanssa<3 Onko sulla ikävä Helsinkiä ja käytkö täälläpäin usein?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No onneksi matka ei bussilla oo kun sen 50-60min Kamppiin, eli ei niin paha – jostain Vantaalta/Espoosta kestää ihan saman verran haha. :) On ikävä joo Helsingin ydinkeskustaa, sinne ehdottomasti vielä jossain kohtaa takaisin!

 4. veera sanoo:

  Voi apua, paljon onnea! :) Tiiän niin tunteen kun pitää säätää eri asuntojen välillä, eikä pääse asettumaan kunnolla.. ihan perseestä.

 5. Miia sanoo:

  Oi paljon onnea!!! Aaaw teethän sit pian asuntopostauksen? Oon kyl kateellinen sulle! Onkse teidän asunto iso, et onks lapsille oma huone, vai käykö ne kuinka usein teillä?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo kyllä varmaan laitan sit heti kuvia kun päästään sinne, ja sit sisustuspostauksia kun alkaa oleen valmista! :P On joo Tatun lapsille oma huone, se on aika must juttu! :) Vitsi kun en muista nyt niitä neliöitä, joku 65-70! :)

 6. A sanoo:

  Mistä löysitte kämpän?

 7. Nimi sanoo:

  No Espoosta ja Vantaalta on todellakin lyhyempi matka Stadiin ku Porvoosta. :D
  Menee 10-25min riippuen missä päin asustaa. Ainakin Espoosta.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Asuttiin joskus Vantaalla vuosi/pari kun olin nuorempi, ja bussilla kesti aika tasan tunti Helsingin keskustaan, joten ajallisesti ihan sama! :D Mun äiti puolestaan asuu ihan Helsingissä, ja sieltä on keskustaan bussilla 40min. :)

  • Kipsu sanoo:

   Mulla asuu kavereita mm. Vantaan Hiekkaharjussa, Espoon Karakalliossa ja Helsingin Tammisalossa.

   Karakalliosta kestää keskustaan julkisilla kävelyineen ei-ruuhka-aikaan noin 40min, Hiekkaharjusta lähes 50min ja tammarista noin 40min.

   Autolla toki nopeammin, mutta jos julkisia käyttää niin en usko, että porvoon bussi olisi niin paljoa hitaampi.

 8. Mimmu sanoo:

  Vau, onnittelut!! :)

  Saatko ihan oman mielen mukaan sisustella, vai ottaako Tatu osaa?
  Onko Tatulla hyvä sisustusmaku tai miten teidän maut sopii yhteen? :)
  Uteliaisuuttani tiedustelen, oma mies ei välitä yhtään sisustusjutuista, mutta älähtää kyllä jos kämppään ilmaantuu liikaa kukkakuviota tai pinkkiä :D
  Niin ja edelliseen kämppään valkkasi lattiankin ainoastaan sen nimen perusteella, huokaus..

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kyllä mä kysyn tietysti Tatun mielipidettä, enkä ostaisi/laittaisi meidän kotiin mitään mistä hän ei tykkää. :) Mutta aika vapaat kädet saan sisustuksen suhteen. Tatu tykkää onneksi aika paljon samoista jutuista, mutta mun maku on ehkä vielä vähän pelkistetympi ja valkoisempi.. :) :D Oon kuitenkin koittanut pitää mielessä että kämpässä on parhaillaan mun lisäksi 3 miespuolista joten oon tilaillut pääkallo-pyyhkeitä yms. Haha! Eikä mun maku oo omasta mielestä mitenkään ”tyttömäinen” Hmm…

 9. O sanoo:

  Onnea uudesta kodista! :) saako kysyä, että sijaitseeko tämä asunto/talo siis Porvoossa?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo. :) Kyllä ois tarkoitus asua täällä sellanen 3-4v ainakin!

 10. Vaadittunimi sanoo:

  Oho ai ostatte siis kämpän Porvoosta?! Ajattelin jo otsikosta että ”no nyt se muuttaa takas Helsinkiin” :D
  Mutta ilmeisesti siis viihdyt hyvin Porvoossa? Mikäs siinä kaunis paikka kyllä on. :) tekee ihan hyvää tuulettua pk-seudusta välillä.
  Terveisin 23 vuotta pk-seudulla asunut..

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tatun lapset on Porvoossa koulussa ja kaikki harrastukset on täällä yms. joten ei oo mahdollisuutta muuttaa tässä vaiheessa kauemmas. :) Ja joo on kyllä tehnyt hyvää, nykyään kattoo tota stadin menoa vähän eritavalla, tai ehkä tiettyjä ihmisiä ennemmin. :D

 11. Nea sanoo:

  Mitä haluaisit opiskella tulevaisuudessa? :) ja onnea uudesta kodista!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitti!

   • Petra sanoo:

    öömm… aika tyly vastaus lukijalle?:D Hän kysyi siinä kans jotain, ja laitto selvästi iloisen kommentin, johon vastaat vain nopeasti kiitti! Vähän nyt enemmän panostusta lukijoihin, heidänhän ansiosta pystyit muuttamaan uuteen kotiinkin… :D

 12. Juber sanoo:

  Onnea uudesta kodista, mahtava juttu! :) Tiedän myös omasta kokemuksesta kuinka stressaavaa on asua paikassa johon ei voi kunnolla asettua saatika sisustaa oman mielen mukaan. Olisiko mahdollista, että tekisit joskus my day-postauksen, videona tai kuvina? Uskon että monia muitakin kiinnostaa mitä normipäiviisi sisältyy, kun et ilmeisesti tällä hetkellä opiskele tai ole töissä? :) Ihanaa joulunalusaikaa teille!

 13. Kysyjä sanoo:

  Moi!

  Olisitko voinut kertoa, miten kiinnitit tuossa meikkipostauksessa ne irtoglitterit meikkiisi? Sanoit että ripsiliiman avulla, mutta miten? Laitoitko liimaa suoraan luomelle ja glitterit siihen, vai jollain muulla tekniikalla?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Otin ripsiliimaa sormelle, taputtelin vähän luomelle ja sitten toisella sormella glitteriä siihen päälle! :) Tässä pitää olla tosi nopea, mulla onnistui toinen silmä tosi hyvin, ja toinen vähän huonommin. :D

Kommentoi