maanantai 16. tammikuu 2017

Lemppari ihonhoitotuotteet kasvoille

En tietenkään onnistunut kuvaamaan kaikkia blogikirppisjuttuja valoisaan aikaan, joten joudun siirtämään sitä hieman. :( Pahoittelut tästä, ja nyt vuorostaa ihonhoito juttuja!


Oon muutamaan otteeseen täällä blogissakin kirjoitellut, että mun kasvojen iholle tapahtui yhtäkkiä reilu vuosi sitten joku ihmeellinen muutos, kun hyväkuntoinen ja puhdas iho muuttui vaikeaksi ja alkoi työntää näppylöitä milloin mihinkin kohtaan… Oon repinyt tyyliin hiuksia päästä, ja aika monet itkutkin on päästetty tämän asian vuoksi. Mulla ei koskaan oo ollut mikään täydellisen kuulas ja sileä kasvojeniho, mutta kuitenkin sellainen että oon kehdannut huoletta liikkua ilman meikkiä. Nykyään en lähde ilman meikkipohjaa käyttämään edes koiria nopeasti ulkona, ellei sitten ole pilkkopimeää.. :(

Oon lukenut tänä aikana paljon ihonhoidosta, ja kokeillut myös vaikka mitä kaikkia tuotteita.. Oon pikkuhiljaa alkanut ymmärtämään tätä ”uutta ihotyyppiäni” ja huomannut miten se reagoi mihinkin – sekä millaiset tuotteet minulle sopivat. Hyvien ihonhoitotuotteiden lisäksi tietysti ruokavalio ja vedenjuonti on juttuja mitkä vaikuttaa paljon ihoon, ja hyvät elämäntavat auttaa ihoa pysymään hyvässä kunnossa. Lisäksi oon lukenut nyt paljon mm. A-vitamiinin hyödyistä ihonhoidossa, ja ajattelin lisätä sen käyttöä. :) En oo ihonhoidossa mitenkään kovin merkkiuskollinen, vaan käytän mieluiten mahdollisimman tehokkaita mutta samalla hellävaraisia tuotteita. Tällä hetkellä oon aika tyytyväinen käyttämiini tuotteisiin – paitsi meikinpoistoaine menee ehkä vaihtoon tämän purkin loputtua…

Kasvojen puhdistus:

id-kuvaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikinpoistoaineena mulla on tosiaan tällähetkellä Cliniquen puhdistusmaito – joka on ihan jeees tuote varsinkin näin talvella, mutta en oo ihan varma onko tää kuitenkaan mulle se ihan paras vaihtoehto.. Käytin joskus vuosia sitten aina puhdistusvaahtoja, ja oon miettinyt että haluaisin palata niihin. Muistaakseni ainakin Vichyllä taitaa olla tälläinen tuote, ja ajattelin hakea sellasien kunhan saan tämän käytettyä ensin loppuun. Jos jollain on vinkata hyvää tuotetta (mielellään esim. Apteekista) niin ideoita otetaan vastaan! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just kun kirjotin että en oo mikään kovin uskollinen tietyille merkeille, niin pääsenkin kumoamaan sen, huoh. :D Nimittäin nämä kaksi seuraavaa merkkiä on ihonhoidossa mun ihan lemppareita; Dermalogica sekä Lumene. Dermalogicalta mulla on tällä hetkellä käytössä Daily Microfoliant joka on siis joka päivä käytettävä mikrokuorinta kasvoille. Tämä on ollut viime kesästä asti ihan mun lemppari tuote, sillä se tekee ihosta niin pehmeän, ja auttaa ihoa pysymään kirkkaana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä Lumenen kasvovesi on mun ”perheen” uusin tulokas. Etsin pitkään sopivaa kasvovettä viimeistelemään kasvojen puhdistuksen. No mun mielestä Lumenen tuotteilla ei voi mennä kovin pahasti metsään, joten otin tämän testiin ja toistaiseksi oon ollut tosi tyytväinen.

Kasvojen kosteutus:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivittäisessä käytössä mulla on Mario Badescun C-vitamiinia sisältävä kosteusvoide, joka sopii hyvin normaalille ja yhdistelmäiholle. Tätä suositeltiin mulle aikoinaan, kun kyselin omalle iholleni sopivaa tuotetta asiantuntijalta. Merkki on mm. Hollywood julkkisten (esim. Kylie Jenner) suuressa suosiossa, jote suosittelen tutustumaan näihin tuotteisiin jossei ne ole vielä tuttuja. :) *Tuote on saatu Eleven.fi:stä, jossa on kiva valikoima kyseisen merkin tuotteita. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytän n. kerran viikossa (tai jos iho tuntuu kuivalta) nukkumaan mennessä ns. tehokosteutus-naamiota, josta oon tykännyt ihan sairaasti. Varsinkin kovien pakkaspäivien jälkeen huomaa että iho oikein imee tän tuotteen illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen. Orgins on suht’ uusi merkki suomessa, ja mun käsittääkseni nämä tuotteet ovat yhdistelmä luonnonmukaisia raaka-aineita ja nykyaikaista teknologiaa. *Tuote saatu testiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon myöskin näinä pimeinä kuukausina jälleen sortunut käyttämään silloin tällöin itseruskettavaa, ja koska en halua mun kasvoille mitään kovin rasvaista tuotetta, tämä Garnierin suihkutettava versio on toiminut ihan hyvin. Aiemmin mulla on ollut erikseen kasvoille tarkoitettu ir, mutta en kuollaksenikaan enää muista miltä merkiltä se oli!? :'( Tää ei myöskään oo mitenkään ”räjäyttäyt” mun ihoa kunhan oon käyttänyt sitä vain silloin tällöin.

Löytyykö keneltäkään käytöstä samoja tuotteita? Mitä ootte tykänneet? :P

With love, Silja


44 Responses to “Lemppari ihonhoitotuotteet kasvoille”

 1. Noora sanoo:

  Mulla on Cliniquelta Take the day off cleansing balsami ja todennäköisesti en ikinä vaihda siitä pois toiseen merkkiin. En oo millään meikinpuhdistukseen tarkoitetuilla tuotteilla saanut meikkiä pois kun tolla Cliniquen balsamilla.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mullakin lähtee hyvin meikit pois tolla puhdistusmaidolla, mutta tuntuu jotenkin että se muuten ärsyttää ihoa. :( En oikeen tiiä mikä siinä mulla mättää, koska huomaan kyllä että tuote on hyvä, ja oon ”pienestä” asti tykännyt Cliniquesta merkkinä!

 2. Ida sanoo:

  Apteekista saatava Avenen puhdistusvaahto on tosi hyvää! Itellä ainakin piti ihon hyvässä kunnossa :)

 3. Mi sanoo:

  Lumenelta löytyy myös vaahtoava putsari, josta ainakin itse tykkään ja voin suositella :)

 4. Jenny sanoo:

  Mulla on ollut kans vuosien varrella melko paljon ongelmia ihoni kanssa, joten oon tosi tarkka mun ihonhoitotuotteista. Apteekista löytyvän Sebamed nimisen tiotemerkin liquid face&body wash ollut yksi ihotautilääkärini suosittelema tuote, joka onkin pysynyt luottotuotteenani nyt jo monta vuotta. Tuolta tuotemerkiltä löytyy mielestäni myös esim puhdistusvaahtoa ja kasvovettä, jotka ovat mielestäni myös hyvin toimivia. Philosophy on toinen merkki, joka valmistaa todella hyviä ja laadukkaita ihonhoitotuotteita, esimerkiksi the microdelivery exfolating facial wash on ihan lemppari kuorinta-aine nykyään!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hei kiitos!! :) Veikkaan että toi Sebamed voisi siis soveltua mullekkin!

   • Jasmiina sanoo:

    Mäkin suosittelen tuota Sebamedia, autto ainakin mun iho-ongelmien kanssa!

  • Myy sanoo:

   Mullekin ihotautilääkäri suositteli Sebamedia ja käytinkin sitä sinnikkäästi melko pitkään, mutta lopulta oli pakko luovuttaa. Iho ei siitä rauhoittunut ja kuivui vaan liikaa. Löysinkin sitten tilalle Marja Entrichin tuotteet ja niitä olen siitä asti käyttänyt enkä enää vaihtaisi mihinkään.

 5. Mona sanoo:

  Puhdistusvaahdoista oma suosikkini löytyy ihan päivittäistavarakaupasta. Ruotsissahan merkki on kylläkin apteekkitavaraa, mutta L300 puhdistusvaahto kuivasta normaalille iholle on aivan loistava. Itsekin käyttänyt aikoinaan Vichyn puhdistusvaahtoa, mutta tuntui kuivattavan ihoa. Suosittelen kokeilemaan sillä hinta laatusuhteeltaan mainio tuote.

 6. Julia sanoo:

  Vinkkinä että kaikki tuotteet kannattaa olla saman merkin, koska tuotteet täydentää toisiaan!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hyvä pointti!! En oo tainnut hetkeen näin kokeillakkaan, viimeksi vaa joku tuote oo ollut ihan sopiva itselle kun jotain sarjaa testasin.. :(

 7. Henna sanoo:

  Dermalogica Special Cleansing Gel on itellä käytössä vaikka kuinka monetta vuotta, voin suositella!! Siis tuo yksi purkki kestää mulla noin puol vuotta, kun se on niin riittosaa että per pesukerta käytetään n. pikkurillin kynnen verrran jos ees sitäkään. Ongelmana voi olla kuivuminen jos sitä lotraa, mutta ainaki omalla iholla ihan ykköstuote ja puhdistaa kunnolla! Se on myös perfect match tuon daily microfoliantin kans, mikä on myös itellä käytössä ;-)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos, mun pitäis ehdottomasti tutustua paremmin vielä Dermalogican tuotteisiin, sillä toi Daily Microfoliant on kanssa ollu mun lemppari pitkään!! :P

 8. julianna sanoo:

  Suosittelen ihan edottomasti Sebamedin clear face syväpuhdistavaa puhdistusvaahtoa! Edullinen, riittoisa, miellyttävän tuoksuinen ja koostumus – ah niin pehmeä. Käytän aamuin illoin ihon puhdistukseen ja meikkien poistoon. Lähtee ihan perus päivämeikki ja normaali ripsiväri. Mulla ihotyyppi todella herkkä, pintakuiva ja epäpuhtauksiin taipuvainen. Tää on ollut mulla luottotuotteena jo useamman vuoden kesät talvet. Clear face sarjaa löytyy myös ainakin kosteusvoide ja kasvovesi ja löytyy varmaan kaikista apteekeista.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Jee just tälläsiä vinkkejä kaipasin, kiitos paljon sulle! :) Pitää käydä viereisessä Apteekissa tsekkaamassa nää kun tulee aika!

 9. Eevi sanoo:

  Hei kyssäri! Kuivuuko toi garnierin ruskettava suht nopeesti vai jääkö se semmosena tahmasena iholle pitkäks aikaa? Oon vaan koittanut löytää sellaista suht nopeesti kuivuvaa eikä mistään oikeen meinaa löytyä kivaa…

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla ainakin toi kuivuu suht nopeasti ja ei tunnu hirveesti iholla – ellei sitten suihkuta jotain kunnon kerrosta kerralla. :) Tosi mielyttävän tuntuinen mun mielestä!

 10. Ama sanoo:

  Osaatko yhdistää ihon muutoksen jonkun tietyn tuotteen käytön aloituksen yhteyteen? Joskus vuosia sitten aloin itse pestä ja hoitaa kasvojani jollakin kolmivaiheisella sarjalla, jossa oli muistaakseni jokin kasvovesi ja puhdistudemulsio ainakin. No, ihoni alkoi rasvoittua t-alueelta ja meni muutenkin todella huonoon kuntoon. Lopetin tuotteiden käytön ja ajan myötä ihokin palasi normaaliksi. Nykyään käytän mietoa saippuaa, joka ei ärsytä silmiä, ja iho on oikein hyvässä kunnossa. Ja olen lukenut monia muitakin tarinoita siitä kuinka ihonhoitotuotteet saattavat aiheuttaa vaikka minkälaista iho-oireilua, esimerkiksi suun ja silmien ympärille ilmestyviä näppylöitä joiden hoitoon tarvitaan antibiootteja. Sen takia uskon, että mitä vähempi tuotteita, sen parempi.

 11. Säde sanoo:

  No voi sillä Lumenellakin mennä metsään, en haluaisi olla nella negatiivinen mutta ostin pitkästä aikaa Lumenelta ihonhoitotuotteen, nimittäin pinkissä tuubissa olevan puhdistusgeelin, josta en tykännyt yhtään. Kun tajusin katsoa inci-listaa, huomasin, ettei siinä ollut ollenkaan salisyylihappoa joka on ihoa kuoriva sekä tulehdusta rauhoittava ainesosa ( = auttaa epäpuhtauksiin). Salisyylihappo on mulle putsarissa todella tärkeä osa että nuori iho pysyy kurissa. Ennen samalla nimellä oleva putsari olikin Lumene Natural Coden, ja sisälsi kyseistä ainetta, jolla sain ihoni hyvään kuntoon. Nyt oon ihan hukassa, että mitä hoitotuotteita pitäisi hankkia seuraavaksi :D Neutrogenaa olen miettinyt, kun sitä tuntuu moni kehuvan ja on edullinenkin, mutta en muista saaneeni sillä erityisiä tuloksia aiemmin aikaiseksi. Ja hei muuten, jos finnejä tulee, teepuuöljy on todella hyvä siihen tarkoitukseen, vanupuikolla vaan tippa finnin päälle yöksi :) sitä saa esim. Body Shopista.

 12. Säde sanoo:

  Ja ainiin, unohtui mainita että Lumenelta kyllä yksi lempparituotteeni on vedenkestävän ripsarin lisäksi se vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettu poistoaine! Kyllä lähtee tujummatkin silmämeikit, mikään muu tuote ei ole vielä niitä multa poistanut :D en tiedä lasketaanko tuo ihonhoitoon varsinaisesti, mutta kuitenkin.

 13. Johanna sanoo:

  Mä yllätyin kun kuulin (ja myöhemmin huomasin) että oli mennyt pieleen nimenomaan Lumenen tuotteissa! Käytin puhdistusgeeliä iltaisin, joka kuivatti mun ihoa todella paljon vaikka puhdisti meikit tehokkaasti ja on varmasti luonnonmukainen jne.. Ostin apteekista kosmetologin suosituksesta koko sarjan la roche posayn puhdistustuotteita, mikä on ainut omaan ongelmaihooni edes vähän toiminut keino.. kannattaa käydä kysymässä (esim. apteekin) kosmetologilta/muulta ammattilaiselta täsmävinkkejä!!

 14. A sanoo:

  Apteekista Favora merkkinen puhdistusvaahto on ainakin mulla toiminut :)

 15. E sanoo:

  On hyvin vaikea neuvoa juuri oikeita tuotteita toisen iholle, ne kun yleensä selviää kokeilemalla. Apteekissa työskentelevänä kehottaisin valitsemaan enemmän saman sarjan tuotteita. Vaikuttaa vähän sekamelskalta nyt. :) Oletko ottanut huomioon meikit, ettei jostakin tuotteesta iho enää tykkäisikään? Jos johtuisi jostain meikkituotteesta niin ruotsalainen Idun Minerals on älyttömän hyvä herkälle ja allergisoituvalle iholle (tuotteet ei sisällä esim. nikkeliä sitäkään vähää mitä EU:n ”nikkelitön” sallii tuotteissa nikkeliä olevan. Mietin myös oletko syönyt e-pillereitä ja kenties lopettanut, silloinhan iho voi reagoida ei toivotulla tavalla.

  http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/2105781 Tässä olisi yksi vaahtomainen vaihtoehto puhdistukseen. Ihon kosteutukseen käy myös esimerkiksi apteekin perusvoiteet. Suosittelen kysymään myös apteekin farmaseuttiselta henkilökunnalta ja suosittelen käymään apteekissa ilman meikkiä. Mulle aikoinaan neuvottiin kosmetologin palveluna täysin sopimattomat tuotteet eli hekään ei aina ole oikeassa.

 16. Annica sanoo:

  Kannattaa ostaa himalajan kristalli saippua ,eli siis ellandn suolakivi saa esim ruohonjuuresta ja life kaupasta maksaa päälle 4€ ja kestää varmaan vuoden :D ihan loistava taikamöhkäle puskee ensin kaikki paskat naamasta läpi ja parin viikon jlk on ihan kirkas ja puhdas iho!! Niin unelma :)! Ja just nää lorealin uudet savinaamiot on auttanu ainakin mua mustapäiden ja satunnaisten finnien vähentymisessä..mistä tota tehonaamioo sais oikeen hommattua kun. Naama on välillä kun näkkileipä :D? Sitä vielä että ihan rohkeasti niitä koiriakin viemään naturellina oot niin kaunis kun olla voi <3! Vaikka ymmärränkin ton itkuraivarin oman naaman suhteen aina sillon tällön vois kulkee säkki päässä haha

 17. Jassee sanoo:

  Ootko sukua tubettaja Mandimai Sundbergille? Seki on syntynyt Turus.

 18. Sanni sanoo:

  Moi! Itellä käytössä lumenen bright touch puhdistusvaahto ja kasvovesi. Molemmat oransseissa pulloissa. Lisäksi lumenen valo sarjan hyaluronitiiviste (pipetillisessä pullossa myös oranssi) sekä yövoide ja suihkutettava kasvovesi kosteuttamaan meikin alle tai päälle. Omani hankin sokokselta ja ei tarvetta vaihtaa muihin. Plussana vielä raikkaat tuoksut tuotteissa. Suosittelen siis!

 19. Ella sanoo:

  Heippa! Lumenen kasvovedet on kyllä hyviä normaali-iholle, mutta kun halutaan ehkäistä ihohuokosten tukkeutumista ja näin näppyjen syntymistä, ei ihohuokosia supistavia tuotteita kannata käyttää. Tarkoitus on juuri, ettei ihohuokosiin jää sisälle bakteereja, jotka aiheuttavat näppyjä. Neutrogenan tuotteet ovat hyviä, erityisesti nämä grape fruit -tuotteet. Suosittelen myös öljytöntä, mutta hyvin kosteuttavaa kosteusvoidetta, sillä kuiva iho vaan puskee enemmän epäpuhtauksia.

  Ihooni on auttanut kuin ihmeenä Bioteekin super sinkki + kupari -valmiste, ja sinkin onkin todettu tukevan ihon ja hiusten hyvinvointia. Söin n. kuukauden kaksinkertaisen annostuksen ja auttoi heti jo muutamassa päivässä! Juo tarpeeksi vettä, ja vähennä sokerin, huonojen rasvojen ja alkoholin käyttöä, sekä muista vaihtaa tyynyliina usein. Tässä minun vinkkini ihonhoitoon, tsemppiä!:)

 20. Maria sanoo:

  Jos innostut A-vitamiinista enemmän, kannattaa kokeilla Environin skin essentia -sarjaa! Entiseltä nimeltään avst. Tuotetta ei saa mistään nettikaupoista (paitsi väärennettyjä…), vaan pelkästään kosmetologeilta tai soittamalla maahantuojalle suoraan. Kokeilin ite ekan kerran n. 5 vuotta sitten kun kaikki mahollinen oli jo kokeiltu, ja nykyään mulla on koko sarja! :D Toimii kuin unelma! Tää ei tee mitenkään viikossa ihmeitä, vaan pikku hiljaa. Korjaa aurinkovaurioita ja vanhenemisen merkkejä ja vaikka mitä! Tulipas mainospuhe :D Tää tulee ihan vaan omista hyvistä kokemuksista ja ku toi on varmasti vieraampi merkki monelle :)

  Tuolta sivuilta löytyy vielä tutkimustietoakin, mikä mulle ainakin on tärkeetä :) http://www.vitamion.fi/kotihoitotuotteet

 21. Elina sanoo:

  Mun mielestä tietysti voi käyttää rahansa ihonhoitotuotteisiin (ja tietysti onkin hyvä panostaa kunnon rasvoihin ja tietää mitkä tuotteet sopii omalle iholle parhaiten), mutta itse olen kyllä sitä mieltä että ravinto on ykkönen kaikkiin ihoasioihin. Tietysti miljoonilla muillakin asioilla on vaikutusta kuten hormoonit, uni, alkoholi, tupakka and list goes on and on.

  Asuessani yli puoli vuotta ulkomailla vaihdoin kokonaan lihan kasviksiin ja käytin paljon pehmeitä,monityydyttymättömiä rasvoja ruuassani ja sillä oli ainakin omalla kohdalla paljon vaikutusta ihoni kuntoon.

  Kannattaa ehkä ihonhoitorutiinien lisäksi kiinnittää huomiota myös ruokavalioon ja kattoo miten se vaikuttavaa ihon kuntoon :)

 22. Niina sanoo:

  Apteekista sebamedin clear face puhdistusvaahto! Riittosaa ja ei oo hinnallakaan pilattu (muistaakseni 12-13e paikkeilla). Näpyt väheni puolella, eikä tullu kuiva iho rasvasen sijaan :)

 23. Marita sanoo:

  Moikka! Kiitos kivasta blogista :) ihonhoito tuotteissa en ole niin merkkiuskollinen mutta vannon sinkin ja biotiinin nimeen! Huomasin suuren eron aikuisiän akne ihossani :) Oletko muuten laittamassa kirppis vaatteita Porvooseen jollekin kirppikselle? :)

 24. Elli sanoo:

  Jos syöt tietoisesti a-vitamiinia niin kannattaa ehdottomasti muistaa käydä säännöllisesti maksakokeissa :D

 25. Nimi sanoo:

  Jos on oikea iho-ongelma ni siihen ei mitkään ruokavaliot tai puhdistusaineet auta, ei tippaakaan!

 26. Taija sanoo:

  Itse olen vuosia käyttänyt meikin poistoon apteekista ostamaani perusvoidetta, Aqualan L. Parasta, mitä ikinä olen käyttänyt ja maailmalla asuessani kovasti kaipasin sitä. Suosittelen :) sitä saa pieniä pulloja ja isoja, voit vaikka kokeilla sillä pikkuisella alkuun, mitä mieltä itse olet. Sopii ripsivärin ja muun meikin poistoon täydellisesti.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tuttu tuote mullekkin, tosin enemmän vartalon yms. rasvaamiseen. En ookkaan ikinä meikkejä poistanut perusvoiteella! :P

 27. sumptuosa sanoo:

  Pakko vinkata sulle tuotteesta, joka on osoittautunut parhaaksi ainakin oman ihon puhdistukseen. Mulla on epäpuhtauksille taipuvainen iho, mutta tää tuote on rauhoittanut omaa ihoa tosi paljon. Tuotteen nimi on Lacto line pesuneste ( http://lh-beauty.fi/product/lacto-line-hella-hoitava-pesuneste/ ). Sitä saa ihan perus kaupoista, eikä hintakaan ole paha, alle viisi euroa 500 ml purkki :)

 28. Katariina sanoo:

  Moikka! Tuli mieleen, että miten levität tota itseruskettavaa kasvoille? Suihkuttumalla silmät kiinni vai jollakin kintaalla kenties?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Suihkuttamalla silmät kiinni vaan… Sit saatan hellästi käsillä vielä levittää. :)

 29. Diibadaaba sanoo:

  L300 -puhdistusvaahto on todella hyvä! :) Sehän on Ruotsissa apteekkituote.

 30. Laalaa sanoo:

  Suosittelen lämpimästi tutustumaan luonnonkosmetiikkaan! Varmasti ei eläimillä testattua, ekologista ja ei pelottavia kemikaaleja iholle :) esim. suomalaisella Flow kosmetiikalla on ihania tuotteita edulliseen hintaan. Facessa on myös luonnonkosmetiikka ryhmiä joista saa tosi hyviä vinkkejä. Mulla käytössä vaan sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa kaunenhoidossa, hiukset kiittää ja iho-ongelmat tiessään sekä kiva fiilis kun ei rasita luontoa ja tietää laittavansa iholle turvallista kosmetiikkaa ilman turhia kemikaaleja :)

 31. Emilia sanoo:

  L’Occitanen öljyputsari on PARAS! En tiiä minkälainen käsitys sulla on öljyjen käytöstä ihonhoidossa (etenkin kasvoilla), mutta esim. jojobaöljyn käyttö pelkilleen tai yhdessä kasvovoiteen kanssa hoitaa ihoa hyvin. Itse käytin viime kesänäkin jojobaöljyä ja muistaakseni Lumenen syväkosteuttavaa kosvovoidetta, molempia sekä päivällä että yöllä, eikä ollut finnin finniä. Myös ruokavalio, hormonit, liikunta, aineenvaihdunta, stressi sun muut vaikuttaa ihoon. Mutta putsareista suosittelen tuota L’Occitanen. Puhdistaa meikin kuin meikin. Ei kirvele tai mitään muutakaan. Kannattaa vaikka käväistä ihan heidän liikkeeseensä Aleksanterinkadulla :)

Kommentoi