torstai 19. tammikuu 2017

The Perfect Wool Coat

Oon viime syksystä asti pitänyt silmät auki täydellisen ”paremman” talvitakin varalta, mutta sitä täydellistä yksilöä ei kuitenkaan tullut vastaan missään… Oon siis etsinyt pitkän mallista, oikeasti lämmintä ja paksua villakangastakkia, jossain muussa kuin mustassa värissä. Näinkin jossain blogissa ihan sairaan kivan Zaran armeijanvihreän takin, mutta en onnistunut yrityksistä huolimatta bongaamaan sitä netistä tai myymälästä. :( Löysin kuitenkin edellispäivänä vihdoin House of Brandonin alesta tän kuvissa näkyvän takin, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. ♥ Mulla oli takin alla ainoastaan ohut sifonkinen paita, eikä tullut yhtään kylmä. Ihan täydellinen takki mulle siis!

2 4 5 6 id-kuva 3

Coat from House of Brandon *Gifted

Pakko vielä vinkata teille, että House of Brandonilla on alkamassa kampanja, jolla saat jo valmiiksi alennetuista tuotteista -20%! Kampanja on käynnissä su 22.1 – ma 30.1, kun käytät koodia JNSLS! :)

With love, Silja


18 Responses to “The Perfect Wool Coat”

 1. Jeannay sanoo:

  Vau miten upee ja tyylikäs takki! :) Sopii sulle älyttömän hyvin<3

 2. Ida sanoo:

  Kääk,mistä nuo pöxyt on? Liian äkäset <3

 3. K sanoo:

  Jos ostaisit laadukkaan (vähintään 50% villaa, tiheä kangas) takin ei tarvitsisi olla edes paksu, mutta olisi silti lämmin.

 4. Nora sanoo:

  Millon ootte Tatun kanssa lähdössä sinne ulkomaille ja mihin paikkaan päädyitte?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ei päästy tänä talvena lähtemään kun oli muuta. :) Tuskin keväälläkään..

   • Vierailija sanoo:

    Miksi et ole kertonut täällä erostasi? :( Ihan varmasti olisit saanut tukea vaikeiden aikojen yli! :) oot huikee mimmi, kliseisesti sanottuna – aika parantaa haavat <3

    • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

     Emme ole eronneet edelleenkään. :D Hassua, kun siitä tuntuu olevan koko ajan jotain keskustelua.. :)

     • nanan sanoo:

      Väkisinkin herättää ihmetystä ja keskustelua, kun kaikki teidän yhteiskuvat on poistettu somesta ja sun kuvissa ei näy enää sormusta… :D Hassua, eikö?

     • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

      Joo ymmärrän kyllä tämän, mutta mä varmaan kertoisin sitten blogissa jos oltaisiin erottu. :) Näitä kuvia ottaessa mun sormus oli sattunut unohtumaan suihkun jälkeen, mutta muuten se on kyllä ollut ihan normaalisti sormessa haha! ;)

     • nanan sanoo:

      Mut salailithan sä sun ja Jyrinkin eroo ties kuinka pitkään etkä kertonu siitä aikoihin blogissas? Ja ne kadonneet yhteiskuvat ihmetyttää edelleen ;)

     • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

      Hmm.. En mä tainnu sitä millään tavalla salailla :D Kerroin kyllä heti kun saatiin omat jutut selvitettyä. Mutta koitas kuule muistaa kuitenkin että mulla ei ole mitään velvollisuutta tänne blogiin kertoa yksityiselämästäni, tai itseasiassa mistään muustakaan ellen itse niin halua. :)

 5. Vierailija sanoo:

  Harmi, että ei tullut joulu tai uuden vuoden postauksia :(

 6. marsa sanoo:

  Hei noista pöksyistä!! Onko koko sun mielestä nafti vai normaalisti menee? Kiitos :))

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun mielestä ne on vähän pientä kokoa, käytän itse XS oikeestaan aina, ja noi on vähän piukat. Oisin mielummin ottanut S! :)

 7. Jassu sanoo:

  Mistä noi kengät on? :)

Kommentoi