torstai 26. tammikuu 2017

Real Men Cook.

Viime perjantaina Tatu oli suunnitellut mulle vähän spessumman illallisen, ja olin odottanut tätä iltaa kovasti, sillä mulla ei ollut mitään hajua siitä mitä on luvassa. Mun oli alunperin tarkoitus laittautua kotona ja lähteä sitten lasilliselle, siksi ajaksi kun hän laittaa ruuan valmiiksi. Valitettavasti aikataulut meni vähän niin ja näin, joten jäinkin kotiin ja laittauduin rauhassa kun Tatu hääräsi ruuan parissa. Musta oli ihana ajatus että olisin lähtenyt aluksi pois, ja tullut sitten ”kuin ravintolaan”, mutta ensi kerralla sitten. ;D

25

Kävin suihkussa ja laittauduin rauhassa kylppärissä viinilasin kanssa. Hyvät musiikit pauhasi ja mietin samalla että mitä puen päälle, sillä ohjeeksi tuli ”jotain vähän siistimpää kuin kotivaatteet”. Hyvä tuoksu leijaili keittiöstä ja kun olin valmis, oli kynttilöitä sytytetty ympäriinsä, sekä valot himmennetty. :)

3aaaa

Me käydään aika paljon ulkona syömässä aina jos koitetaan pitää vähän spesiaalimpi-ilta – joten tää oli kivaa vaihtelua, sekä paljon intiimimpää. Sai laittaa soimaan yhdessä valitut musiikit, puhua mistä huvitti,  eikä tarvinnut lähteä mihinkään. Ruoka oli älyttömän hyvää (kuten Tatun kokkaammat ruuat aina). ♥ Harmittaa kun kuvasaldo jäi vähän vähäiseksi, mutta tälläisistä hetkistä on niin ihana vaan nauttia..

id-kuva

Seuraavaksi onkin sitten varmaan taas mun vuoro kokkailla… En malta odottaa… lol! :DD

With love, Silja


11 Responses to “Real Men Cook.”

 1. Roosa sanoo:

  Oi vitsi miten ihanalta näyttää! :)

 2. Saara sanoo:

  Tollaset hetket on kyllä parasta :)!

  Saako kysyä että mitä Jennille kuuluu ja oottehan vielä väleissä? Harmittaa kun hän ei enää bloggaa.

  Minnepäin ja milloin muuten meinasitte matkustaa kun jonkun aikaa sitten siitä puhuit vai onko suunnitelmat muuttuneet? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Jennin kuulumisia voi kysellä häneltä itseltään, vaikkapa instassa? :) Ei päästä nyt ”talvella” reissuun ollenkaan, pitää katsoa keväällä/kesällä sitten uusiksi.

 3. Sanna sanoo:

  Onks hääpäivä päätetty?

 4. Neandal sanoo:

  Tee joku Q&A postaus Tatun kans jos se suostuu?:) Tai tee postaus Jyrin kans jos ootte vielä kavereita! :D Ois kiva kuulla mitä sille kuuluu, kun joskus oli kuitenkin sun blogissa silleen paljon/jonkin verran. :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo hei se voisi olla hyvä!! :) Kyllä ollaan Jyrin kanssa kavereita, pitää kysyä siltäkin! :)

 5. juulia sanoo:

  naurattaa tuo kuvien laatu.. :D mutta ajatus on tärkein.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No mun mielestä laadultaan kuvat ei edes oo kovin huonoja, alin kuva tosin tarkentanut jonnekkin mun taakse. :D Kyllä!

 6. linda sanoo:

  Kokkaava mies on parhautta! Itsekin nautin, kun poikaystäväni välillä panostaa illalliseen ja laittaa kaiken valmiiksi :) Vaikka niitä kunnon illallisia voisi olla usemmankin.

  Itseäni naurattaa tuo lihanleikkuukuva :-D En voi olla ajattelematta tämän hetken meemiä Salt Guysta :D

Kommentoi