torstai 26. tammikuu 2017

Thinking About Lob

Vaikka tykkäänkin seurata muoti- ja kauneustrendejä yleensä aika hyvissä ajoin, huomaan välillä itse tulevani joidenkin juttujen suhteen tosi perässä. Oon nimittäin aina rakastanut ylikaiken pitkiä hiuksia, ja tihrustanut kampaajalla kyyneleitä jos hiuksia on pitänyt leikata enemmän kuin pari senttiä – ja nyt oon sitten ihastunut (pari vuotta myöhässä..) long bob -malliin hiuksissa!

Tai no, jos tarkkoja ollaan niin leikkasin hiukseni pitkäksi polkaksi 2014-2015 vuoden vaihteessa, mutta silloin trendi ei tainnut olla vielä ihan edes ajautunut Suomeen saakka? Ihan siis puhtaasti hiusten kunnon puitteissa siis mentiin silloin, haha! Sen jälkeen oon antanut hiusten hiljalleen kasvaa säännöllisiä tasoituksia tietysti pois jättämättä, ja tällä hetkellä hiusteni malli on aika… ei minkään mallinen. :D Oon koittanut lähinnä kasvattaa kerrostuksia pois, mutta hieman olisi vielä matkaa siihen että kaikki hiukset olisivat ns. saman pituisia. Kuitenkin, jos leikkaisin hiukseni nyt lob-mallilla,  saavuttaisin tavoitteeni. ;)

collage2Kaikki postauksen kuvat täältä.collage1

Myös värjäys tulisi hiuksilleni enemmän kuin tarpeeseen, ja kovasti miellyttäisi joku kylmähkö hiekan vaalea. :D Koitin kerätä näihin kollaaseihin omaa silmää miellyttäviä malleja ja värejä. Mitäs tykkäätte? Oon kyllä myös edelleen harkinnut aika ajoin sitä ihan tummaa kuontaloa… Miksi mä en ikinä osaa päättää, mitä tulee hiuksiin?!

With love, Silja


10 Responses to “Thinking About Lob”

 1. Elisa sanoo:

  Sun pitäis löytää hyvä kampaaja, niin haikailut loppuis kun sais kerralla hyvän tuloksen ja se kertois sulle, mitä sun hiuksille kannattais lähtee tekee :)

  • Elisa sanoo:

   Niin lisäys vielä, että lob ja hiekanvaalea kuulostaa hyvälle! :D

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Ihan totta. Mulla on vaan nuoruudesta niin traumaattisia kampaamokokemuksia, että ahdistaa aina etsiä uutta, jollei sit klikkaakaan.. :D

 2. Jappe sanoo:

  Mä oon kans pitkään kasvatellut omaa tukkaa, haaveissa sellanen kunnon surffiunelma. Viime aikoina on kuitenkin alkanut miellyttää just tollanen lyhyempi, jollainen mulla olikin tossa pari vuotta sitten :D ite kanssa meen jatkuvasti lyhyestä pitkään ja tummasta vaaleaan. Nyt kuitenkin kasvatan oman ruskean värin takaisin ja todennäköisesti reissulta palatessa pätkäisen lyhyeksi. Näyttää tukkakin paljon paksummalta kun se on lyhyempi, eikä vain roiku epämääräisenä :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Niinpä! :) Tekee myös hiuksille ihan hyvää välillä leikata vähän reilummin!

 3. E sanoo:

  Leikkasin viime keväänä lob-mallin hiukset enkä vois olla tyytyväisempi ! Tää hiustyyli on mielestäni tosi pirteä ja näyttää kivalta suorana kuin kiharanakin :-) sopis sulle varmasti tosi hyvin, korostais sun kauniita kasvonpiirteitä!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo sitä mä oon kanssa miettinyt että näyttää kivalta suorana tai laineilla! :P

 4. R sanoo:

  Ensimmäisen kollaasin viimeinen kuva olis sulle just!! Olisitko halukas tekemään in/out postauksen? niinkuin esim tässä linkissä, Kiinnostais nähdä sun tekemänä jokin tän tyylinen http://saijis.indiedays.com/2016/11/04/in-and-out-22/

 5. Rosa sanoo:

  Sulle sopis niin hyvin tollanen pitkä polkka!! Tuuheutta voisit lisätä pidennyksillä (pitäen pitkän polkan) ja hiekanvaalea kuulostaa todella hyvälle!

 6. Sanni sanoo:

  HotHOT!Näyttäisit aivan varmasti hyvältä tollasella tukalla! Itellä kans tukka ei minkään pituinen ja polkkatukka houkuttelis, mut niin houkuttelee tukan kasvatuski. Naisen elämä ei oo helppoo :D Voi kun voiski joka aamu samalla ku valitsee vaatteet ni valita että millanen tukka sitä tänään ois kiva :D

Kommentoi