lauantai 28. tammikuu 2017

6 Random Facts About Me

1. Tykkään ylikaiken nahistuneista popcorneista. Mutta en siis tykkää ollenkaan ns. fresseistä, juuri valmistetuista popparaista.. Jäänkin tästä syystä meidän taloudessa aika usein ilman, ellen käy säilömässä pientä osaa itselleni johonkin piilokuppiin, haha. :D

2. Tykkään ihan älyttömästi Suomalaisesta iskelmämusiikista. :) Kuuntelen aina aika-ajoin kaikkia vanhoja hittejä, ja esimerkiksi mökillä ja muutenkin kesällä kuuntelen paljon ”mummo”radiokanavia! :D

aaa

3. Mulle tekee tosi pahaa laittaa suuria summia rahaa itseeni. En pysty kuvittelemaan että ostaisin edes mitään 500€ laukkua. Olisin kyllä enemmän kuin iloinen jos saisin lahjaksi jonkun kalliin laukun, mutta en itse yksinkertaisesti pysty käyttämään sellaisia summia mihinkään yhteen tavaraan!! Haaveilen useasti 2000-4000€ arvoisista merkkilaukuista, mutta let’s face it; Jos mulla olisi sen verran ylimääräistä, olisin jo lentokentällä matkalla kohti uusia kokemuksia ja kulttuureita!!!

4. Mä koukutun aina hetkittäin tosi kovasti joihinkin tiettyihin juttuihin, ja sitten taas jossain vaiheessa kyllästyn ja löydän uuden ”koukutuksen-aiheen”. Tällä hetkellä en pysty nukkumaan ilman korvatulppia… Reilu vuosi sitten en pystynyt nukkumaan ilman silmälappuja, mutta siinä välissä osasin nukkua ”ilman mitään”. :D Tosi rasittavaa…

a

5. Tykkään kyllä kaikesta ns. bilemusasta, mutta mua harmittaa kovasti että kaikki muu musiikki on kuolemassa. Arvostan nimittäin paljon sitä että ihmiset oikeesti soittaa instrumentteja ja osaa laulaa, ja tuntuu että joka biisi on nykyään vaan tietokoneella tehtyä ja ääni autotunea.. :/

6. Mua ärsyttää vähän ihmiset jotka on vuodesta toiseen huonolla tavalla samanlaisia, jotka ei ollenkaan kasva ja halua opetella eroon huonoista tavoistaan. Tiedättekö mitä tarkoitan? Musta itsestäni tuntuu että koita koko ajan opetella olemaan parempi versio itsestäni, ja musta on tosi tärkeetä välillä ”katsoa peiliin”!

id-kuva

With love, Silja


28 Responses to “6 Random Facts About Me”

 1. - sanoo:

  Toki radiohitit, ne suurimpaan massaan uppoavat ovat muuttuneet pelkästään jo 10 vuodessa tyyliltään hurjasti. En silti sanoisi, että instrumentaalinen musiikki on kuolemassa. Mutta onhan se valitettavasti niin, että Suomessakin myy se musiikki, mihin ei vuosien harjottelua vaadita. Suomen ”Rock”festaritkin sisältää nykyään samoja artisteja, eikä vaikkapa juuri ne ihanat iskelmät ja insturmentaalinen musiikki vetoa siihen kävijäkuntaan, jotka ovat valmiita maksamaan tämän vuoden Ruissista.

  Onneksi instrumentaalisilla bändeillä ja artisteilla on faninsa, jotka vuosittain odottaa lemppareitaan keikoille Suomeen. Ja ne jotka ei Suomessa erityisemmin keikkaile, pärjäävät maailmalla.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Niin no siis yleisesti mun mielestä jos kuuntelee NRJ, Loop yms. niin muiikki on muuttunut huonoon suuntaan. :/

 2. Ronja sanoo:

  Mitä syötät Hipolle? Muistaaksenk oli raa’alla mutta mitä syö ja kuinka paljon?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo raakaa pääasiassa, mutta nykyään Hippo saa ”aamupalaksi” nappulaa, sillä toinen koira syö nappuja. Sit illalla menee ööm. 500g raakaa, vähän milloin mitäkin. Tällä hetkellä Murren Murkinan lihakasvis mixiä.

 3. Veera sanoo:

  Näytät transulta :-D

 4. Sanniiis sanoo:

  Haha, eikä mulla on sama iskelmän kanssa. Asun ulkomailla niin aina kun pääsee Suomeen pakko kuunnella Iskelmää tai Radio Novaa autossa ja luukuttaa jotain Paula Koivuniemee :DD

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Jep! :D Mä kuuntelen välillä myös ihan Youtubesta kun tekee mieli kuulla joku tietty biisi haha!

 5. Sss sanoo:

  6. Niiiin totta :)

 6. Janniina sanoo:

  No vittu jee.

 7. Janika sanoo:

  Tosi kauniita kuvia susta! ja pystyn kyllä samaistumaan tohon koukuttumiseen, esim joku yhen biisin luukutus kyllästymiseen asti :’D

 8. Laura sanoo:

  Mä niin pystyn samaistumaan näihin kaikkiin! :D

 9. Suvi sanoo:

  Mä syön kanssa mieluiten nahistuneita poppareita, mutta myös nahistuneita sipsejä!! :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo sama kyllä niiden kanssa, mutta pystyn syödä kyllä ihan ”tuoreitakin”. Poppareita en! :D hahaa

 10. Lila sanoo:

  Ootko saanut vähän painoa? Näytät kasvoista pyöreämmältä kuin ennen :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No painan joku 49kg ehkä tällä hetkellä että ei nyt ihan hirveesti. ”Pahimmillaan” joskus viime kesänä 46kg, mikä alkaa kai olee jo aika alipainoa mun kropalla.. :)

 11. Iina sanoo:

  Wau oot u-p-e-a!!!

 12. Tinku sanoo:

  Oot niiiin kaunis ettei sanotuksi saa huhhuh!! Antaa kateellisten mussuttaa!!;)

 13. pyp sanoo:

  Moi! Vaikutat olevan kaunis niin sisältä kuin ulkoa.
  Ja samaistun muuten lähes joka kohtaan, etenkin tohon itsensä pohtimiseen ja kehittämiseen.

  Ainiin, paitsi popparit on joka muodossaan kauheita! haha

 14. Saikku sanoo:

  Samaistun niin 3-6 kohtiin! Ehkä eniten itseäkin aina kummastuttaa ja harmittaa, jos huomaan että ihmisellä ei ole mitään intressiä harrastaa itsetutkiskelua tai kehittyä henkisesti. Useasti näillä samoilla ihmisillä ei ole kykyä ymmärtää erilaisia näkökulmia. Oppia ikä kaikki tarkoittaa mielestäni juuri koko elämän jatkuvaa ihmisenä kasvamista! :)

 15. mira sanoo:

  Pakko nyt kommentoida tuota 5. kohtaa, että kyllä vaatii taitoa jos teet oikeasti hyvää elektronista musiikkia, otetaan vaikka esimerkkinä trance joka on erittäin melodista musiikkia. Ei riitä, että koneelta painetaan vaan nappia ja siinä on hyvää musaa. Vaatii todella paljon taitoa tehdä hyvää konemusaa, mikä ei todellakaan soi baarissa. Kantsii tutustuu :) En ite ihan käsitä sitä kun sanotaan että arvostetaan sitä että musiikki tehdään itse just esim. kitaralla , yhtälailla ei se kone sun puolesta sitä biisiä tee :D no kässäätte kyllä. No se siitä.

  Oot tosi kaunis noissa kuvissa :)

Kommentoi