lauantai 28. tammikuu 2017

Mitäs seuraavaksi?!

Oon koittanut nyt postailla hieman tiheämpään tahtiin, ja on ollu kiva saada myös teiltä paljon kommentteja viime aikoina – iso kiitos niistä! ♥ Koska tietysti teidän mielipiteet on mulle tosi tärkeitä, ajattelinkin heittää pallon teille lukijoille ja kysyä että millaisia postauksia haluaisitte tulevaisuudessa?

acollage1

Meikki- tai asupostauksia? Kenties kodin esittelyä tai jotain juttua parisuhteesta? Postauksia koirista, treenaamisesta vai kenties vlogeja? Nyt puolestaan mä oon pelkkänä silmänä ja korvana, joten bring it on! :) Lupaan tässä kevään mittaa täytellä mahdollisimman paljon teidän toivepostauksia, sekä lisäksi uskon että ne tuo mulle lisää inspiraatiota omaan tekemiseen. Sen verran voin vinkata, että videopostauksia olisin tosi halukas alkaa tekemään, ja olisi kiva kuulla niihinkin jotain hyviä ideoita! Ainakin pari vierailevaa tähteä varmasti löytyisi ystävistä.

With love, Silja


35 Responses to “Mitäs seuraavaksi?!”

 1. Emilia sanoo:

  Mä haluisin lukea parisuhteesta, tulevista häistä ja kotipostauksista. Sekä tietty ihan muutenkin tulevaisuuden suunnitelmista:)

 2. Nora sanoo:

  Ehdottomasti vlogeja! Ja ruokapostaukset ja treenaamiseen liittymiset kiinnostaa itseäni myös :) Myös siitä yksinäisyydestä joskus puhuit tekeväs postausta, ruudun toisella puolen varmasti on monia keillä sama tilanne!

 3. Julia sanoo:

  Joojoo ehdottomasti vlogeja!! Sulla on niin luontevia ja kivoja snäppejäkin! Ja kiinnostais saada meikki ja ihonhoito postauksia enemmän! :)

 4. Eee sanoo:

  Olisi vain kiva kuulla ihan normaali elämästä. Mitä puuhailet päivittäin/työksesi/noin yleensäkin. :)

 5. Kirsi sanoo:

  Parisuhde, koti/sisustus ja videopostaukset kuullostas superkivoilta! Kaikki postaukset kyllä luen ihan sama mistä aiheesta :-)

 6. S sanoo:

  Itse ainakin katson nykyään enemmän vlogeja kuin luen blogeja. Tää sun blogi onkin ainoa mitä luen :). Oliskin kiva jos tekisit siis erilaisia videoita. Myday olis ainakin kiva tai itse tykkään niistä :). Sit kaikki meikki ja koira jutut kiinnostaa myös :D

 7. Jennin kans! sanoo:

  Jennin kanssa videopostaus !!! Tai muita exiä rannalla-tyyppejä mukaan! Ja asuntopostaus! :)

 8. Ano sanoo:

  Videopostaus – Haaste video Jyrinkaa! :D Videona – Tulevaisuuden suunnitelmat, millasessa työssä näät ittes 10 vuoden päästä? Entä millainen asunto / talo? Lapsia? Yms yms. Myös tohon samaan ois kiva kuulla sun tän hetkisiä lähi kuukausien / vuosien suunnitelmia :)

 9. Annikki sanoo:

  Kotipostauksia

 10. Silja sanoo:

  Koti ja sisutus juttuja!:)

 11. Anna sanoo:

  VLOGEJA ehdottomasti!!! :)❤
  Myös parisuhdejutut vois olla mielenkiintosia (ei tietenkään mitään liian henk.koht.)
  Oikeestaan aiheella ei ole niin paljoa merkitystä, mut noi vlogit olis tosi jees!

 12. Jossu sanoo:

  Asupostauksia ja sisustusjuttuja olisi kiva lukea! :)

 13. laaur sanoo:

  vlogeja!! ja olis kiinnostavaa lukea sun treenaus”filosofiasta” ja mikä on sun mielipide fitnessjuttuihin liittyen, sekä ruokapäiväkirjat vois olla kivoja! :) ja parisuhde!

 14. Nelli sanoo:

  Ehdottomasti asunnonesittely, ehkä videolla? Tai postaus kuvineen. Ja sisustusjuttuja, hääjuttuja ja parisuhdejuttuja myös! Ja koirista kuulumisia tai koirista kertova postaus? :)

 15. Nina sanoo:

  Juttua parisuhteesta, kodista ja koirista! :-)

 16. Eevi sanoo:

  Oisko mahdollista saada Tatulta jonkinlainen postaus? :)
  Meikkivideot ja muunlaiset vlogit kanssa kiinnostais mua, asuntoesittelyä videolla ja kuvilla. Myös treenijutut olis kivoja, ja ruokajutut on kanssa sellasia, mitkä aina kiinnostaa.

 17. Hilma sanoo:

  Ehdottomasti videoita!! :) joskus teit videoita ja ne oli niiiiiiin huippuja! :) tee edes pari videota ois niiiin kiva :)

 18. Minski sanoo:

  Mua kiinnostais kans tää ! :)

 19. Minski sanoo:

  Nii yritin siis vastata tuohon yhtyeen kysymykseen mutta siis tuosta yksinäisyyden tunteesta yms. Ja syömiset kiinnostais kans ja parisuhde ja tulevaisuus jajajajaja..:D

 20. Elina sanoo:

  Mua rehellisesti sanottuna kiinnostais parisuhteen, muodin, kauneuden sijaan eniten, että mitä sä opiskelet vai opiskelet tällä hetkellä mitään. Yks päivä vaan mietin, että monet bloggaajat jakaa ajatuksia tulevaisuuden opiskelukuvioista/tämän hetken, mutta täällä en ole nähnyt hirveästi vastaavaa :) siksi olisi kiva. Mitä monipuolisemmat jutut niin sitä parempi in my opinion. Plus vaikutat fiksulta tyypiltä niin olisi kiva jos puhuisit muustakin kuin ”perus blogijutuista”.

 21. laura sanoo:

  Parisuhdejuttuja! Videot kiinnostaa myös, ehkä jotain haasteita ennemmin kuin perus höpöttelyjä.

 22. JENNY sanoo:

  http://lifeofsilja.indiedays.com/2016/10/04/tough-girl-whose-soul-aches/

  Tossa postauksessa sanoit että haluaisit kirjoittaa joistain vähän vaikeammista asioista täällä.

 23. Lukija sanoo:

  Mooi! Haluaisin nähdä vähemmän yhteistyöjuttuja. En tiedä onko se mahdollista, mutta niistä valitettavasti tulee olo, että bloggaaja suosittelee jotain tuotetta saadakseen jonkin palkkion vaikka ei oikeasti edes tykkäisi siitä.

  Lisää vaan perus arkijuttuja!:)

  Koira asiat on kivoja!!! Koiran aktivointia, temppu videota/vinkkejä temppuihin!

  Oikeasti omat lempi meikki yms kauneus jutut!

  Paljon kuvia!!!

  Videoita, mutta ei liian pitkiä, että pysyy mielenkiinto yllä!:)

  Kotipostaus!

  Postaus porvoosta -/+

  Anna tatun kuvata ja kirjottaa kokonainen postaus omalla tyylillä ja ilman apua ja neuvoja ;)

  Kivaa kun postaat aktiivisesti!:) En jaksakkaan seurata tyyppejä jotka postaa harvoin! Oot paras :)

 24. Saara sanoo:

  Vlogeja !! Ja koirista ja sisustus/koti juttuja :)

 25. Laura sanoo:

  Sisustusfriikkinä kiinnostaa ehdottomasti kotipostaus! Ja myös hääpostaukset olisi enemmän kuin tervetulleita :)

 26. juulia sanoo:

  video tatun kaa jossa vastaatte lukijoiden lähettämiin kysymyksiin!

 27. lillamy sanoo:

  Olisi kiva lukea ihan sellaisia ”arkisia” postauksia sun elämästä, parisuhteesta, ajanvietosta yms. :) ja vlogit olisi ihania! <3

 28. anni sanoo:

  meikki-, koti-, ruoka- ja parisuhde postauksia kiitos <3

 29. Minttu-Maaria sanoo:

  Ruokapäiväkirja tyyppinen postaus ois kiva :) muutenki ruoka-ja liikunta postaukset ois mukava juttu. Miksei vaikka liikuntapäiväkirjakin? sit ihan perus kuulumiset ja päivän asut kiinnostaa.

 30. E sanoo:

  Hääsuunnitelmia, sisustusjuttuja, tb style -postauksia (samaan tyyliin kuin PS I love fashion- ja Saijis-blogeissa), yleisesti räpsyjä ja kuulumisia päivän varrelta, asupostauksia… Kaikkea tällaista :)

 31. R sanoo:

  Tatulta kysymyspostaus! Koirista olis kova myös lukea :)

 32. Annika sanoo:

  Meikkipostaus olisi ihana! Ja videon muodossa aina parempi ;)

 33. xod sanoo:

  Mua kiinnostaa eniten perus höpöttelypostaukset ja toki parisuhdejutut :) Myös kotipostaukset ois kivoja ja asut tietenkin! Jotain vähän syvällisempää olis myös kiva lukea :)

 34. Elisa sanoo:

  Treeni- ja asupostaukset olis kivoja. :)

Kommentoi