keskiviikko 15. helmikuu 2017

Just Casual!

Pakko sanoa ihan erikseen vielä etten voi uskoa miten hyvä vastaanotto teiltä tuli tohon mun ensimmäiseen vlogiin, mua jännitti ihan sairaasti julkaista se, kun kaikki siihen liittyvä on mulle niin uutta. Ja vaikka olin itsekkin ihan yllättynyt miten hyvä sain tosta ensimmäisestä videosta aikaiseksi, niin liikutuin teidän kommenteista oikeasti kyyneliin! Joten ihan super iso kiitos teille kaikille jotka kommentoitte, ei oo pitkään aikaan tullut noin hyvä mieli mistään. Tuli tosi iso hinku päästä kuvaamaan kaikkea vähän ”jännempää”, ja aion ehdottomasti ottaa vlogitkin osaksi mun blogia. :) ♥


Tänään on vuorossa tällänen mun old school -postaus, eli vähän sekalaisempi kirjoitus. Mulla ei ollut tänään päivällä ohjelmassa mitään erityistä, joten hoitelin vähän blogiin liittyviä juttuja, sekä tutustuin vähän paremmin tohon tube hommaan, sekä siivoilin kotona.

Tänään kun heräilin käytin ensimmäiseksi koirat ulkona, ja sitten tulin tekemään aamupalaa. Mä oon tosi tosi huono syömään aamuisin mitään, joten kuten kerroinkin (täällä) smoothiet on ollut iso pelastus mulle. Heitin tänään joukkoon kunnolla pinaattia ja lehtikaalia, ja voin kertoa että juoma ei ollut mikään maailman herkullisin. xD Kuitenkin meni helposti pillillä alas, ja piti hyvin nälkää. :) Oli ihan pakko laittaa se vielä tollaseen uuteen pääkallolasiin jotka tilasin Wishiltä, noi on musta tosi hauskat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tatulla alkoi tänään työpäivän jälkeen vapaat, joten päätettiin lähteä vielä vähän kävelemään ulos. Napsastiin muutamat kuvat sillä ilma oli niin ihana, jonka jälkeen käytiin vielä syömässä sikahyvä pizza puoliksi Vanhassa Porvoossa, Gabriel 1763 -nimisessä ravintolassa. Tatu on hehkuttanut mulle paikkaa paljon, ja nyt vihdoin pääsin tsekkaamaan millainen mesta on kyseessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA1 4 id-kuva

Takki Shein (*saatu) / Neule Vila / Farkut Zara / Kengät Boohoo / Aurinkolasit Rayban

Oon kyllä niin fiilareissa tosta auringosta ja siitä että kelit on olleet vähän lämpimämmät. Huomaa heti miten kevään saapuminen ja valo vaikuttaa mielialaan. Energiaa on ihan hulluna ja olo on niin positiivinen ja hyvä. :D Pukeutumisessakin tekee mieli käyttää kaikkia vaaleita ja kivoja värejä, vaikka oonkin yleensä henkeen ja vereen all-black. ;) Toivottavasti teillä kaikilla oli yhtä kiva päivä! ♥

With love, Silja


4 Responses to “Just Casual!”

 1. Ansku sanoo:

  Ihana huomata miten oikeesti tykkäät ihan eri tavalla taas bloggaamisesta kuin joku aika sitten. Silloin oli jopa vähän vaivaannuttavaa lukea mutta nyt odotan taas innolla uusia postauksia. Kaikkea hyvää sulle, jatka samaan malliin! <3

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Oot oikeessa, ja tietysti kaikkien teidän lukijoiden vastaanotto ja kommentit on se mikä tuo niin paljon hyvää fiilistä tähän hommaan. :)<3

 2. Moih sanoo:

  Eikä, huiput noi pääkallolasit. Jäikö tulliin vai tuliko perille helposti? millä hakusanoilla löysit noi? Missä Tatu on töissä? Ja samaa mieltä kanssas tosta auringosta! Piristää ihan kummasti! 8) Vaikutat jotenkin iloisemmalta nyt (vähän aikaa sitten huomasi alakuloisuutta ja huomasi hiljaisuutesi täällä blogin puolella) :)

Kommentoi