perjantai 07. huhtikuu 2017

Health Lab Love

Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Health Labin kanssa.

Mulla on ollut yksi pieni pahe niin kauan kuin muistan, enkä oo tästä varmaan koskaan blogissa maininnut… :D Joka kerta kun käyn kaupassa mun mukaan tarttuu joku 0,5l limu tai energiajuoma tms. Aina jos ollaan menossa autolla jonnekkin ja pysähdytään vaikka huoltoasemalla, mulla on vaan tapana hakea se juoma mukaan sen kummempia miettimättä.

Nyt kun oon oikeasti alkanut laittaa ruokavaliota parempaan jamaan oon huomannut monesti törmääväni tähän ongelmaan – mun on ollut vaikeampi luopua limsasta kuin muista herkuista. :D En osta limsaa kotiin koska koitan tosiaan vältellä kaikkia turhia sokereita, mutta mun on ollut vaikea päästää eroon mun tavasta. Monesti oon huomannut ajattelevani että ”en ookkaan pitkään aikaan ostanut mitään limsaa kotiin”, mutta silti esimerksiksi kaupungilla käydessä se pullo aina tarttuu mukaan huomaamatta – sama vähänkään pidemmillä ajomatkoilla…

Oon kuitenkin keksinyt tavan jolla hieman parantaa tätä mun neuroosia.. Tai ei ehkä itse ongelmaa, mutta oon onneksi oppinut korvaamaan limsat paremmilla tuotteilla. Nykyään ostan nimittäin limsan tilalle erilaisia vitamiini-juomia ja smoothieita. Mm. juurikin Health Labin vitamiinivedet on kuuluneet mun ehdottomiin lemppareihin niiden julkaisusta lähtien, ja siksi olinkin ihan sairaan innoissani kun pääsin tämän kaupallisenyhteistyön mukana testaamaan heidän uutuus juomaansa; Health Lab Superbia!

Health Labin uusi Superb -juoma on granaattiomenan ja valkoisen teen makuinen hyvinvointijuoma joka sisältää myös mun lempi superfoodia, eli chia-siemeniä! En tiedä tajusinko itse ton chian vähän jälkijunassa, mutta oon ollut ihan koukussa siihen ainakin viimeiset pari kuukautta. On siis varmaan sanomattakin selvää että mulle se oli iso plussa myös tässä tuotteessa.

Jos et vielä tiennyt chia-siementen terveysvaikutuksista, niin suosittelen tutustumaan! Ne on mm. loistava proteiinin, kuitujen sekä omega-3 rasvahappojen lähde, ja ovat helpottaneet paljon ainakin mun arkea. Chia-siemenet nimittäin auttavat esimerkiksi muuttamaan ruuan tasaiseksi energiaksi, sen sijaan että verensokerit pomppisivat ylös alas. Toinen juttu mulle on kuidut, jotka auttavat tasapainottamaan vatsaa, joka mulla on aika herkkä. Health Lab Superb -juoma on siis hyvä tapa saada ”päivittäiset chiat” helposti vaikka kiireisenäkin päivänä!

Lisäksi fiilaan sitä, että Superb ei sisällä lisättyä sokeria eikä makeutusaineita, sillä kummatkin on mulle sellaisia mitä vähän koitan vältellä. Juoman maku tulee siis ihan pelkästään hedelmistä ja marjoista. Sopii siis hyvin osaksi terveellisempää ja puhtaampaa ruokavaliota. :)

Pullo on myös mun mielestä just sopivan kokoinen (0,33l), eli helppo napata laukkuun mukaan, minne tahansa onkaan menossa. Sain näitä tosiaan hetki takaperin kotiin testiin paketillisen, ja myönnän kyllä että on ollut niiin siistiä kun juomia on ollut ns. koko ajan jääkaapissa valmiina. :D

Oon itse juonut näitä nyt varmaan ainakin sen yhden päivässä; välillä aamupuuron kanssa, kiireisinä päivinä välipalana sekä välillä taas ennen salia kun oon kaivannut hieman lisää energiaa. Health Lab Superb sopii siis joka tilanteeseen. ;)

Ja oon kyllä huomannut että en oo meidän perheessä ainoa näihin ihastunut, sillä juomat on huvenneet kaapista ihan hyvää vauhtia.. Tatu ei ikinä koske mun limuihin tai energiajuomiin, mutta näistä voi tulla vielä tappelu! Yks päivä näin kun se heitti vielä palkkari-jauheen tonne tonne sekaan salin jälkeen, haha! Aikamoinen monitoimijuoma. :D

id-kuva

Ootko jo kerinnyt maistaa tätä uutuutta? Mitä oot tykännyt? :)

With love, Silja


18 Responses to “Health Lab Love”

 1. evelyn sanoo:

  Ei liity tähän postaukseen, mutta kysyisin, että mitä itseruskettavaa käytät? Näyttää nimittäin tosi luonnolliselta! Yritän ettiä just itelleni jotain hyvää versiota

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No itseasiassa näissä kuvissa mulla ei kyllä oo mitään, en oo hetkeen laittanut! :) Mutta käytän montaa eri aina vähän vaihdellen. Lemppareita on ihan perus kaupoista saatavat esim. Garnierin ja L’orealin tuotteet!

 2. Ida sanoo:

  Mistä sun sininen treenihuppari? Ihana!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Eikö ookkin, se on ihan mun lemppari!! Toi mun on Jenkeistä, mutta merkki on New Balance eli pitäis saada Suomestakin / nettikaupoista. Koitin googlaa tota mallia, se on mun mielestä ”In Transit Half Zip”. :)

 3. H sanoo:

  Hei pakko korjata vähän!
  Tuo juoma itseasiassa sisältää sokeria, 100grammassa juomaa on 5grammaa sokeria :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hei oot ihan oikeessa, mulla oli käynyt ajatusvirhe tota kirjoittaessa, sillä onhan hedelmissä tottakai luonnollisesti sitä omaa sokeria – piti kirjoittaa ettei tuotteeseen ole lisätty sokeria. :)

 4. A sanoo:

  Aiotko ollenkaan tehdä sitä kysymyspostausta, missä tatu vastailee?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Se on toivottavasti tulossa pian! Tatu siis itse halusi tehdä sen nimenomaan videolla, ja meillä on ollut vähän vaikeuksia löytää aikaa sen kuvaamiseen! :/ Toivottavasti nyt tulevalla viikolla saisin sen valmiiksi ja blogiin. :)

 5. Kyllä mun täytyy ottaa noi chiat ruokavalioon viimeistään nyt, niitä tunnutaan hehkutettavan joka puolella! :) Aurinkonkukansiemeniä olenki jo käyttäny pidemmän aikaa ja ne on tosi hyviä salaattiin lisättynä. Chian siemeniä ei vissiin saa päivässä paljoa syödä ja ne pitää nauttia nesteeseen lisättynä, näin olen käsittänyt.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo oot ihan oikeessa! Mä lueskelin kaikista hyvistä ominaisuuksista paljon silloin kun aloin chiaa käyttämään, ja oon kyllä vakuuttunut tehosta. :D

 6. irmeli sanoo:

  hyyi, ite en tykännyt tosta yhtään!:-D ehkä noi siemenet olivat liian limasia omaan makuun…sääli kun on niin nätti pullo!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Noi chian siemenethän tulee tosiaan aina liottaa, jolloin ne muuttuu tollaseksi vähän limaiseksi – mutta siihenkin kyllä tottuu! :)

 7. Moih sanoo:

  Wau, ihanan fresh look sulla :) Aattelitko millon taas vloggaa? Myös postaukset/videot urheiluun liittyen kiinnostaa, se ensimmäinen vlogis susta ja hiposta oli niin rento! <3

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on kaksi eri videota nyt työn alla, tarvitsen vaan Tatun apua itseasiassa kumpaankin, niin siksi on kestänyt. :) Toivottavasti saatais alkavalla viikolla ainakin toinen vihdoin valmiiksi!! :P

 8. elina sanoo:

  Kukin tavallaan ja kaikilla omat mieltymyksensä, mutta omasta mielestäni açaí/goji-marjat ja chia siemenet ovat ihan tavallisia ruokavaihtoehtoja, jotka on vaan markkinoitu perkeleen hyvin kuluttajille. Mä kuulun tähän toiseen koulukuntaan, joka arvostaa enemmän kotimaisia marjoja esim.mustikkaa kuin Kiinasta raahattujen, samoilla ravintoarvoilla varustettuja muita ”superfood”vaihtoehtoja.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä arvostan tosi monipuolista ja terveellistä ruokavaliota! :)

 9. A sanoo:

  Pelkkiä yhteistyöjuttuja.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kuinka niin?? :D Sitä paitsi mä en jaksa ymmärtää tätä iänikuista natinaa yhteistyöpostauksista, sillä oikeasti monet jutut voi olla mielenkiintoisia tai siistejä siitä huolimatta että kysessä on se yhteistyö. Yhteistyöt mahdollistaa bloggaajille monia siistejä asioita joista kirjoittaa. :)

Kommentoi