sunnuntai 09. huhtikuu 2017

Takaisin kauneuden pariin?

Mä en ollut tossa hetkeen kovinkaan innostunut meikeistä tai kauneustrendeistä ylipäätään, ja oon huomannut että sen myötä myös blogista jäi kauneuteen liittyvät postaukset aika vähälle. Oon kuitenkin koko mun elämän seurannut meikkitrendejä ja rakastanut meikkausta, joten toi kausi oli ehkä mulle vähän outo. :D Nyt oon kumminkin saanut mun inspiraation jostain takasin ja oon aivan liekeissä tutkinut kaikkia juttuja mitkä on nyt in, sekä kokeillut paljon kaikkia uusia tuotteita.

Vaikka oon tosiaan aina rakastanut meikkaamista, sekä pienestä asti käyttänyt vahvojakin meikkejä, niin myönnän että en oo aina ollut kovinkaa uskalias kokeilemaan uusimpia juttuja.. Oon aina meikannut aika samalla tavalla ja mun luottotuotteet on vuosia olleet myös aikalailla samoja. Nyt kuitenkin meikkaaminen on tullut jotenkin ihan käsittämättömän isoksi jutuksi maailmalla, ja monet käyttää ihan huoletta vahovoja meikkejä sekä mooonia eri tuotteita lookkien toteuttamisessa. Mä oon ehkä tän myötä saanut myös vähän lisää inspistä kokeilla uusia juttuja, ja ajattelin että nyt voisin ottaa asiakseni alkaa taas postailemaan vähän enemmän kauneus-juttuja tänne blogiinkin!?

id-kuva

*NYX tuotteet saatu

Ajattelin että voisin alkaa pitää sellaista pientä ns. kauneus sarjaa, jossa toteuttaisin erillaisia kauneuteen liittyviä postauksia. Siksi ajattelinkin kysyä teiltä vähän että millaisia juttuja haluaisitte nähdä? Oon mm. joskus monta vuotta sitten esitellyt mun lempi hajuvesiä, sekä kertonut mun meikkausrutiineista, mutta nää on kaikki muuttuneet aika lailla, joten voisin tehdä päivitetyt versiot? Lisäksi jotkut arkimeikki ja juhlameikki tutoriaalit videolla voisi olla kivoja? Itse tykkään myös laittaa ”get ready with me” -videoita pyörimään kun oon itse lähdössä ulos tai panostan muuten vaan enemmän omaan meikkiin, joten sellainenkin voisi onnistua? Rentoa höpöttelyä ja meikkaamista! ;)

Ps. NYX tuotteita saa tästä päivästä alkaen House of Brandonilta ja mä löysinkin sieltä jo monta uutta lemppari tuotetta. Mua himottais myös tehdä postaus näistä uusimmista meikkilöydöistä, mitäs sanotte? :)

With love, Silja

 


26 Responses to “Takaisin kauneuden pariin?”

 1. Piuuu sanoo:

  Ihania meikkejä :) saitko muuten ihon kuntoon jollain tuotteella? Olis kiinnostavaa tietää että millä :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No siis tällä hetkellä iho on taas ihan hyvässä kunnossa, mutta ilman meikkivoidetta näkyy kaikki punaiset jäljet/arvet mitä nyt on jäänyt, varsinkin posket on kauheet… :( Eli meikkivoiteen kanssa näyttää ihan ok:lta kunhan on peittävät tuotteet. :D

 2. Saija sanoo:

  Oisit edes nuo huulten reunat siistinyt concealerilla.. Ei ainakaan minua inspaa katsoa meikkausvinkkejä amatööriltä. :-D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo en oo kyllä mikään ammattilainen ja tietenkään sun ei tarvitse katsoa mitään mitä et halua. :D :)

   • Minna sanoo:

    mua ainaki kiinnostaa kattoo meikkivideoita vaikket ookkaa mikää ammattilainen. ite oon ihan surkee meikkauksessa :D

 3. Julia sanoo:

  Toi kauneussarja kuulostaa hyvältä! Esimerkiks UinoAinollahan on Kauneuskeskiviikko, eli joka keskiviikko tulee kauneusaiheinen postaus ja olis kiva saada sulta samantyylinen! :) Aiheina vois olla meikkien esittelyä, jotain hiusaiheista, erilaisten meikkien tekoo, esim. just arkimeikki ja juhlameikki. Ja nämä ehdottomasti videoiden muodossa!! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo!! Just jotain tällästä oon itsekkin miettinyt. :P

   • Sonja sanoo:

    Joku tällänen sarja vois olla kiva, mut säännöllisen epäsäännöllisesti :) joka viikko ei ehkä jaksais katsoa ja sit saattaa tekijälläkin lipsua tohon Ainon tyyliin eli kauneuskeskiviikko tulee torstaina, sunnunataina tai ei ollenkaan. Musta ois kiinnostavinta just kuulla sun mielipiteitä ja pelkkää höpöttelyäkin kauneusjutuista, ei ehkä niinkään aina jotain meikin tekoa tms. Ja vielä sellanen juttu, et tosi ihanaa kun oot nykyään taas niin aktiivinen blogin kanssa! ❤️ Tää on parantunu hurjasti ja tosi mukavia juttuja postaat :)

    • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

     Joo en mä ajatellutkaan että aina tiettynä päivänä tiettyyn aikaan tyylillä, koska silloin katoaa inspiraatio helposti. :) Kiitos paljon sun kommentista!!<3

 4. Anna sanoo:

  Get ready with me -videoita ehdottomasti!!❤

 5. Mii-a sanoo:

  Meikkipohjan tekoa on aina kiva kattella ja irtoripsien kiinnitys oikein lähietäisyydeltä ois kiva nähdä!

 6. Evelynnnnn sanoo:

  Mikä on sun luotto meikkivoide? Olisi kiva saada video missä teet juhlameikin! Mulla on kesällä tulossa häitä yms, joihin pitäisi saada tehtyä nätti meikki, mutta en osaa tehdä juhlameikkiä :( Vinkkejä kestävän meikin tekoon?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No itseasiassa meikkivoiteissa mulla menee vähän kausittain ne lempparit, mutta nyt oon käyttänyt varmaan pari kuukautta oikeestaan pelkkää Lumenen Bluria! Se sopii mun iholle hyvin ja musta oikeen hyvä hinta/laatusuhde. :) Hyviä ideoita, voin ehdottomasti koittaa tehdä näitä.

 7. jess sanoo:

  hei mitä tuotetta sulla on tossa ekassa huulikuvassa? tuo huultenrajauskynä ja huulilakkako? mitkä sävyt :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo noi mitkä näkyykin tossa seuraavassa kuvassa! Huulilakka on NYX Liquid suede sävyssä 12 ”vintage” ja rajauskynä 809 ”Mahogany”. :)

 8. Marianne sanoo:

  Tosi kiva postaus ja upea meikki sinulla :)
  xx
  http://mariannelle.com

 9. Sara sanoo:

  Get ready with me-videot on aina ollu mun lemppareita. Niitä ainaki ois kiva kattoo :)

 10. Tiina sanoo:

  Olisi kiva jos esittelisit lemppari hajuvesiä mitä sulla on ollut ja mitkä on nyt! Mistä ostat hajuvetesi ja millä perusteella ostat tuotteen? :)

 11. mm sanoo:

  Hajuvesi/tuoksu postaus ois kivaa luettavaa. Mitä käytät ja mistä tykkäät jne. Tai mikä olisi ehdoton YÄK tuoksu!

 12. Terhi sanoo:

  Uinolla on kauneuskeskiviikko niin sulla vois olla meikkimaanantai ;)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hahah hyvä idea! x) Mutta en usko että ihan joka viikko tekisin kauneuspostauksia!! :)

Kommentoi