tiistai 06. kesäkuu 2017

Asusteista paras!

*  Kaupallisessa yhteistyössä Daniel Wellington

Yksi asuste on jo vuosien ajan ollut mulle ylitse muiden; nimittäin kellot. En käytä kovinkaan usein kaula- tai korvakoruja, mutta kelloja mulla on vähän joka lähtöön, ja ne korvaavat mun asuissa lähes aina kaikki muut korut. Ilman näyttävää kelloa ranteessa, mun olo ei ole myöskään yhtä huoliteltu ja naisellinen. :)

Multa kyselläänkin usein että mitä kelloja käytän/omistan, ja nyt esittelenkin teille pari mun uusinta rakkautta – postaus on totetutettu kaupallisessa yhteistyössä Daniel Wellingtonin kanssa. Yhteistyö DW:n kanssa tuntui luonnolliselle, sillä heidän kellojaan olen käyttänyt jo vuosia, ja olen tykännyt kovasti. Taisin saada ensimmäisen Daniel Wellingtonin kelloni reilu 5 vuotta sitten. Nyt lähi aikoina heille on tullut myös muutamia uusia malleja, joten oli ihan huippua päästä testailemaan näitäkin.

Näissä ensimmäisissä kuvissa mulla on ihan uunituore Classic Petite Bondi -kello, jonka kampanjan keluakuvana osa onkin voinut jo bongata mun idolin, Kendall Jennerin. ♥ Uudet Petite -malliston kellot on siroja ja naisellisia, ja siinä missä mä aiemmin rakastin mahdollisimman isoja kelloja, oon nyt aivan ihastunut näihin. Lisäksi valkoinen väri on aiemmin ollut vähän sellainen jota oon vältellyt asusteissa, mutta toi on vaan ihan älyttömän fresh!

Mä oon vähän ehkä tartuttanut tän mun kello-manian myös tatuun, ja oonkin hommannut sille jo pari kelloa, niin että sekin voi sitten vaihdella niitä asun ja fiiliksen mukaan. Daniel Wellingtonin miesten kelloista tämä Classic Cambridge on nimensä mukaisesti jo aika klassikko, ja kiinnitti heti Tatun huomion. Mä oon itse joskus aikoinaan tilannut tän samaisen kellon mun isälle lahjaksi, joten kannattaa pistää korvan taakse jos poikaystävällä tms. on synttärit tulossa. ;) Ja mikä parasta, DW:llähän on myös vaihto rannekkeita myynnissä, joilla pystyy nopeasti vaihtamaan kellon tyyliä. Esimerkiksi tähän malliin musta nahkainen ranneke maksaa vain 49€, ja rannekkeen saa vaihdettua helposti vaikka kotona!

id-kuva

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, mun oma lemppari; ruusukultainen Classic Petite Melrose. ♥ Vaikka tykkäänkin omistaa monia erilaisia kelloja, niin jos mun tulisi valita vain yksi kello koko loppuelämäksi, se voisi hyvinkin olla tämä. Tämä kello on myöskin sitä sirompaa Petite -mallistoa, ja toi metallinen mesh-ranneke on vaan jotain niin kaunista. Tämä kyseinen kello löytyy myös mustalla kellotaululla. :)

Sain teille myös oman alekoodin, elikkä koodilla LIFEOFSILJA saatte -15% koko Daniel Wellingtonin valikoimasta, sekä ilmaiset toimituskulut. :) Jos on ollut uusi kello harkinnassa niin kannattaa ehdottomasti hyödyntää tarjous! koodi on voimassa 30.6.2017 saakka.

With love, Silja


26 Responses to “Asusteista paras!”

 1. Maria sanoo:

  Hei mistä tuo ihana musta pikkulaukku on? :)

 2. Nella sanoo:

  Heippa!’hyvältä näyttää!!mistä toi vaaleanpunainen hame on ja musta jumpsuit? Tosi kivannäköisiä!! :)

 3. Katri sanoo:

  Ihanan kesäisiä kuvia, kauniita! :)
  Vaatteet molemmissa kuvissa on myös nättejä, mistä olet ne hankkinut? Ja nuo mustat kengät, vautsi, haluun samanlaiset :D Mistä ne on? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos paljon! :) Tossa ylempänä on linkit mekkoon ja playsuittiin, paita ja korkkarit on NA-KD:ilta! :)

 4. Juuso sanoo:

  Noi 2 vikaa kuvaa… Mikä Lady! Liian upeeta jo hei. Joku raja? :)

 5. Jani-75 sanoo:

  Toka vika kuva hot,hot,hot:)

 6. Sanna sanoo:

  Aivan ihana toi valkoinen DWn kello! niin jotenki fresh! Mun on pakko kyllä nyt ostaa jo itelle uus kello ja ton ottaisin kiljuen riemusta omaan ranteeseen. Mulla oli sama homma et tykkäsin isoista kelloista ennen ja mulla onki MKn kultanen kello ollut jo varmaan 4vuotta mutta nykyisin tulee harvoin käytettyä edes kun se on niin iso ja painava :(

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on vähän sama homma oman MK:n kanssa, edelleen tykkään siitä mut se on tosi painava ja jotenkin häiritsee ranteessa.. :(

 7. Mea sanoo:

  Oot kyllä superkaunis ja Tatu niin komee!

 8. Emilia sanoo:

  Vautsi mitä kuvia :) ! Super komee mies sulla ;) mistä muuten toi ihana valkoinen paita on :) ?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   On se, vielä komeempi livenä! ;) Se on vuosi sitten NA-KDilta tilattu, eli ei varmaan enää saa sieltä mutta muistaakseni ihan H&Mllä näin vastaavia! :P

 9. Irene sanoo:

  Oot kyllä super kaunis!

 10. Ellen sanoo:

  Tää oli kiva postaus :) Hei menee nyt vähän aiheen vierestä, mutta saako sulta kysyä mitä syöt tälleen yleensä aamupalaksi? Itellä on jotenkin vaikeuksia keksiä sopivia aamupaloja varsinkin kiireessä niin koitan ettiä vähän inspiraatiota :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä juon aika paljon smoothieita, niistä löytyy esim blogista oma postauksensa. :) Sit puuroa, jugurttia&mysliä ja kaikkee tollasta aika kevyttä! :)

 11. Taru sanoo:

  Oot niin kaunis! Mistä noi sun aurinkolasit on? :)

 12. Elina sanoo:

  Hei mitä sulla on huulissa noissa kuvissa? Näyttää kivalta.. :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on muistaakseni näissä yks mun lemppari combo eli NYX:in Lip Liner sävyssä ”nude beige” ja MaxFactorin Velvet Matte Lipstick sävyssä ”05 nude”! :) Mahdollisesti voi olla myös pelkästään tota rajauskynää.

 13. Karoliina sanoo:

  Moi! Kyselisin ton kellotaulun kokoa, koska itsellä harkinnassa sama kello ja tuo koko näyttää hyvältä ranteessa? :)

Kommentoi