lauantai 15. heinäkuu 2017

How to get a bikini body? Just put on a bikini!

Mä olin reilu viikko sitten ensimmäistä kertaa ihan kunnolla alusvaatekaupassa, nimittäin Kampin Changessä katsastamassa kesän bikini- ja uimapukuvalikoimaa. Ensimmäistä kertaa ikinä multa otettiin kunnon mitat ja katsottiin oikeasti sopivankokoiset liivit – se oli hauskaa ja vähän jännittävääkin. :D Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Changen Lingerien kanssa.

Tänä vuonna kesä tuli mulle jotenkin vähän puskista, kun aiemmpina vuosina oon koko kevään treenannut ja pitänyt huolta siitä että mulla on ”kesäkunto” valmiina silloin kun rantakelit saapuvat. Kilojakin on kertynyt vähän enemmän kuin pariin viime vuoteen, mutta mulla on silti tällä hetkellä tosi hyvä fiilis omasta kropastani. Tuntuu että oon saanut vähän lisää itsevarmuutta ja viihdyn nykyään paremmin omassa kropassani, enkä stressaa sitä samalla tavalla kuin ennen – mikä on tosi positiivinen asia. Kyllä se ikä vaan näköjään tuo mukanaan itsevarmuutta.

Toinen juttu joka tuo itsevarmuutta on tietysti hyvin istuvat bikinit ja alusvaatteet. Valittiin yhdessä Changen Niinan kanssa mulle sopivia bikineitä ja yksi uimapukukin löytyi! Mä oon ehdottomasti enemmän bikinien fani (auringonotto-syistä), mutta ihan yllätyin siitä miten mukavalta kokouimapuku tuntui päällä!! Mulle on nimittäin tosi tärkeää että kaikki vaatteet tuntuu hyvältä päällä, tai muuten olo on tosi nihkeä ja epävarma. En sinänsä mieti ikinä että bikinit päällä pitäsi vetää vatsaa sisään tai muutakaan sellaista, mutta voin sanoa että uimapuku päällä olo oli todella itsevarma, huoleton ja tavallaan seksikäs, kun vatsa oli peitossa. Aion ehdottomasti tänä vuonna käyttää uimapukua ensimmäistä kertaa vuosiin – ja ovathan uimapuvut nyt myös todella in!

Bikineiksi valitsin muutamat erilaiset, vähän eri käyttötakoituksiin. Yhdet on hyvät perusbikinit, yhdet taas hyvät auringonottoon ja yhdet taas täydelliset vaikka johonkin allasbileisiin, kun lähdetään reissuun. ;) Can’t wait! Jos oot vielä vailla täydellisiä bikineitä tai uimapukua, suosittelen tsekkaamaan Changen valikoiman täältä!

With love, Silja


20 Responses to “How to get a bikini body? Just put on a bikini!”

 1. Heidi sanoo:

  Siis wow, sulla on kyllä upea vartalo! :) Toi on kyllä niin totta, että ikä tuo itsevarmuutta.

 2. Jsjs sanoo:

  Siis noi vihreet !!! Ihan perfect!

  Ja oot ihan sairaan upea!

 3. Kyllikki sanoo:

  Helppo sun on sanoo että how to get a bikini body just put on a bikini kun mimmillä täydellinen kroppa ja rasvaprosentti joku 10 :D Sori mut ärsyttää tälläset postaukset joissa hehkutetaan sitä että ole omat itsesi ja älä välitä miltä näytät alasti/bikineissä kun henkilöillä EI OLE SITÄ YLIMÄÄRÄISTÄ…

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ymmärrän, mutta on tässä mulle ollu kuitenkin muutosta ja jotunut miettimään sitä omaa kroppaa uudelta kantilta.. :D Mun mielestä kuitenkin jokainen on kaunis sellaisena kuin on, siitä otsikko. :)

 4. tuuli sanoo:

  Tough lyfe ku sul on aivan täydellinen kroppa niin helppo sanoa, haha :D Ja lisäkilot, kuulostaa niin väärältä sanalta kun isompi rasvaprosentti tehnyt susta vaan paremman näköisen. T. Katkera oikeasti ei ns. rantakunnossa oleva

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ymmärrän kyllä sun pointin, mutta onahn tässä ollut mulle muutosta joka tuntuu mulle isolta. :) Mutta kiitos kuitenkin! <3

 5. xod sanoo:

  Siis sun kroppa on kyllä täydellinen tällä hetkellä!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Voi ei, kiitos! <3 Mulla on ollut vähän totuttelemista, mutta toisaalta mulla on taas tosi hyvä olla tällä hetkellä!

 6. Moih sanoo:

  Wau mikä kroppa, olet upea! <3 Onko sulla itseruskettavaa vai oletko saanut näin paljon väriä pintaan? Minne reissuun olette lähdössä ja milloin? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos ihana!! Oon vaan ollu ottamassa aurinkoa, nyt väri on jo vähän kerinnyt lähteä kun on ollu huonompia ilmoja.. :( Lähdetään ens viikolla Bulgariaan hah!

 7. nanker sanoo:

  Täydellinen kroppa ja mittasuhteet kyllä.

 8. jonsku sanoo:

  Siis nyt sun kroppa on normaali. Yhdessä vaiheessa olit todella laiha ja alko jo näyttää siltä et touhu on mennyt syömishäiriön puolelle. Hyvä että vihdoin alat hyväksyä itses normaalina. Se laihuus ja syömättömyys ei ole tervettä :) Mä itse myös pitkään kamppailin oman kehoni kanssa, kunnes opin hellittämään. Ikinä en ole kanssa ollut käytännössä yhtään ylipainoinen, mut aina olis pitäny olla enempi lihasta siellä, vähempi rasvaa tuolla ja enempi rasvaa täällä… Tiedät varmaan, sellanen loputon kierre, ikinä mikään ei oo hyvä tai riittävä.

  • Miu sanoo:

   Ota myös huomioon, että jotkut ihmiset ovat luonnostaan laihoja etenkin nuorempana ja usein vasta parikymppisenä sitä painoa alkaa tarttua. Että laiha kroppa ei todellakaan aina kerro syömättömyydestä! Kaunis silja on ollut missä painossa tahansa :)

   • jonsku sanoo:

    Juu tiedän :-) Itsekin olin laiha 14-vuotiaaksi asti vaikka söin enemmän kuin nykyisin. Siljan blogia pitkään seuraanneena tuli vaan huomattua, että yhdessä vaiheessa hän laihtui vaarallisen paljon.

 9. Jessica sanoo:

  Silja sust ei kyl huomaa et oisit lihonu grammaakaan! Paljonko painat tällä hetkellä?

Kommentoi