keskiviikko 19. heinäkuu 2017

My Kind Of Avocado Toast

Avocado toastit on olleet jo jonkin aikaa aika iso trendi”ruoka”, ja mun alkoi yks päivä tehdä ihan hirveästi mieli niitä. Googlailin reseptejä ja niitä löytyikin aika laidsta laitaan. Päätin sit kumminkin kikkailla vähän, ja tehdä just mun makuun sopivan version.

Paistoin aluksi mini-chiabattoja pannulla oliiviöljyssä ja valkosipulissa, jonka jälkeen lisäsin leipien päälle avokadosta suikaleita. Tämän jälkeen laitoin vielä leipien päälle Pico de galloa (myöskin vähän oman reseptin mukaan). Tää yhdistelmä oli kyllä aika lyömätön, ja maistui myös tolle miehelle! Tehtiinkin näitä sitten heti parin päivän päästä uusiksi. :) Sopii mun mielestä hyvin myös kesäseksi alkupalaksi!

Tarvitset:

Leipää (oikeastaan mikä vaan käy, oman maun mukaan), 2 avocadoa.

Pico de gallo:

2 tomaattia, 1 punasipuli, 1 valkosipulinkynsi, 1 jalopeno, oliiviöljyä, pippuria, suolaa.

With love, Silja

 


2 Responses to “My Kind Of Avocado Toast”

  1. Jalapeno sanoo:

    Jalapeno (tai oikeastaan jalapeño), ei mikään jalopeno :D

  2. Siiri sanoo:

    Heei ootko menossa lomalle?

    Voisitko tehdä postauksen jossa kerrot mitä otat mukaan matkalle? Mitä käsimatkatavaroihin ja mitä matkalaukkuun?
    Tarvitsisin vinkkejä mitä pakata mukaan, ihan kaikki kosmetiikka yms yms. :)

Kommentoi