sunnuntai 03. syyskuu 2017

Walk In The Park

Napattiin tän päivän asukuvat poikkeuksellisesti lenkillä Hipon kanssa, vanhankaupungin ihanassa puistossa. Pääsipäs siis toi turjakekkin vähän poseeraamaan blogia varten pitkästä aikaa.  Tää Porvoon Papinkadulla sijaisteva puisto on mun lempi paikka käydä istuskelemassa kesäisin ja varmasti tosi tunnelmallinen myös syysiltoina – ainakin vielä kun ulkona tarkenee!

Mun mielestä näistä kuvista tuli mageita, ja hei näätte vähän paremmin mun uutta hiusväriä luonnonvalossa!! Mä oon niin rakastunut näihin hiuksiin, tuntuu niin omalta. Ja lähellähän tää mun omaa väriä onkin. Mitäs sanotte?! ;) Yay or Nay?

id-kuva

Takki ja kengät Boohoo.com / Paita NA-KD* / Farkut DIY / Korvakorut H&M / Aurinkolasit Gucci

With love, Silja


25 Responses to “Walk In The Park”

 1. Tiia sanoo:

  Kauniita kuvia! :)

 2. S sanoo:

  Kylläpäs sä näytät jotenkin onnelliselta ja hyvinvoivalta! :)

 3. Salla sanoo:

  Ihania kuvia ja ihana tukka!! Kadehdinkin tota hiusväriä instagramissa :D Hei mistä sun edellisessä postuksessa esiintyvä harmaa neuletakki on?:) Ihanan näkönen!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Se on Noisy Mayn neule mutta en enää usko että löytyy, ennen kesää ostettu! :( Kiitos!

 4. Moih sanoo:

  Ihan älyttömän kivat noi hiukset, käy sulle paremmin kun ne edelliset! Ja toi kolmas kuva susta ja Hiposta ihan lemppari <3 Milloin muuten arvot voittajan siitä sun blogi arvonnasta mikä oli vähän aikaa sitten..?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos, mäkin tykkään näistä enemmän! Oon arponut sen voittajan jo, ja ilmoittanut hänelle. :) Kirjoitin sinne postauksen loppuun sen!

 5. Mytty sanoo:

  Nää on aivan purrfect! Millä tekniikalla jätit latvat vaaleiksi vai onkonke raitoja? Itsellä odottaa tuo sama väri (eikös sulla ollut se 533?) kaapissa, että saan värjättyä sillä juuret ja muu osa vaaleaa. Näyttää just hyvälle tummuusasteelle sulla ainakin, ettei kontrasti oo liian vahva.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Laitoin aluksi värin tyveen ja aloin siitä sit levittää alaspäin. Mutta latvathan oli mulla muutenkin vaaleemmat + raitoja alla niin aika ”vahingossa” väri meni noin. :) Ja juu 533 oli se sävy muistaakseni.

 6. Anni sanoo:

  Mitä huulipunaa sinulla on kuvissasi? ihana väri! ja mikä sävy?

 7. Maiju sanoo:

  Hei. Minkä merkin värillä oot värjännyt ja mikä sävy kyseessä? Näyttää kivalta.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Schwarzkopffin Natural&Easy sävy 533 ”pohjoismainen tuhkanvaalea” :)

   • Terhi sanoo:

    Mistä tota väriä saa? Just sellanen mitä omaankin päähän haluan!

    • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

     Pitää muistaa että oma pohjaväri ja kaikki edelliset värjäyskerrat vaikuttaa siihen lopputulokseen, eli et välttämättä saa samanlaista lopputulosta. Mutta ostin omani Sokokselta! :)

     • Terhi sanoo:

      Joo toki :) itellä on luonnonstaan sellanen perus maantienharmaa :D nykyään se taittuu vähän keltaseen. Tavote ois sellanen kylmä blondi. Ostin itelle nyt tota väriä Kärkkäiseltä ja lähtee pian testiin :D

 8. Myy sanoo:

  Ehdin jo ihastellakin sun hiusten väriä! Aivan perfect! <3 Näytät ihan mielettömän hyvältä. :)

 9. Jemina sanoo:

  En kestä miten ihania kuvia! <3

  Mun blogissa musikka-manteli piirakan ohje :) <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

 10. Rosa sanoo:

  Hippo näyttää niin kiltiltä <3

 11. Nepi sanoo:

  Hei! Ostin just tänään ton saman hiusvärin kun sulla. Mulla on luonnostaan maantien harmaat/vaaleat hiukset tyvestä, käytän pidennyksiä. En uskaltanut vielä laittaa omaan päähän. Otin yhden pidennys liuskan ja koitin siihen. Väri meni aika tummaksi verrattuna pakkauksen kuvaan. Pidennykset oli alunperin vaaleat. Tosin, otin väri purkista vain vähän joten oma ”lantraaminen” saattoi vaikuttaa, jos esim väriainetta meni siihen enemmän. Mietin nyt, että tarttuiskohan se väri samalla tavalla mun omiin hiuksiin kun pidennyksiin, jos sekoitan koko väripurkissa olevat aineet? Pidennykset ja omat hiukset väriltään tismalleen samanväriset. Osaisitko sanoa tuohon mitään? Ajattelin kysyä, kun tämän värjäys härdellin jälkeen aloin googlailemaan kyseistä väriä, ja löysin tämän sinun juttusi! Kiitos jos osaat vastata tuohon :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Pidennyshius värjäytyy aina eritavalla kuin oma hius, niihin ei kannata käyttää samaa väriä, tai ainakaan antaa vaikuttaa yhtä pitkään… :(

Kommentoi