sunnuntai 17. syyskuu 2017

#WinTheDay With Vichy

Niin kauan kun mä muistan, on mun äitin meikkikaapista löytynyt VICHYn purkkeja ja putelleita. Pienempänä salaa kokeilin niitä ja koitin omia parhaat tuotteet itselleni! Edelleen tänä päivänä Vichy on mulle ihonhoitotuotteista sellainen tuttu ja luotettava ihonhoitomerkki, jolta löytyy aina varmasti ne itselle sopivimmat tuotteet. Mulla on tosi herkkä kasvojen iho, joten nämä ovat sellaisia laadukkaita ja turvallisia tuotteita, joita uskaltaa omalle iholle laittaa huoletta. :) Tämän päiväinen postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä VICHYn kanssa, sillä sain heiltä testiin osana #WinTheDay -kampanjaa yhden uuden huippu tuotteen, josta haluan teille vinkata!

Kyseessä on VICHY MINÉRAL 89 -nimeä kantava tiiviste, joka vahvistaa ihoa ulkoisia haittatekijöitä vastaan, sekä kosteuttaa 24 tuntia. Mun kasvojen iho on herkkyyden lisäksi tosi ongelmallinen, sillä se on niin pintakuiva – mutta kuitenkin monet rasvat jättävät kasvot inhottavan tuntuiseksi. MINÉRAL 89 boosterin koostumus on ollut mulle ihan täydellinen, sillä se jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi, mutta muuten sitä ei tunne iholla ollenkaan levityksen jälkeen. :) Käytän itse tätä aamuin illoin puhdistetuille kasvoille.

#WinTheDay -kampanjan tarkoituksena on jakaa teille mun kolme vinkkiä siihen, miten aamusta saa voimaa ja päivä lähtee hyvin käyntiin! Ihan ensimmäisenä kun mä herään, käyn pesemässä kasvot viileähköllä vedellä joka hieman herättää, ja tämän jälkeen laitan tietysti MINÉRAL 89 boosteria koko kasvoille kosteusvoiteen sijaan. Aamu lähteekin näin tehokkaammin käyntiin, sillä meikin voi laittaa oikeastaan heti siihen perään. Enää ei tarvitse odotella puolta tuntia, että rasvan tahmainen tunne lähtee kasvoilta.

Toisena vinkkinä on se, että arkena ei tarvitse panostaa mihinkään juhlameikkiin. Mun mielestä kaikki ihmiset ovat kauneimmillaan silloin, kun he ovat huoliteltuja mutta luonnollisia omia itsejään. Pienillä jutuilla kuten kulmien- ja ripsien värjäämisellä säästää paljon aikaa arki aamuna. Monet onkin varmaan juuri tän takia ihastuneet ripsienpidennyksiin! :) Mulle tärkein avain on ihonhoito, sillä kuulas ja terve iho ei edes välttämättä tarvitse meikkiä. Käytän nykyään mielummin sen ajan joka ennen meni meikkaukseen, vaikkapa maittavan ja terveellisen aamupalan syöntiin, näin olo on energisempi!

Viimeisenä vinkkinä on se, että jos tiedän aamun olevan aikataulultaan tiukka, suunnittelen kaiken mahdollisen valmiiksi edellisenä iltana. Pakkaan usein laukun, tai ainakin kaivan pöydälle valmiiksi kaikki päivän aikana tarvittavat jutut. Otan myös esille haluamani asun jne. Näin aikaa ei mene aamulla turhaan hermoiluun ja säätöön, vaan voin käyttää kaiken ajan tehokkaasti ilma stressiä.

VICHY varmaankin on kaikille jollain tapaa tuttu merkkinä, mutta kertauksena että nämä ovat siis apteekkituotteita ja ne sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. :) MINÉRAL 89 tiiviste esimerkiksi sisältää vain 11 ainesosaa. Tuotteen 2 pääainesosaa ovat mineraalipitoinen VICHY Thermal Spa-lähdevesi (89%), sekä hyaluronihappo – joka on yksi ihon luonnollisista kosteudensitojista. Mikäli innostuit tuotteesta, voit tilata alkuun VICHYN kampanjasivulta (täältä) itsellesi ilmaisen tuotenäytteen. :)

With love, Silja


17 Responses to “#WinTheDay With Vichy”

 1. yööök sanoo:

  sulla on ällö parta nois kahes kuvissa jotka on otettu läheltä sun naamaa

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kutsutaan ihokarvoiksi. Tälläset kommentit laittaa kyllä aina miettimään että minkä ikäinen kirjoittaja siellä luuraa! :D

  • Sanna 43v sanoo:

   Siis what the fuck! Mitkä karvat??
   Eikö oo mitään muuta kommentoitavaa!!
   Niele kateutes

  • lindamanuella sanoo:

   siis… ok. :D

 2. henna sanoo:

  ihanaa saada näytepakkaus en oo koskakn kokeillu mktään vichyn tuotteita! mitä mieltä oot neutrogenan tuotteista tai L300? :) mulla on tällä hetkellä L300 kosteusvoide käytössä olisi kiva kuulla kokemuksia neutrogenan tuotteista moni tuntuu niitä kehuvan.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Neutrogenan tuotteita käytin joskus ylä-asteella kun ne oli sillon jotenkin ”tosi in”. :D Mutta ne on ehkä mun kasvoille hieman liian vahvoja tuotteita.. En osaa heidän nykyisistä tuotteista sanoa hirveesti kun en oo kokeillut, mutta itselleni toimii paremmin hellävaraiset tuotteet, liian kovat aineet saa ihon huonoon kuntoon. :( L300 puolestaan on merkkinä ihan vieras. Eikös niitä mainosteta niin että on apteekkituotteita tyyliin Ruotsissa, vaikka suomessa saakin marketista? Vois olla ihan hyviä! :)

 3. henna sanoo:

  piti vielä kysyä mulla ob luufinnejä saisiko niitä mitenkää itse pois ja msitä johtuu? toiset sanoo että liikaa kosteutusta toiset taas että liian vähän ja ainoastaan kosmetologi voi ne poistaa? nää meinaan on äärimmäisen rumia :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun ymmärtääkseni myös vain kosmetologi voi niitä poistella, ettei tule pahaa jälkeä. :/ Henk.koht ei oo kokemusta!

  • Sanni sanoo:

   Steriilil neulal vaan tökkäsee hiema ja tadaa poissa

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Niin, jokainen tekee mitä tahtoo. Kannattaa kuitenkin muistaa että kun ei ole ammattilainen, voi jäädä arpia tms. Itse menisin mielummin käymään kosmetologilla jos ne häiritsee kovasti. :) tai ainakin vois konsultoida asiaa!

 4. Kirsikka W. sanoo:

  Toi tiiviste on kyllä aivan ihana! Tämän kuun Bette Boxissa tuli pieni näytekoko, jonka käytin oikeastaan saman tien, ja vahvasti kallistuin siihen suuntaan, että pitää se täysikokoinenkin puteli käydä itselleni haalimassa :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä oon kanssa ihan ihastunut! :) tuntuu että kasvojen iho voi niin hyvin, ei oo enää sellasta kiristävän kuivaa tunnetta iholla, mikä ennen oli vaikka läträsi millä rasvoilla!

 5. Emmi sanoo:

  Tilasin heti! Rakastan Vichyn kasvovoiteita, mutten ole koskaan kokeillut seerumeita. Nyt täytyy testata =)

  Aika monelle kaverille lähti myös linkki vinkkinä!

  Ihanat kuvat!

 6. xod sanoo:

  Mä oon käsittänyt että toi on vähän niinkun seerumi, eli päälle tulisi laittaa vielä kosteusvoide? Ja Vichyn sivuillakin lukee että ihonhoitorutiinin ensimmäinen vaihe

 7. Amstaffi sanoo:

  Hei, ei liity mitenkään postaukseen, mutta olisin kiinnostunut Hippoon liittyvästä postauksesta. Meillä harkinnassa myös amstaffi ja kaikki mahdollinen tieto olisi mukava lukea. Tai jos pystyisit esim laittamaan linkkejä postauksista missä olet Hiposta enemmän kertonut. :)

 8. Salla sanoo:

  Ihanan raikkaat ja oikein sopivat kuvat tällaiseen postaukseen! Muutenkin mukava ja hyvin tiivistetty infopaketti tuotteesta, tykkäsin! :)

 9. henna sanoo:

  osaisitko suositella jotain hyvää meikkivoidetta hinta max 30e? :D

Kommentoi