sunnuntai 19. marraskuu 2017

Yllätys ystävälle

Lähdin mukaan Wild Gardenin kaupalliseen yhetistyöhön ja sen mukana esittelen teille hieman heidän uutuus tuotteitaan. Wild Garden tuoksut juhlistavat naisten välistä ystävyyttä ja idea niiden takana on mielestäni aivan ihana; miksi pitäisi olla aina joku merkkipäivä jotta voi kertoa ystävälle tämän olevan sinulle tärkeä? Kivat teot ja lahjat ovat mielestäni myös arjessa tärkeitä – niin parisuhteessa kuin ystävyyssuhteissakin.

Sain kotiin paketin erilaisia Wild Gardenin tuotteita, jotka on jaettu kolmeen eri tuoksuun: Pretty&Wild (mandariini, ruusu, vanilla), Sweet&Naughty (appelssiinin
kukka, jasmin, sitruuna) ja Pure&Fabulous (päärynä, kielo, meripihka). Kaikista tuoksuista löytyy omat tuotteensa; Eau de Parfum, Body Mist, Body Lotion ja tuoksukynttilä.

Mä halusin viime viikolla yllättää ystäväni Lauran, ja antaa hänelle yhden paketin näitä tuotteita – ihan muuten vaan keskellä viikkoa. :) Pyysin Lauraa tulemaan meille kahville koulun jälkeen, ja annoin hänelle lahjan. Pienet ja söpöt pakkaukset on suunniteltu niin, että niihin voi kirjoittaa oman pienen tervehdyksen ja lisäksi kaikki tuotteet ovat edullisia (alle kympin kappale) joten sopivat annettavaksi ihan muuten vaan.

Mä tiesin Lauran tykkäävän ehkä eniten tästä vaaleanpunaisesta Pure & Fabulous tuoksusta vaikka olisin nimen perusteella ehkä valinnut Sweet & Naughtyn. Näiden nimienkin puitteissa voit valita tuoksun ystävällesi ja kertoa että pidät hänestä juuri sellasena kuin hän on.

Tuoksuteltiin vielä Lauran kanssa yhdessä tuotteita ja myös Laura olis samaa mieltä siitä että tämä oli ihana tapa piristää muuten vaan. Mä ihastuin noihin söpöihin tuoksukynttilöihin, ja aijon kyllä pitää yhden niistä itselläni! :D Pieni hajuvesipullo on myös helppo ottaa mukaan laukkuun ja lisäillä sitä sitten päivän mittaan jos on tarvetta. Tuotteet ovat myynnissä K-Citymarketeissa.

Sain myös luvan järjestää taas teille pikku arvonnan aiheeseen liittyen! Eli kommentoi mulle kenelle ja miksi sä antaisit näitä tuotteita, arvon kaikkien vastanneiden kesken pari tuotepakettia Wild Garden tuoksuja. Aikaa on 26.11 saakka, jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. :) Kilpailun tarkemmat säännöt voit lukea täältä.

With love, Silja


128 Responses to “Yllätys ystävälle”

 1. Heidi sanoo:

  Antaisin äidilleni, joka ansaitsee vain parasta<3

 2. Laura sanoo:

  En ole keksinyt vielä ystävälleni mitään joululahjaa ja tässä olisi ihana idea! :)

 3. Annin sanoo:

  Rakkaalle siskollle, jota nykyään näen harvoin eti asuinkaupunkien takia!

 4. Jemina sanoo:

  Parhaalle ystävälle, joka osaa aina piristää läheisiään! Olisi ihana piristää vuorostaan häntä tälläsella yllärillä

 5. Maiju sanoo:

  Antaisin ystävälle yllätykseksi ja muistuttamaan että hän on tärkeä tai omalle äidille! :)

 6. Kirsi sanoo:

  Antaisin tuoksun siskolle, joka tarvis piristystä kun työtunteja kertyy tällä hetkellä valtavasti! Saispahan mennä töihin ainakin hyvän tuoksuisena! :* Ihana joululahjaidea myös vaikka sopii huipusti arkea piristämään.

 7. Elise H. sanoo:

  Haluaisin piristää näillä tuotteilla ihanaa tytärtäni, jolle syksy ja alkutalvi on ollut haasteellista aikaa <3

 8. Sartsu sanoo:

  Siskolle, joka yllättää usein pienillä jutuilla mua. Välillä on mun vuoro yllättää häntä!

 9. marianna sanoo:

  Mä antaisin äidille! Kosmetiikka on varmasti aina mieluinen lahja :)

 10. Marianne sanoo:

  Antaisin yllätyksen ystävälle ja siskolle. Joku kerta piristäisin heidän arkea :).

 11. Sanna-Mari sanoo:

  Äitille <3

 12. Moonika sanoo:

  Äidille antaisin, olisi mukava yllättää hänet

 13. Ellinoora sanoo:

  Parhaalle ystävälle, elämäntilanteiden myötä näemme toisiamme vain pari kertaa vuodessa, eli aivan liian harvoin. Tämä olisi ihana yllätys hänelle ja muistutus kuinka tärkeä hän on!

 14. Jutta sanoo:

  Ystävälle, joka odottaa esikoistaan eikä alkuraskaus ole ollut helpoimmasta päästä. :)

 15. Salla sanoo:

  Antaisin tuotteen siskolleni koska hän on ihana

 16. Jenna sanoo:

  Siskolle menisi joululahjan lisänä

 17. Säde Sara sanoo:

  Antaisin ne muutamalle hyvälle ystävälle, jotka on tukenut mua viimeaikoina kun mulla on ollut elämässä hankaluuksia. Ois ihana yllättää heidät ja näyttää että välitän <3

 18. Tuija sanoo:

  Antaisin tuotteet lahjaksi viime aikoina kosmetiikasta innostuneelle äidilleni. Hän on aina tukenani ja turvanani ja haluaisin näin joulun alla muistuttaa häntä siitä, kuinka tärkeä hän on minulle <3

 19. Mags sanoo:

  Parhaalle ystävälleni! Hänellä on joulukuussa synttärit ja jotenkin meidän suhde on aina ollut sellainen ettei osata sanoa kuinka paljon toinen toiselle merkitsee, vaikka molemmat tiedämme että toinen on mailman tärkein! Tämä olisi hyvä tapa saada sanottua ja muistutettua että hän on rakkain ystäväni! :)

 20. Eve sanoo:

  Siskolle antaisin, sillä tuo olisi ihana tapa kertoa että välitän hänestä ja kuinka tärkeä hän on minulle! Hän jaksaa aina yllättää minua ja nyt koen että olisi minun vuoroni. Kaiken lisäksi hän rakastaa eri tuoksuja joten tämä olisi hänelle täydellinen!

 21. Anni sanoo:

  Antaisin lahjaksi kummityttöni äidille,eli parhaalle ystävälleni. Liian usein muistaa pelkästään tyttöä, onhan se äiti ansainnut myös välillä jotain omaa ja ihanaa❤️

 22. Hemppe sanoo:

  Antaisin parhaalle ystävälleni kiitokseksi kaikesta tukemisesta ja tsemppaamisesta! <3

 23. Laura sanoo:

  Antaisin siskolleni! Näemme nykyään harvoin eri asuinkaupungin takia. Niin olisi mahtavaa yllättää tällä tavalla! :)

 24. minna hoo sanoo:

  haluaisin piristää ystävääni leikkauksien jälkeen ja tässä olisi hänelle jotain mikä varmasti piristäisi.

 25. Pauliina sanoo:

  Antaisin siskolle pikkujoululahjaksi <3

 26. Sannamarianna sanoo:

  Bestikselle piristykseksi!

 27. Miia sanoo:

  Ystävälle joululahjaksi :)

 28. Ella sanoo:

  Ystäväni erosi juuri pitkästä parisuhteesta. Ero ei ollut ystäväni päätös joten hän on ollut allapäin viime viikot. Olen pyrkinyt piristämään häntä pienillä asioilla ja tämä olisi aivan täydellinen lisäpiristys!

Kommentoi