keskiviikko 29. marraskuu 2017

All Bundeld Up!

*Sisältää mainoslinkkejä / contains adlinks

Jos pitäisi sanoa yksi asia jota mä inhoon yli kaiken, se olisi kylmät säät. Mä oon varmasti jossain edellisessä elämässä asunut Etelä-Amerikassa, sillä rakastan sellaista letkeää kulttuuria, niiden ruokaa JA sitä ilmastoa ylikaiken. Tykkään kyllä älyttömästi myös suomesta, mutta jos olisi mulle tarjoutuisi mahdollisuus muuttaa sinne maapallon toiselle puolelle – olisin siellä salamana. :D Löytyykö sielunsisaria?

Muistan kun nuorempana kuljin talvipakkasillakin pienissä vaatteissa ja nahkatakissa, eikä muka ollut yhtään kylmä… ”Tyylistä” ei tingitty! Nykyään ajattelen täysin päinvastoin, ja usein näytänkin ihan joltain Michelin ukkelilta, kun mulla on niin paljon vaatteita päällä. Mielummin mulla on lämmin, kun että näyttäisin super hyvältä. :D Siks halusinkin kuvata teille tän asun, joka on sellanen mun niin perus arkiasu kun vaan voi olla.

Neulemekko ja sukkahousut on mun mielestä arkena kivan rento yhdistelmä, ja paljon mukavampi päällä kuin farkut. :D Iso ja lämmin talvitakki sekä huivi joihin voi otsikon mukaisesti kääriyhtyä suojaan jos tuulee kovaa tai sataa vaikka jääkylmää tihkua. Asun viimeistelee tietysti kiva hattu tai pipo sekä hanskat jotka multa tolloin unohtui, ja oli niiin kylmä…

id-kuva

Takki Ellos (täältä) / Kaulahuivi* ja mekko* House of Brandon / Kipparilakki Asos

Pakko sanoa vielä, että toi takki ei livenä ole ihan noin sininen miltä kuvissa näyttää. Enemmänkin sellainen hillitty ja tumma laivastonsininen. :) Mutta mitäs tykkäätte tästä arkisesta asusta? Onko teistä kiva nähdä myös arkiasuja blogeissa, vai kiinnostaako vaan ne erikoisemmat ja trendikkäimmät asut joihin on nähty vaivaa?!

With love, Silja

* sponsoroitu tuote


7 Responses to “All Bundeld Up!”

 1. Juuls sanoo:

  Mä oon kyllä niin suomalainen ku olla ja voi :D mä en kyllä helposti täältä muuttais mihinkään! Lomiltakin vaikka olis kuinka ihana ulkomaanreissu niin mun mielestä on ihana tulla kotiin :) plus mä oon niin vastakkainen kuin sä kun mulla on aina kuuma :D suomen kesä on jo tarpeeksi kuuma mulle, ulkomailla on kesällä liian kuuma :D nyttenki vielä kulkisin nahkatakilla kun lämmön puolesta se riittäisi mutta en viitsi kun se näyttää vähän hassulta kun on niin kevyt :D

  Ja ehdoton joo näille tavallisille asukuville! Toki erikoisemmatkin on joskus kivoja. Mutta blogeja olen alkanut lukemaan siksi että niistä näkee tavallisia ihmisiä, tavallisia asuja ja tavallista (toki siloteltua mut silti) elämää.. arkipukeutumista kaikilla kuitenkin suurin osa niin siihen juuri kiva saada uutta inspiraatiota tai havaintoja.. jos haluaisin katsoa täydellisiä muotikuvia voisi ostaa muotilehden mutta eipä ole tullut ostettua aikoihin.. eli peukku tavallisille asukuville! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo tottakai kotiin on ihana tulla kun saa kaikki omat tavarat jne. mutta ei mua haittais vaikka se kotio ois maassa jossa ois aina lämmin.. ;) Mä käytän välillä kesälläkin villasukkia haha!

   Jee kiva kuulla! Musta tuntuu välillä hölmöltä postata ihan arkisia juttuja, kun monissa blogeissa kaikki on niiin överiä.. Jos tiedät mitä meinaan. :) Monet bloggaajathan käyvät nimenomaan kuvaamassa hienoja asuja ja pitävät niitä vaan sen kuvien ottamisen ajan.

   • Juuls sanoo:

    Joo kukin elää tyylillään :) mua ei saa suomesta kyllä pois muuttamaan :) tai en sano ei koskaan kun elämästä ei voi tietää mihin kuljettaa :D

    Joo ymmärrän ton överiyden, mutta itsellä sellaiset blogit ovat jääneet pois lukulistalta jotka ovat menneet tuohon liikaan ammattimaisuuteen.. on valokuvaajaa ja kuvat aina kuin muotilehdestä.. itse en koe saavani siitä mitään.. omasta mielestäni blogeissa parasta on juuri se aitous ja oikea elämä.. :) itselle ainakin blogit voitti aikoinaan muotilehdet juuri siksi että niissä näkyy oikeita ihmisiä ja oikeita asuja. :)

 2. Minna K. sanoo:

  Ehdottomasti arkiasuja! Niistä saa paljon inspiraatiota omiin arkiasuihin!

 3. Elli sanoo:

  Haluaisin kysyy että miten hoidat hiuksias kun oot saanut niistä pitkät ja hyväkuntoiset, vaikka et käytä enää pidennyksiä? Miten usein suoristat/kiharrat niitä? Käytätkö jotain hiusöljyjä tms? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Käytän joo hiusöljyä (biozellin) ja sit panostan laadukkaaseen shampooseen ja hoitsikkaan. :) Lisäks oon jättäny suoristusraudan oikeestaan kokonaan pois, muotoilen hiuksia kuumalla vaan erikoistilaisuuksiin eli 2-5krt/kk. Siihen kesti kauan tottua, kun mun hiukset ei oo mitkään suorat luonnostaan. :D Ja fööniä en edes omista, sehän on aika paha hiuksille… :) Niin ja säännöllinen tasoitus on tietysti tärkeetä, että ne huonot latvat ei ala ”murenemaan”.

Kommentoi