lauantai 09. joulukuu 2017

Kovia paketteja kuusen alle!

Halusin vielä jakaa teille yhden kivan joululahjavinkin, joka sopii monen ikäisille klassisen ulkonäkönsä vuoksi. Kyseessä on Daniel Wellingtonin uudet lahjasetit, jotka sisältävät valitsemasi kellon sekä sen kanssa yhteen sopivan yksinkertaisen rannekorun tai vaikka vaihtorannekkeen. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Daniel Wellingtonin kanssa.

En ookkaan tainnut kertoa tätä aiemmin, mutta Daniel Wellingtonin kello oli mun ensimmäinen kunnon kello jonka oon omistanut. Sain sen silloin kun firma oli juuri perustettu, eli vuosi taisi olla 2011 tai 2012 ja mä olin mitä, jotain 16vee? :D Vielä kuuden vuoden jälkeenkin kello on mulla edelleen tallessa ja hyvässä kunnossa kovasta käytöstä huolimatta (tosin patterit siitä on tällä hetkellä loppu :D)! Voisi siis sanoa että oon tykännyt kovasti, ja nää uudemmat petite malliston kellot on iskeneet muhun myös kovaa. Lyhyesti sanottuna kellot on mun mielestä hinta/laatu suhteeltaan erinomaisia.

id-kuvaid-kuva

Mä itse sain tämän setin lahjaksi syksyllä ollessani DW:n PR-matkalla, ja silloin sitä blogissa jo hehkutinkin. Syksystä asti mun luotto kombona on siis ollut Classic Petite Melrose kello ja siihen kuuluva kultainen cuffi. Nyt sain valita Daniel Wellingtonilta pari itseäni miellyttävää lahjasettiä, mutta tosiaan haluan antaa nää eteenpäin lahjaksi, sillä mun kello kiintiö on täynnä tällä hetkellä. :D

Mun valinnat oli tällä kertaa miesten Classic Seffield 40mm kello sekä Classic Cuff koossa L, jonka lisäksi vielä Naisten Classic Petite Sterling 32mm kello sekä hopea Classic Cuff koossa S. Daniel Wellingtonin tilaukset tulee joulun kunniaksi näissä kauniissa lahjapaketeissa, jotka voi laittaa kuusen alle vaikka sellaisenaan. Voit itse koota haluamasi setin (täällä) erilaisista vaihtoehdoista.

Lisäksi mulla on tietysti teille -15% alennus koodi, jolla saatte esim. tuon kyseisen mulla kuvissa näkyvän setin hintaan 152€. :) Koodi on; lifeofsilja15 , kivaa shoppailu!

With love, Silja


10 Responses to “Kovia paketteja kuusen alle!”

 1. Juuso sanoo:

  Hei Silja!

  Haluan mainita sinulle aivan superCoolin ja hauskan YouTube kanavan eli valeria lipovetsky. Saatat ko. tyypin jo vallan hyvin tietää, mutta jos et niin veikkaan että löydät siitä aivan hurjasti siistejä juttuja!:)

 2. Juuso sanoo:

  Silja mainitsen vielä että tämä youtube somettaja valeria lipovetsky on 27v PALJON mallintöitä tehnyt äiti kahdelle pojalle ja oli hetki sitten victorias secretin pink linjan castingeissa, mutta ei saanut paikkaa. Täysin pro kuitenkin, tosin näyttää että olis 15v :)

 3. Juuso sanoo:

  plääh, luulin että mun eka viesti oli poistettu, kadonnut, tms. En jankkaa enempää:) kiitos!

 4. sanna sanoo:

  tietysti ne on sun lemppareita ja hinta laatu suhteeltaan parhaita ku saat ilmaseks :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Jos mä tykkäisin jostain muista kelloista enemmän, niin kai mä sillon ostaisin ja käyttäisin niitä. :) Kuitenkin kuten kuvistakin varmaan huomaa, mulla on DW:n kelloja kädessä 90% ajasta.. Ja hinta/laatusuhteeltaan ne on mun mielestä yksinkertaisesti siksi parhaita, että mun ensimmäinen DW:n kello on tosiaankin jotain 6 vuotta vanha, ja se näyttää edelleen uudelta, vaikka on siitä asti ollut mulla viikottaisessa käytössä. Se on puhtaasti mun mielestä aika kova suoritus 160€ hintaan nähden.

 5. Hanna sanoo:

  Oi nii kellot on kyllä kaikki niin hienoja.. Vielä ei kumminkaan ihan malta ostaa noin kallista kelloa :( Mutta mistä toi paita on? Aivan ihana!

Kommentoi