sunnuntai 10. joulukuu 2017

Joulukuun kuulumisia!

Mä tulin just kotiin lenkiltä Hipon kanssa ja ajattelin istahtaa alas, sekä kirjottaa teille ihan extemporee postauksen mun kuulumisista! Taustalla soi Paris Hiltonin Jealousy, joka oli sillon joskus 2006 mun mielestä niiin ihQ! Apua mikä nostalgia, haha.. Mulla on pitkästä aikaa vähän rauhallisempi ilta tiedossa, tai siis tarkoitan että mulla on omaa aikaa yksin kotona. Hippo haluais ihan hirveesti leikkiä ja käy koko ajan tökkimässä mua kuonollaan sekä tunkee palloa syliin, ja koitan tässä samalla heitellä sitä sille. :D

Mä oon ollut viime aikoina tosi kiireinen ja stressaantunut. Kai joulukuut on aina vähän sellaisia? Tuntuu että on miljoona ja yksi asiaa hoidettavana, ja juuri kun saat edellisen to do -listan hoidettua, niin uusia juttuja onkin taas ilmaantunut jonoksi asti… Mä oon onneksi kerrankin ennakoinut joululahjojen suhteen, ja suurin osa on jo kasassa sekä paketoituna, hurraa!! (Yleensä juoksen 23. päivä ymäpäri kauppoja ihan hiessä ja mietin mitä ostaisin..) Pari pakettia odottelee tosin vielä postissa, ja eilen tilasin muutaman lahjan vielä lisää, hups! Mä rakastan ostaa joululahjoja, tai oikeastaan lahjoja ylipäätään. Jos olisin miljonääri niin ostaisin ja antaisin koko ajan lahjoja kaikille rakkaille. Siitä tulee niin hyvä mieli! :)

Vaikka nyt valitankin kaikesta kiireestä, niin toisaalta taas tykkään siitä että on paljon tekemistä koko ajan ja sitten on ihana hengähtää joulupyhien ajan. Joulu on mulle tosi tärkeä juttu, ja mitä isompi sekä tavallaan ”överimpi” joulu on, sitä onnellisempi mä oon. Mun kaksi viimeistä joulua on suoraan sanottuna olleet ihan perseestä kun oon ollut oikeastaan vaan Hipon kanssa kahdestaan, ja nyt tiedossa on kunnon traditiojoulu sukulaisten kanssa mun äidin luona. Oon niin iloinen, etten malttaisi enää odottaa sitä! :) Hyvää ruokaa, yhdessä oloa ja lahoja, en keksi mitään parempaa.. Mä itse en oikeestaan oo pyytänyt mitään lahjoja, en edes tiedä mitä haluaisin/tarvisin. Tuntuu että mulla on kaikki just nyt tosi hyvin eikä mitään (varsinkaan materiaa) puutu. :) Tietysti mun joka vuotinen toive iiihan pikkutytöstä asti on ollut avata jätti suuri paketti josta paljastuu maailman söpöin koiranpentu, mutta sitä tuskin tänä(kään) jouluna tapahtuu. Toivottavasti vielä joskus! ♥︎♥︎♥︎

Ja mähän melkeen unohdinkin, tai siis oon itseasiassa ihan kokonaan unohtanut, että mulla on vielä synttäritkin tässä ennen joulua!?! 22-vuotta tulee mittariin 22.12. Oh-My-God, mä en kestä! Mä en haluaisi enää yhtään vanheta – toi on kyllä yksi asia mikä laittaa masentamaan tosi kovaa. Tuntuu että just vasta täytin kahdeksantoista, ja oikeestaan 19-vuotta oli sellanen ikä mihin olisin vaan voinut jäädä, jossain siellä oon henkisesti. :D Miksi vuodet menee niin nopeesti eteenpäin? Tiedätte varmaan kaikki sanonnan ”If you wanna make god laugh – tell him your plans!”, sitä mä koitan aina varsinnkin tässä ikä-jutussa miettiä… Mä oon vaan aina ajatellut että 25-vuotiaana mulla olisi jo lapsi. Nyt kuitenkin moni kaveri on jo sen ikäinen, ja sekin tuntuu todella nuorelta… Ja no, onahan tässä vielä kolme vuotta aikaa, you never know.. haha! :D

id-kuva

Postauksen kuvat joulukuulta 2014, muistan ton vielä kuin eilisen… Ja mikä babyface mä oonkaan ollut! :D Nyt mä alan hoitamaan ens viikon tulevia postauksia jne. juttuja, joten palaillaan huomenna.

With love, Silja

 

Ps. Monet on toivoneet jotain ”ei yhteistyö” meikkipostausta, joten ajattelin toteuttaa sellaisen tässä parin viikon sisään. Ehkä jotain vähän juhlameikin tyylistä juttua, jossa esittelisin samalla mun omat lempimeikit jota käytän päivittäin. Mitäs sanotte?! ♥︎


12 Responses to “Joulukuun kuulumisia!”

 1. Henna sanoo:

  kyllä meikkijuttuja!! :)

 2. Vera sanoo:

  Moi! Oon jo tosi pitkään lukenut sun blogia. Viime aikoina oon huomannut, että sun teksteissä on jatkuvasti paljon kirjoitusvirheitä (ymäpäri, lahoja, varsinnkin, onahan)… ei sinänsä mikään iso asia, mutta ne pistää silmään, niin ehkä siihen voisi vähän kiinnittää huomiota! :)

  Hyvää joulun odotusta!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos palautteesta, ehkä se kulkee käsi kädessä tän stressin ja väsymyksen kanssa. :( Koitan kiinnittää enemmän huomiota jatkossa. <3

 3. Maaju sanoo:

  Kivan rennolla otteella toteutettu postaus! :) Mukav kuulla kuulumisia ja joulusuunnitelmia eli ihan sitä tavallista meininkiä:) Ihanaa joulun odotusta <3

 4. sandrasu sanoo:

  Ootko töissä tai koulussa jossain blogin lisäksi? Vai mistä nuo sun kiireet aiheutuu? :) Onko jotain ”turhaa” tekemistä mistä voisit karsia, kun tuntuu kuitenkin että bloggaat sen verran vähän, että sen ei luulis ihan kokopäivätyötä vastaavan :) Mut toki jos sulla on muita töitä tai koulua, niin ymmärtää! En vaan muista ootko täällä maininnut, niin ois siitäkin kiva lukea :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on tietysti paljon blogiin liittyviä työjuttuja jotka ei näy blogissa postauksien muodossa. Sen lisäksi oon siis ihan tehnyt nyt tulevia postauksia sellaset 12h per päivä, jonka lisäksi kaikki ”omat” menot. :)

 5. Minna sanoo:

  Moi! Ois kiva jos voisit tehdä jonku kysymyspostauksen esim videolle:)

 6. Maria sanoo:

  Tykkään kovasti sun blogista, mutta nää kaks uusinta postausta sisältää tosi paljon kirjoitusvirheitä :o itse en enää nauti joulusta, kun niin monta läheistä on poistunut.

 7. Jen sanoo:

  Ihanaa kuullu kuulumisia :) Aika paljon ollut yhteistyöpostauksia viime aikoina. Olisi ihanaa myös nähdä lisää videoita sulta :) <3

Kommentoi