keskiviikko 13. joulukuu 2017

Winter Days Casual

Ihanaa huomata että ootte tykänneet mun viime aikaisista arvonnoista! Jos olisi mahdollista antaisin teille jokaiselle lahjakortteja ja muita tuotteita koska olette ihania. :)♥︎ Joku kuitenkin kyseli että annanko tuotteet nykyään aina mun kavereille, kun en enää julkaise voittajia blogissa, mutta ei… Arvonnat suoritetaan nykyään aina Indiedaysin puolesta, eli sieltä toimiston tytöt arpovat sekä ottavat suoraan voittajiin yhteyttä eikä mun siis tarviste enää olla siinä ns. välikätenä! Ajattelin vaan ilmoittaa, mikäli joku muukin on tätä miettinyt!

Mun aamu alkoi tänään kunnon tälläytymisellä, sillä olin ottamassa tulevia kampanjakuvia tutun baarissa. Hieman hävetti kyllä käydä kaupassa kunnon glittermeikeissä ja tekoripsissä kello 12 aikaan aamupäivällä, haha! Mummot oli ihmeissään.. Muuten mun päivä onkin taas kulunut nenä kiinni läppärissä ja aika rennoissa fiiliksissä. Tatu otti pikaisesti myös mun asukuvat, sillä kerrankin oli aurinkoinen sää!! Oon monesti varmaan kertonutkin mutta sää vaikuttaa ihan mielettömästi mun mielialaan, ja oon ollut niiin iloisella päällä tänään kun oli ihanan kirpeä pakkanen kunnon auringonpaisteella varustettuna! Ahh! ♥︎

Toisaalta en tiedä voiko näitä nyt edes asukuviksi kutsua, tää oli vaan tälläinen perus asu kun ei ollut mitään ihmeellistä menoa. Vähän juhlavampaa pukeutumista on kuitenkin täällä blogin puolella tiedossa jo heti huomenna. ;) Stay tuned!

Takki ja housut House of Brandon* / Kengät UGG / Laukku Versace Jeans*

With love, Silja


9 Responses to “Winter Days Casual”

 1. Maija sanoo:

  Saat varmaan kymmeniä kyselyitä joka postaukseen mut miten ylläpidät tota sun hiusvärillä, ihana, ainakin näiden kuvien perusteella! Onko sulla joku väri tossa alla?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on käytännössä oma väri päässä, joka on raidoitettu vaaleaksi. Kuvissa näyttää useasti vaaleammalta mitä oikeesti on. :) ylläpidän vaaleeta sävyä hopeashampoolla vaan, pesen sillä ehkä kerran viikossa.

 2. Sanna sanoo:

  Ihanat kuvata ja vitsi miten ihana tuu Versacen laukkuuuuuu!

 3. Appa mummunen sanoo:

  Minun piti tulla ihan vartavasten sinua kehumaan, oikeasti. Olen itse noin 5-kymppinen nainen ja olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, tietty arvonnat ovat kiinnostaneet ja sainpa muutaman lahjavinkin sinulta. Olet todella kaunis nainen ja kirjoitat lämpimästi asioista. Toivon sinulle ja miehellesi mitä ihaninta joulua.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Voi kiitos paljon, tämmöiset kommentit on ihan parhautta! <3 ihanaa joulua myös sinne! :)

 4. Heidi sanoo:

  Hei, saisko udella minkä merkkinen takki on kyseessä? :)

Kommentoi