torstai 14. joulukuu 2017

All Velvet For NYE!

Mä mietin kaikkien juhlapäivien asut yleensä aina etukäteen, eikä loppuvuoden tulevat juhlatkaan ole mikään poikkeus. Joulu menee rennoissa tunnelmissa ja meillä onkin ”pukukoodina” ugly sweaters, mutta joulun jälkeen pääseekin sitten taas vetämään päälle vähän juhlavampia vaatteita. ;) Suunnittelin kaupallisessa yhteistyössä Elloksen kanssa teille yhden asun uuttavuotta verten.

Yksi asia mitä en uskonut enää vetäväni päälle sitten lapsuuden, on ehdottomasti samettiset vaatekappaleet.. Tässä asussa samettia on kuitenkin kirjaimellisesti päästä varpaisiin – hassua miten se mieli vaan muuttuu muodin mukana, eikö? Halusin valita jotain vähän erilaista, joka kuitenkin tuntuisi omalta ja tarpeeksi rennolta. Rentoudestaan huolimatta tämä asu on kuitenkin mun mielestä hyvällä tapaa näyttävä ja naisellinen.

id-kuva

Mietin alkuun onko kahden samettisen vaatekappaleen yhdistäminen hassun näköistä, mutta itseasiassa pidän lopputuloksesta paljon! Asun kruunaa kauniit statement-korvakorut sekä yksinkertainen hieman siniseen taittava musta clutch. Kengät saa mun mielestä tälläisten housujen kanssa olla aika yksinkertaiset, sillä ne eivät näy lahkeiden alta paljoa. En voi muuten uskoa, etten omistanut ennestään tälläisiä mustia perus avokkaita?? Nämä kyseiset kengät on nimittäin aika must have, ja ne nousivatkin kertaheitolla mun lemppari korkokengiksi, sillä ne ovat niin mukavat jalassa. :)

Uutena vuotena on mun mielestä myös ok vähän revitellä meikkien kanssa, ja mä itse tällöin panostankin eniten silmiin. Punertavaa luomiväriä, hieman glitteriä sekä tietysti tuuheat irtoripset jotka kruunaavat meikin.

Iskeekö mun lookki teihin? Hot or Not?! Jos haluat lisää inspiraatiota uuden vuoden tyyliin, näet Elloksen kampanjan kokonaisuudessaan täältä!

id-kuva


Housut täältä
Toppi täältä (ale!!)
Avokkaat täältä (ale!!)
Neuletakki täältä
Korvakorut täältä 
Clutch täältä 
Tekoripset täältä 

With love, Silja


19 Responses to “All Velvet For NYE!”

 1. Anu sanoo:

  Upea asu ja meikki! :) Onnistuisko jonkinlainen video ton meikin teosta? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! Joo ajattelin tehdä tässä ihan pian meikkipostauksen, niin voisin koittaa kuvata sen videolle! :)

 2. henna sanoo:

  pakko sanoa että iske muhun sametti paitsi hameena. :D mulla tulee mieleen tosta topista yöpaita ja housuista myös. :D

 3. Maria sanoo:

  Ei ei ei ei ei! Kamalaa :D samettiin en ihan senkään takia koske, koska se saa mulle aikaan kamalat vilunväreet. Kunnon mummomateriaali :D mun mielestä ei näytä kielläkään hyvältä, oli se sitten oloasu tai juhlamekko.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla oli viel ihan hetki takaperin sama juttu, oikeen ällötys kun tuli lapsuuden jumppapuvut mieleen. Mut niin se vaan muuttuu kun silmä tottuu! Joten never say never! ;) :D

 4. Sara sanoo:

  Moikka,

  teetkö enää muita kuin yhteistyö postauksia? Jos ei motivaatiota, niin kannattaa lopettaa bloggaaminen?
  Tuskin ajanpuuttesta kyse, kun et töissä käy etkä opiskele :) ja olet vain äitipuoli, joten lapset kuitenkin pääasiassa omalla äidillä varmastikkin! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä en oikeen millään ymmärrä tätä nillittämistä… viimeisestä 10 postauksesta on 5/5 yhteistyö/ei yhteistyö postausta. Oon postaillut nyt lähes joka päivä, ja myös nämä yhteistyö postaukset on mulle ihan samanlaisia – nään niihin tismalleen saman vaivan ja yleensä enemmänkin. Joten ei motivaatiota?? Oon tehnyt viimeiset pari viikkoa yli 12h päivässä postauksia teille, miinus koirankusetus reissut ja max 20min lounas jonka aikana yleensä myös vastailen esimerkiksi työsähköposteihin. Tämän lisäksi mulla on vielä erilaisia tapaamisia töihin liittyen, sähköposteihin vastaamista ja muun somen hoitamista. Ja kyllä, nyt joulukuussa oon halunnut nimenomaan tehdä paljon kaikkia yhteistöitä, jotta saan teille tänne kaikkia kivoja arvontoja joulun kunniaksi, ja nämä luonnollisesti on sponsoroituja juttuja! Mites sitten nää blogit jotka tekee joulukalenteria, siinähän joulukuun joka ikinien postaus on yhteistyö?? Luuletko ettei siihen nähdä vaivaa ja kaikki tulee bloggaajalla itsestään?

   Ehkä sun, tai kenenkään muunkaan ei tarvitse tulla kertomaan millon jonkun on aika lopettaa oma työnsä, niinkun en minäkään sano paskalle asiakaspalvelijalle että ”pitäiskö sun ottaa fudut kun et osaa tätä duuni alkuunkaan?” Meillä on tätä varten vapaudenvalinta, saat lukea just niitä blogeja mitkä sua itsees miellyttä, suosittelen ettet käytä aikaasi niihin mitkä sua vituttaa!

 5. Emma sanoo:

  Käytätkö hiusöljyä joka päivä vaikka et pese hiuksia? :)

 6. Iviiv sanoo:

  Ihme kommentteja! Aivan ihana blogi ja ihana asu myös. Näytät upealta!

 7. A sanoo:

  Olisi kiva, jos tekisit pitkästä aikaan videopostausta! Ihan vaikka yleisiä kuulumisia, tulevia tapahtumia tms ihan mistä aiheesta tahansa tai ilman kunnon aihetta :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Just kuvasin tänään meikkivideon. :) Se tulee pian kunhan saan editoitua!

 8. Tinku sanoo:

  Upea asu!!! Oikeen pysäyttävän näyttävä♥ olispa itelläki tuollanen kroppa että sopis topit yms :) oot ääääärettömän kaunis misu huhhuh..ja samettiin mielipide: todella kaunis ja NAISELLINEN asu minkä vieressä muut kalpenee :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Oi kiitos, tulipas hyvä mieli sun kommentista! <3 ihanaa joulua sinne!

 9. Millie sanoo:

  Upea nainen ja upea asu! Sametissa on ihana himmeä hohde ja laskeutuu niin kauniisti.

  Uskon, että nillittäjät nillittävät koska itse eivät oman ruumiinrakenteensa (tai muun syyn) vuoksi voisi pukeutua noin näyttävästi. Ei näyttäisi noin upealta. Tai ei löytyisi uskallusta kokeilla. Niinpä. Kateellisena lyödään itseä kauniimpaa.

  Silja olet upea nainen ja teet omaa työtäsi juuri niinkuin haluat, omilla ehdoillasi ja tyylikkäästi.
  Sanotaan kateellisille marisijoille: tehkääpä neidit perässä!

  Ihanaa joulua sinulle rakkaittesi kanssa!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Eikäää, olet ihana! <3 Useasti negatiivista palautetta annetaan herkemmin, eikä monet jaksa ottaa sitä aikaa että antaisi kehuja toiselle. Joten kiitos paljon sulle! <3

 10. Wow sanoo:

  Jopas on kumma kommentti tossa ylempänä! Onneks oot niin vahva nainen ettet ota tollasta ittees! Kateelliset puhuu.. Oot ihan suunnattoman kaunis ja ihana asu, ihanan erilainen ja toi toppi on ihan mush have!! Tosin sinä näyttäisit jopa jätesäkissä upealta! Hyvää joulua! :)

Kommentoi