keskiviikko 20. joulukuu 2017

Home Decor Dreams

*Sisältää mainoslinkkejä / contains adlinks

Mä rakastan ylikaiken sisustamista, mutta pakko myöntää että mulla ei kuitenkaan ole sellaista silmää sisustamiselle, että keksisin omasta päästäni kaikkia upeita ideoita ja yhdistelmiä. Onneksi on keksitty Pinterest, jota mä oon viime aikoina selaillut vähän turhankin tiuhaan tahtiin. Mä voisin muuttaa kodin sisustusta vaikka jokaisen kauden mukaan, ellei se olisi niin hiton kallista. :D Oon siis toistaiseksi tyytynyt ostamaan vähän enemmän sellaisia ”klassisia” huonekaluja, joita voi sitten yhdistellä kauden trendien mukaan…

Ennen suosin oikeastaan vain siustuksessa valkoista, harmaata ja hopeaa, mutta nykyään mun kotona saa näkyä muitakin värejä. Oon itseasiassa jo pitkään ollut ihan lovena tummansinisen ja kullan yhdistelmään! Siinä on vaan jotain ihanan arvokasta. :) Tällä hetkellä haluaisin ihan hirveesti maalata meidän makkarin seinän mustaksi ja vaihtaa ruman vanhan sohvan siniseen samettisohvaan… Ahhh! ♥︎


Kokosin teille muutamat kollaasit mun sisustuksen-haavelistalta, miltä näyttää teidän silmään?

Seinävalaisin täältä / Koristetyyny täältä / Lampaantalja täältä / Kattokruunu täältä / tiimalasi täältä


id-kuva

Nojatuoli täältä / Sohvapöytä täältä / Pöytälamppu täältä / Juliste täältä / Tuoksukynttilä täältä


Pussilakanasetti täältä / Rahi täältä / lamppu täältä / Samettityyny täältä / Pörrötyyny täältä / Tuikut 3kpl täältä


With love, Silja

Ps. Voitte seurata mun Pinterestiä täällä! Sieltä löytyy erilaisia moodboardeja esim. asuille, hiuksille, meikille, sisustukselle ja matkailulle! :)


5 Responses to “Home Decor Dreams”

 1. Janita sanoo:

  Me maalattiin eilen makkarin päätyseinä tummanharmaaksi (Tikkurilan takorauta)ja siitä tuli aivan ihana! Pohdittiin pitkään tuon melkein mustan takoraudan ja vähän vaaleamman harmaan välillä, mutta onneksi uskallettiin ottaa se tummempi! Nyt tekisi mieli ryhtyä maalaushommiin olkkarissakin!

 2. a sanoo:

  kodin1 verkkosivuilla näin just eilen selatessani parikin tumman sinistä samettisohvaa tarjouksessa, vinkvink :D

 3. sanitra sanoo:

  minua inhotta meidän vaalean beesi jenkkisänky, kaikki tummentumat näkyy, koirakin aina hankasi kylkeään kun tuli viereen.

 4. Kissie sanoo:

  Oot hirveen nuori tyttö mutta hyvä maku :)

Kommentoi