perjantai 12. tammikuu 2018

Boxillinen ihanuutta!

Kiitos älyttömästi kaikista kommenteista ja viesteistä joita ootte mulle laittaneet edellisen postauksen johdosta. Oon ollut ihan puulla päähän lyöty miten paljon oon saanut viestejä, oon ihan tippa linssissä lukenut teidän tarinoita. Iso kiitos vertaistuesta, ja vastaan kaikkiin viesteihin ja kommentteihin pian. ♥︎

Jatketaan nyt kuitenkin edellisestä postauksesta taas vähän kivampiin aiheisiin, ajattelin nimittäin esitellä teille jo hieman ennen joulua postista haetut paketit, jotka silloin vilahtivatkin mun Instan Storyssä. Kyseessä on Bette Boxin erikoisboxit; Sensai-boxi ja Miestenboxi. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bette Boxin kanssa ja haastan teidät kaikki laskemaan kuinka monta kertaa mainitsen tässä postauksessa sanan boxi, hahah! ;D Bette Boxin konsepti varmaan onkin jo suurimmalle osalle tuttu? Eli voit tilata itsellesi tai vaikka lahjaksi jollekkin joka kuukausi toimitettavan boxin, josta tulee aina erilaisia tuotteita testiin. Boxin tuotteiden arvo on aina suurempi kuin se mitä siitä maksat ja mukana voi olla normaali kokoisia tuotteita tai matkakokoja.

Aloitetaan miesten versiolla, koska musta on vaan niin ihanaa että miehillekin on nykypäivänä tälläisiä juttuja! Miehet on ehkä tunnetusti (yleistys) vähän välinpitämättömämpiä mitä tulee ”komeuden”hoitoon, joten tää on mun mielestä ihan loistava lahjaidea miehelle, tai miksei ihan vaan arjen piristys. Ainakin Tatu oli boksista tosi innoissaan, ja sieltä taisikin heti löytyä muutama tuote jotka ovat päässeet ahkeraan käyttöön? Mä annan tällä kertaa Tatun itse kertoa tuotteista, ja mitä hän on niistä tykännyt;

Yo! piti kertoo näistä tuotteista jtn ni pitää ensin vähän pohjustaa.. Eli bloggaajan poikaystävänä on omat hyvät ja huonot puolensa, mut tää on niitä hyviä eli saan myös aika paljon kaiken näkösiä tuotteita stedattavaks, mitä en ikinä todennäkösesti ikinä ite tajuais ostaa.. Mut esim nyt näitä kokeiltuani ni onhan näistä oikeesti hyötyä, esim mun parta näyttää ilman tota Bullet Proof -partaöljyä ihan linnunpesältä – no ei näytä enää! Tai toi Tummeli -käsirasva toimii esimerkiks hyvin, kun salilla mulla menee kämmenet nii huonoo kuntoo et ilman ne varmaa rapisis lattialle..

Ja siis sori mä oon tosi huono selittää näist mitään, mut tällänen paketti on kyl oikeesti tosi jees saada! Moni kundi ei tänäpäivänäkään tajuu esim jos treenaa tai muuten paikat jumis, ni toi nestemäinen Salusin mankku on aika pelastus! :) Sit tykkäsin paljon myös tosta  Trible Dryn spraydödöstä joka mulla on nyt treenilaukussa aina messissä. Tällänen paketti on siis aika kiva myös kundikaverille. -Tatu


Mä puolestaan sain Sensain Limited Edition -Boxin josta olin tietysti aivan super innoissani! Boxista paljastui Sensain ihonhoitotuotteita, tai tarkemmin sanottuna Saho eli heidän kolmivaiheiseen ihonhoitorituaaliinsa kuuluvat tuotteet. Näiden tuotteiden avulla luvataan optimaalisia tuloksia ja virheetön iho. Kaikki mun blogia seuranneet tietävät jo tässä vaiheessa että mä olin ihan myyty. :D Oon kamppaillut jo varmaan pari vuotta mun ihon kanssa, joten lähden tietysti innolla kokeilemaan tälläisiä tuotteita.

Matkakokoiset Saho -tuotteet eli joihin kuuluvat: Vaihe 1; öljymäinen puhdistusaine joka poistaa iholta meikin ja öljymäisen lian. Vaihe 2; vaahtopuhdistus joka poistaa iholta vesipohjaisen lian ja jättää ihon raikkaaksi. Vaihe 3; anti-ageing hoitovesi. Vaihe 4; anti-ageing hoitoemulsio joka ravitsee ihoa. Pikkuinen sininen purnukka puolestaan on Cellular Performance Extra Intensive Cream, joka kosteuttaa ihoa nopeasti.

Sen verran mitä oon nyt kokeillut tuotteita, oon tykännyt paljon! Siinä missä ennen käytin kasvoilleni ihan mitä vaan tuotteita, oon huomannut nykyään todellakin luottavani muutamiin oikeasti laadukkaisiin tuotteisiin, joten oli kiva päästä kokeilemaan näitä. Tää on ehdottomasti sellainen boksi minkä voisin tilata esimerkiksi omalle äidilleni lahjaksi. :) Uskon että hän tykkäisi kovasti!

Lisäksi boxin mukana tuli myös testerit Sensain uudesta Luminous Sheer -meikkivoiteesta sekä Glowing Base pohjustusvoide. Kivaa että mukana oli paria eri sävyä, niin löytyy edes lähemmäs omaa sävyä. Tätä en ookkaan vielä testannut, mutta ajattelin laittaa huomenna sillä mulla on yksi jännittävä juttu tiedossa, josta en malta odottaa että pääsen kertomaan!! ;)

Mulla on teille myös kaikkia Bette Boxeja koskeva alennuskoodi! ♥︎ Saatte siis nyt kaikista eri boxeista koodilla: silja10 -10% alennuksen. Voit joko tilata yhden boxin testiin tai jatkuvan tilauksen. Koodi on voimassa kuun loppuun saakka (31.1.2018).

 

With love, Silja

 


3 Responses to “Boxillinen ihanuutta!”

  1. Nelli sanoo:

    Osus ja uppos! Tilaukseen lähti 6kk:n setti hyödyntäen sun tarjoama alennus! :)

  2. Vilma sanoo:

    Hei,

    kysyisin teetkö sä jotain muuta työtä tai opiskeletko tän blogin ohella vai onko blogi sun päätyö?:)

Kommentoi