maanantai 15. tammikuu 2018

Huulten täyttö / My Lip Augmentation

Mä oon pitkään haaveillut huulten täytöstä/muotoilusta, mutta en oo löytänyt varsinaisesti mitään niin hyvää paikkaa suomesta, että uskaltaisin toimenpiteeseen.. Bongasin kuitenkin n. viikko takaperin mainoksen yhdestä Viron venäläisestä lääkäristä (@dr_mikhail_kordas) joka oli tulossa suomeen päiväksi täyttämään huulia. Tykkäsin kovasti hänen käden jäljestään, ja niimpä varasin ajan lauantaiksi. Mun virossa asunut ystävä on muutenkin kehunut että käden jälki on siellä usein parempaa.

Pakko myöntää että olin tosi jännittynyt ja pelkäsin ihan hirveesti että joku menisi pieleen. Mulle on todella tärkeää että lopputulos on mahdollisimman luonnollinen. Jännitin eniten sitä, ettei tulusi mitään ankkahuulia kun halusin enemmän volyymiä juuri ylähuuleen, joka oli mulla suht olematon ennen.

Huulet ennen täyttöä ja samana iltana. Ne turposivat alkuun aika paljon, eikä lopullista tulosta ollut näkyvillä. Mä kävin siis Kampissa toimenpiteessä ja sen jälkeen piti vielä matkustaa tunti kotiin ”ihmisen ilmoilla”, ja arvatkaa vaan oliko noloa kävellä Helsingin keskustassa turvonneilla ja hakatun näkösillä huulilla. :D Hahah! Olin tietysti vielä unohtanut meikit kotiin enkä voinut peittää niitä mitenkään..

Ai niin, ja itse täyttö ei sattunut yhtään niin paljon mitä olin ajatellut. Tietysti neula tuntuu tosi inohttavalta herkällä huulen iholla, mutta odotin pahempaa kipua. Muutamat kyyneleet valui silmistä ”refleksinä”.

Tässä tilanne seuraavana päivänä. Mä saan aika helposti mustelmia, joten arvasin jo etukäteen että huulet voisivat näyttää aika hurjilta parin päivän ajan. Huulet olivat myös jonkun verran kipeät ja turvonneet pari ensimmäistä päivää. Ei kuitenkaan mitään sietämätöntä.

Lopuksi tässä on vielä kuva ennen / jälkeen huulten täytön. Mun mielestä lopputulos on aika huomaamaton, ja uskon että käyn varmasti vielä uudelleen täyttämässä jotta saan hieman enemmän tulosta… Lääkäri sanoikin että aika monta kertaa joutuu täyttämään jotta ero näkyisi kunnolla. Eikä ensimmäisellä kerralla yleensä edes pysty laittamaan paljoa täyteainetta. Mulle siis laitettiin Juvéderm Ultra Smileä 0.55ml näin alkuun ja oon tosi tyytyväinen tähän muotoon jo nyt, huulet eivät ole paljoa isommat, lähinnä täyteleisemmät. Parasta on kun ikienet ei enää näy hymyillessä. :D

Jos teillä on jotain kysymyksiä toimenpiteestä niin vastailen mielelläni parhaani mukaan! ♥︎

With love, Silja


32 Responses to “Huulten täyttö / My Lip Augmentation”

 1. MAria sanoo:

  Mä itse en ole oikein mitään mieltä huulten täytöstä ja mä ymmärrän jos huulet on oikeesti tositosi pienet, mut sullakin oli ihan sopivan täyteläiset :) mä halusin aikoinaan mun ylähuulen päältä amorinkaaren sellaseksi kaarevaksi, kun nyt näiden keskellä on sellanen vekki, mut opin elämään näiden kanssa. Eräs joskus kommentoi että ”näyttää kun sun huulet muodostas sydämen” niin sen jälkeen jotenkin aloin olla sinut asian kanssa. Alkaa tuntua et oon ainut luonnollinen kohta tällä maapallolla :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Uskon että sun huulet on kauniit ja persoonalliset, kuullostaa ainakin ihanalle! :) Mun mielestä huulten täyttö on ok kun sen tekee luonnollisuuden rajoissa ja toisaalta jos lopputulos ei olisikaan miellyttänyt niin huulet palautuu vielä aika ”normaaleiksi” parin täyttökerran jälkeen kun aine alkaa hävitä aineenvaihdunnan mukana. Mä olin ihan sinut omien huulteni anssa, mutta halusin testata tätä kun sellaiseen on mahdollisuus, ja oon kyllä ihan tosi tyytyväinen :P

 2. J sanoo:

  Lopputulos on kyllä hieno ja todella luonnollinen!

  Mutta kai tiesit, ettei kyseinen ”lääkäri” oikeasti ole edes lääkäri? Hänellä ei ole ilmeisesti edes sairaanhoitajan papereita, vaikka on opiskellutkin sairaanhoitajan opintoja. Viron tv:ssä oli hänestä juttua viime vuoden aikana ja juuri vastaikään puhetta mm. Facebookin Kauneuskirurgia ja pistoshoidot-ryhmässä.

  Ja onneksi sulla ei ollut meikkejä mukana, sillä huuliahan ei saisi meikata vuorokauteen täytön jälkeen, infektioriskin takia.

  Toivottavasti et tulkitse kommenttiani mitenkään loukkaavaksi sinua kohtaan, mutta ihmettelen jos esimerkiksi tuosta meikkaus-asiasta hän ei ole ohjeistanut. :/

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hei kiitos kun sanoit, googlailin häntä paljon etukäteen ja jostain syystä mä en löytänyt mitään tälläistä infoa. Vain paljon hyviä suosituksia paikasta jossa hän täyttää huulia Virossa, ja tosiaan kädenjälki on mun mieleen. :) Ja joo tiedän että huulia ei saa heti meikkailla, mutta olisin peittänyt vähän ympärillä punottavaa ihoa, koska mulla tosiaan on niin herkkä iho että oli puolet naamasta punaisena haha!

   • J sanoo:

    Heh, tiedän tunteen – muutaman kerran on itseänikin hävettänyt kävellä kaupungilla kun näyttää tosiaan siltä kuin ois just saanut kovemmankin iskun suun alueelle. :-D

    Mukavaa alkanutta vuotta! <3

    (Ihan hirveitä nää kommentit mitä on tullut oman kommenttini jälkeen. Tuskinpa kukaan oikeasti sinua tunteva olisi edes huomannut, että olet täyttänyt huulia, ellet olisi sanonut.. Surullista, miten kaikesta jaksetaan tuomita ja arvostella. Eiköhän jokainen saa tehdä just sitä mitä ite tykkää ja pyrkiä lähemmäs omia kauneusihanteitaan jos tahtoo, eikä elää vaan muiden mielipiteiden mukaan.)

 3. nora sanoo:

  Paljon huulten täyttö maksoi? itselläkin olisi haaveissa.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Suomessa paikasta riippuen hinnat on yleisesti jotain 200-500€ luokkaa, riippuu kai pitkälti siitä mitä ainetta laitetaan ja kuinka paljon. :) Mun mielestä aika kallista lystiä kun tulokset ei varsinkaan ensimmäisellä kerralla ole kovin näkyviä tai pysyviä. :)

 4. Nanna sanoo:

  Älä nyt ota tätä millään pahalla, koska se ei todellakaan ole viestini tarkoitus, rehellisesti. Mutta viimeisessä jälkeen -kuvassa huulet näyttävät epäsopusuhtaisilta, mutta johtuuko se vain sivusta tulevasta valosta? Kauniit huulet kuitenkin ennen ja jälkeen.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Pakko myöntää että toi kuva on aika huono kaikella tapaa.. Mä en itse näe mitään epäsopusuhtaisuutta huulissa ja tietysti ne ovat vielä parantumassa näin muutaman päivän jälkeen. :)

 5. hohhoijaa sanoo:

  Ei sun mallisiin kasvoihin sovi huulitäytteet. Sori nyt vaan, mutta tää lähinnä kertoo siitä miten epävarma ittestäs oot. Surullista.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun mallisiin kasvoihin? En itseasiassa ollut yhtään epävarma mun huulista ne oli ihan hyvät ennestään, tykkään vaan isommista huulista ja kun mulla oli mahis laittaa niin halusin kokeilla. :) Ja tykkään kovasti!

   • hohhoijaa sanoo:

    Siroja kasvoja meinasin. Paksut törröhuulet sopii lähinnä latinoille ja tummaihoisille. Mutta hyvä jos tykkäät – en kuitenkaan suosittele täyttämään lisää sillä pieni ankkaefekti on jo yhdessä kuvassa havaittavissa, ja sitä kohti varmasti mennään jos vielä lisää käyt täyttämässä.

    Saisiko vielä koko kasvokuvan ja vähän paremmalla laadulla? En tiedä mitä jälkeen-kuville on tapahtunut, mutta vaikuttaa kuin olisi kuvattu jollain perunalla.

 6. Jaana sanoo:

  Jos haluat oikeasti hyvät huulet, suosittelen Susanna Hanhinevaa tai Sofia Kazakovia. Kazakov on saanut pistoshoidoista palkintoja ja jälki on sen mukaista!

  • Essi sanoo:

   Sofia Kazakoville ei kannata mennä. Hän pilasi mun huulet kokonaan. Huulet täynnä paakkuja ja kapseloitunut niin pahasti ettei täytteet ole lähtenyt mihinkään, vaikka viimeisimmästä kerrasta on yli 3 vuotta aikaa..

 7. Moih sanoo:

  Hah arvelinkin eilen että täällä on negatiivisen sävyisiä kommentteja. Pakko kyllä myöntää kun eilen katoin sun instastorin niin eka reaktio oli ”eiiii Silja”! Olit niitä haaaarvoja luonnollisia ”tunnetuimpia” ihmisiä, kaunis oot tottakai vieläkin mutta sä et tarviis mitään huulitäytteitä *apinanaama*<3

  Toivottavasti et jää ainakaan koukkuun ja sokaistu omalle peilikuvalle niinkuin monille käy kun ottamassa vielä lisää. Ps. Kiva kun oot alkanut taas postailemaan :)

 8. Maisa sanoo:

  ”Lopputulos on aika huomaamaton”, ei tosiaan, lopputulos on ihan kauhea, HYI! Mahtaa kaduttaa sit vanhempana ku pilasit huulesi. Hyi vittu.

  • Ilona sanoo:

   Hyaluronihappo häviää kyllä huulista ajan kanssa jos sitä ei lisää, eli mistään elinikäisestä muutokseta ei välttämättä ole kyse.

 9. Lellu sanoo:

  Ja mitä seuraavaksi.. isommmat tissit?
  Voi silja sä olet luonnonkaunis<3 mutta niin epävarma itsestäsi..

 10. Heidi sanoo:

  Kiva, kun teit postauksen, ja kerrot rohkeasti ja avoimesti, vaikka tuollaisia ikäviä kommentteja onkin odotettavissa. Mielestäni huulesi ovat kauniit, vaikka ei niissä toki mitään vikaa aiemminkaan ollut :) itsekin voisin hyvin harkita huulten täyttöä, jos esim. ylähuuli olisi selvästi kapeampi ym. Itse kyllä suhtaudun tällaisiin pieniin esteettisiin toimenpiteisiin ihan myönteisesti, varsinkin kun tavoitteenakin on luonnollisen näköinen lopputulos. Kurjaa, että ihmiset jaksavat aina kommentoida loukkaavaan sävyyn.

 11. Anna sanoo:

  Mä tykkään ihan sikana noista sun ”uusista” huulista!!
  Haluaisin itsekin täyttää vähän huulia, vaikka luonnostaan suht muhkeat ovatkin.
  Oon myös tuben puolella kattonu ruotsalaista vloggaaja evelina forsselia (meniköhän nimi oikein?) kun on laittanu videoita omista pistoshoidoista ja ai että näyttää hyvältä! käy kurkkaamassa jos kiinnostaa!

  Mun mielestä kellään ei saa olla mitään sanomista siihen mitä toinen ihminen haluaa omalle naamalleen tehdä/olla tekemättä! Ei se ole muilta pois jos haluaa huulia täyttää, poskipäitä muotoilla yms.!

 12. Anna sanoo:

  Ihana kaunis Silja älä ala pilaamaan itseäsi. Monet kaunistuvat kyllä tuollaisten
  Operaatioiden avulla, mutta sinä kuulut niihin onnellisiin, jotka eivät todella-
  Kaan tarvitse mitään tuollaista. Huulesi näyttävät täydellisiltä ennen täyttöä.
  Kuten kasvosi muutenkin.

 13. Laurakp sanoo:

  Mietin, että kommentoinko lainkaan, kun mulle on opetettu et jollei oo hyvää sanottavaa ni sit kannattaa olla hiljaa. Koitan kuitenki positiivisesti ilmaista asiani. Sulla oli yhet hienoimmista näkemistäni huulista!

 14. Liisa sanoo:

  Hieman valheellista infoa tässä postauksessa, itsekkin olen samalla kirurgilla käynyt ja ensimmäoselläkin kerralla minulle pystyttiin laittamaan 2 ruiskullista, se riippuu täysin huulien lähtötilanteesta :) Kauniit huulet sait, muista hieroa ettei jää möykkyjä (ihan kuin jälki kuvassa näkyisi)

 15. Viivi sanoo:

  Pakko sanoo että EIII!! oon aina tykänny susta, koska oot niin oma ittes ja rohkeesti näyttäydyt ilman meikkiäkin ja tykkään sun tavasta meikata, koska osaat tehdä itestäs näyttävän ilman, että naamassa ois kilo pakkelia. Sä oot niin luonnonkaunis ja sun maku on ihanan yksinkertaisen kaunis ja tyylikäs. Toivoin ettet sortuis tälläsee, vaikka jokainen toki tekee keholleen mitä haluaa.. Toivottavast oot tyytyväinen lopputulokseen, mut kaunis oisit ollu ilman mitään täytteitäkin! Ite oon kans pieni tissinen ja ei huuletkaan mitkään kovin suuret, varsinkin ylähuuli ohut nii musta tuntuu nykyään et sosiaalinen media esim luo jopa aikuiselle naiselle kamalan paineen näyttää joltaan kardashianilta, mut jotenkii oon oppinut iän myötä olee sujut itteni kans ja pysyttelen korkeintaan tekokynsissä, jos sattuu olemaan jotain erityisempää menoa. Tottakai mielessä on käynyt silarit, sekä huulien täyttö, mut niin ei kyl tuu mun kohal ainakaan tapahtumaan.

 16. Annika sanoo:

  Moikka Silja! Mitä mieltä olit kyseisestä huulten laittajasta? Oon miettinyt hänen luokseen menoa, kun tulee seuraavan kerran Helsinkiin? Puhuiko hän suomea? Paljonko täyttö maksoi? :)

 17. Pilvi sanoo:

  Vau tosi hyvät! Hyvä muoto jo niin vähällä täytemäärällä. :)

 18. xod sanoo:

  Eieieieiei :( Sä oot niin kaunis luonnostas

 19. Vee sanoo:

  Sun kasvoissa ei todellakaan ole mitään korjailtavaa. Unohda moiset hömpötykset! Olet kaunis jo!

 20. Sofia sanoo:

  ’Idyylisten’ huulien muoto on kun ylähuuli on isompi kuin alahuuli. Se näyttää luonnollisemmalta. Sen takia jos ylähuulta haluaa vähän täyteläisemmäksi alahuuleen kannattaa siitä huolimatta laittaa vähän täytettä myös. Koska jos ne ovat tismalleen saman kokoiset se ei näytä yhtään luonnolliselta.. ja jos on hyvä ’lääkäri’ niiden pitäisi tietää tämä asia…

 21. Moikka,

  Mä oon käyny kans hiljattain muotoilee huulia ja tein asiasta postauksenkin. Tykkäsin kovasti lopputuloksesta! :)

  http://www.siirikiviharju.com/2018/01/huultentaytto-susanna-hanhinevalla.html

Kommentoi