torstai 25. tammikuu 2018

Big Dreams For 2018

Tämä tammikuu on ollut suoraan sanottuna ihan surkea kuukausi bloggailun puolesta, mutta nyt on aika ottaa itseä niskasta kiinni senkin asian suhteen. Mulla on ollut ongelmia niin yksityiselämän puolella (kuten aiemmin kerroin) kuin tekniselläkin puolella, mutta ne alkaa nyt olemaan kaikki ratkottu. Mietin että mistä olisi hyvä aloittaa blogin kanssa, kun mulla on oikeesti niin miljoona postausta rästissä, mutta ajattelin että näin alkuun ehkä ihan vaan huikkaan teille normaalit kuulumiset, sekä pienen katsauksen tulevaan vuoteen!

Tosiaan mulla on nyt takana pari vähän huonompaa vuotta. En oo ollut monista seikoista johtuen oma itseni, vaan tosi stressaantunut ja huonoilla fiiliksillä. Voisi sanoa että oon itsekkin tehnyt muutamia huonoja ratkaisuja, jotka on sitten vaikuttaneet koko elämään ja siihen yleisfiilikseen joka on tosi tärkeä. Oon tehnyt kuitenkin nyt jo pidempään tämän eteen töitä, ja se oma ’henkilökohtainen’ fiilis on ollut tosi hyvä jo pidempään. :) Tuntuu että oon kasvanut henkisesti paljon näiden parin rankemman vuoden aikana, mutta onneksi mun pää on kestänyt kaiken ja se taas on voimistanut paljon. :) Tuntuu että tällä hetkellä tiedän tasan mitä haluan tulevaisuudelta ja millainen ihminen haluan olla – ne kun on aiemmin ajoittain olleet vähän hukassa.

Mä en ikinä oo oiken ajatellut että mikään vuosi olisi paras tai en odota mitään ihmeellisiä juttuja, mutta nyt mulla on jotenkin sellainen kutina, että tästä vuodesta tulee huippu!! :) Odotukset ja toiveet on korkealla monenkin asian suhteen, enkä aio antaa minkään ulkopuolisen tekijän antaa pilata multa tätä vuotta. 2018 on mun vuosi ja aion elää itselleni!

Kuvat vuodelta 2017

Tälle vuodelle on jo tällä hetkellä luvassa paljon kivoja juttuja, mitä odotan niin innolla. En voi kaikesta vielä puhua, mutta lupaan raportoida sitä mukaa kun vaan pystyn. ;) Osa näistä kivoista jutuista on siis blogiin liittyviä, kun taas osa ihan omia juttuja. Tällä hetkellä odotan jo tosi paljon huhtikuuta, sillä lähden mun äidin kanssa Roomaan! Sain matkan synttärilahjaksi häneltä, ja ollaan jo suunniteltu yhdessä paljon juttuja matkaan liittyen. Rooma on ehdottomasti ollut mulle sellainenbucket listtyylinen mesta, koska siellä on niin paljon nähtävää ja rakastan sitä historiaa, jota kaupunki huokuu.

Nyt ihan lähitulevaisuudessa mun on ihan pakko käydä ostamassa uusi kamera, ja oon niin pihalla kaikista eri vaihtoehdoista. Uskon kuitenkin että tääkin antaa paljon lisäpotkua blogille, sillä oon ollut vähän väsynyt tohon mun nykyiseen kameraan.. Oon kyllä tykännyt tosta pikkuruisesta Olympuksesta paljon kun se on helppo ja hyvä kamera, mutta se on jo useamman vuoden vanha, nähnyt paljon maailmaa ja kuvia on tietysti kertynyt plakkariin aika paljon… :D Nyt oon kuitenkin miettinyt, että haluaisin ehkä vaihtaa takaisin Canoniin…? Pelottaa vaan etä miltä tuntuu raahata sitä isoa kameraa mukana. :D 

Tässä vähän kuulumisia ja ajatuksia, toivon että teillä on ollut kiva viikko ja kohta alkaakin jo viikonloppu! ;) ♥︎

With love, Silja


14 Responses to “Big Dreams For 2018”

 1. E sanoo:

  Hyvä kuulla että inspiraatio on palailemassa, ootan innolla tulevia postauksia! Ois kiva kuulla jos kirjoittelisit esimerkiksi suosikkirafloistasi tai ihan ylipäätänsä suosikkijutuista Porvoosta, uus-Porvoolaisena tälläset kiinnostaa :D ja hei, jos päädyt hankkimaan uuden kameran niin oisko toi sun nykynen kamera tulossa myyntiin?

  Ja ainiin, nauti Roomasta, ihan mielettömän ihana paikka! 4 reissua sinne takana ja varmasti lisää tulossa.

 2. Tosi kauniita kuvia ja kivan henkilökohtainen kirjoitus! Ihanaa, että sait matkan Roomaan! :)
  Mun pitäis ostaa se ensimmäinen kamera ja oon ollu ihan pyörällä päästäni kaikista eri vaihtoehdoista. :)

 3. Annie sanoo:

  Itselläni on vähän samansuuntaiset fiilikset! Yleensä en ole sellainen, että hehkuttaisin mitään ”paras vuosi ikinä” tms, mutta nyt kun oon elänyt myöskin viimeiset pari vuotta kuin jossain usvassa vaikeiden asioiden takia, niin oon päättänyt, että nyt jos koskaan mä alan oikeasti elää ja tästä tulee hyvä vuosi! En suunnittele edes tekeväni mitään kauhean repäisevää, vaan oon listannut ihan arkisiakin asioita, jotka pyrin tänä vuonna toteuttamaan. Mukana on niinkin ”pieniä” asioita kuin parin uuden huonekalun hankinta, sekä sitten muutama vähän isompi :)

  Tsemppiä ja kaikkea hyvää sulle tälle vuodelle!

 4. Kati sanoo:

  jotenkin vaan tosi naiivia noi ”paras vuosi ikinä” jutut :-D ikinä et voi tietää mitä tulee tapahtumaan, sairastutko tai eroatko.

  • Hanna sanoo:

   Haha, niin aivan eli paras elää vaan sillä mentaliteetilla, että kaikki menee kuitenkin ihan päin p***että, elämä on kurjaa ja kaikki pelot käy toteen. :D Ai että miten ihana tapa ajatella elämästä!

   Ihana postaus Silja! Toivon täydestä sydämestäni että sun vuodesta 2018 tulee ihan paras ja saavutat kaiken sen mistä eniten unelmoit! <3 :)

 5. Sanni sanoo:

  Itellä ei oo ikinä ollu mistään vuodesta oloa et tää oli paras ikinä, mut ei myöskään oo ollu mitään erityisen huonoakaan. Elämä on kohdellu mukavasti ja oon aina nauttinu omasta arjesta. Jos joku on kuitenki alkanu ahistaa, niin oon tehnyt asialle jotain. Esimerkiksi kun töihin meno alko tuntumaan ahistavalta, irtisanoin itseni ja muutin muualle ja hain opiskelemaan :D
  Rooma on niin ihana!! Tuutte varmasti nauttimaan olostanne siellä <3

 6. Katja sanoo:

  Olipa surkea kommentti Kati. On se suuresti kiinni asenteestakin, miten vuosi ja elämä ylipäänsä menee. Ei kai siitä haittaakaan voi olla, että suunnittelee ottavansa elämästä kaiken irti! Uusi vuosi kun kuitenkin tuntuu aina uudelta alulta, ja itsekin manaan tästä vuodesta parhainta ikinä x)

  • kati sanoo:

   en mä kyllä sanoisi että se pelkästään asenteesta on kiinni. tietyt asiat joo, mutta jos työpaikalle tulee yt-neuvottelut, läheinen kuolee onnettomuudessa ja itse sairastut pahasti niin se ei ole mistään asenteesta kiinni.

 7. Veera sanoo:

  Mielestäni vuosi voi olla elämän paras, vaikka tulisikin vastoinkäymisiä. Esimerkiksi viime vuonna sain tietää, etten voi saada lapsia, välit menivät moneen ihmiseen, jouduin leikkaukseen yms. Ja silti tuo vuosi oli elmämäni paras tähän mennessä. Se on asenteesta kiinni, ei mistään muusta. Jos keskittyy niihin kaikkiin positiivisiin asioihin, eikä jää vellomaan negatiivisuuten, on mahdollista tehdä joka vuodesta parempi, kuin edellisestä.
  http://Www.downtownwino.blogspot.fi

 8. E sanoo:

  Nii ja tollahan perjaatteella sitä kannattaaki elää… ei missään nimessä kannata lähtee positiivisella fiiliksellä uuteen vuoteen ku mitä vaa paskaa voi sattua. Ei jumalauta xD

 9. E sanoo:

  Periaatteessa*

 10. E sanoo:

  Mä ajattelin kysyä semmoista henkilökohtaisempaa kysymystä sulta, kuin että oletko miettinyt jollekin alalle kouluttautumista tai onko sulla jotain haaveita mitä haluaisit tehdä työksesi? Kysyn ihan vain siksi, koska itse kriiseilen parhaillaan alavalinnan kanssa ja kamala epävarmuus. :D
  eikä tietenkään tarvitse vastata jos et halua. Muuten vain kyselin :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo oon hakemassa nyt kouluun! :) En kuitenkaan kerro siitä enempää blogissa toistaiseksi, katsotaan sitten jos pääsen sinne minne haluan! :P

 11. D sanoo:

  Rooma on ihana!!! Oon super kade, olin muistaakseni 3-vuotta sitten ite just huhtikuun aikoihin reissussa Roomassa ja keli oli ihan percefto!! Ei tullut hiki mutta hyvin pysty olella ilman rotsia. Muutenkin Italia on yks mun lemppareita ja Rooma on ihan super kaunis ja kotosa kaupunki, ainakin mulle. Haluun sinne ehdottomasti uudestaan! Hitto ku en muista yhden raflan nimea, mutta suosittelen tietty kuten aina enempi semmosia lafkoja, missa ei muita turisteja kovin nay!

  Nauttikaa!

Kommentoi