keskiviikko 31. tammikuu 2018

Cozy Morning

Mulla oli tänään pitkästa aikaa sellainen tilanne että sain herätä ilman herätyskelloa, ja vaikka nykyään mua ahdistaakin liian pitkään nukkuminen, niin jostain syystä kun heräsin kello kymmenen aikoihin, olo oli ihanan levollinen.

Eilinen päivä meni aamusta iltaan juostessa asioilla stadissa (työ juttuja ja kavereita ja shoppailua ♥︎), joten olin illalla kotiin päästyäni ja lenkin tehtyäni aivan puhki. Nukahdin joskus kahdentoista aikoihin kuin tukki, mitä ei yleensä ikinä tapahdu. :D Mä kärsin siis ajoittain pahoista nukahtamis ongelmista, tai mikä on kellekkin paha, mutta siis mulla menee lähes aina useampi tunti sängyssä kieriessä ennenkuin nukahdan…

id-kuva

 

Otin siis aamusta vähän omaa aikaa, heräilin rauhassa ja söin aamupalaa sängyssä. Super cozy!! Sen jälkeen puin kunnon ulkoilukamat päälle jä kävin vetämässä pitkästä aikaa yksin (ilman Hippoa) 7,6km lenkin tuolla ihanan kirpeässä pakkas-säässä, jossa aurinkokin raottautui juuri sopivasti pilvien välistä. Mä en yleensä raaski lähteä lenkille ilman koiraa, sillä sitä pitää kuitenkin myös ulkoiluttaa päivässä aika paljon – mutta nyt teki mieli ottaa vähän omaa aikaa ja ihastella maisemia kaikessa rauhassa. Laitoin puhelimen äänettömälle ja käytin sitä vain muutaman kuvan ottamiseen. Nautin siis täysin rinnoin kauniista luonnosta yksin hiljaisuudessa ja se tuntui ihan hiton hyvälle!! Lenkin jälkeen suuntasin vielä mun lempi kahvilaan istumaan kahville jossa muokkailin samalla kuvia. Onneksini Paahtimo oli ihan typötyhjä mitä ei tapahdu ikinä, eli sain sielläkin olla ihan vaan itsekseni. :)

Nyt onkin sitten vuorossa kaikki päivän juoksevat asiat, eli tähän loppui tämä seesteistyys. :D Mutta ei haittaa todellakaan, kiva päästä tekemään ihan niitä normi juttujakin!

With love, Silja


8 Responses to “Cozy Morning”

 1. Itse tykkään myös herätä aikaisin, mutta välillä on kiva nukkua pidempään ja viettää rauhallista aamua!
  Tosi kaunis yöasu ja kiva fiilis näissä kuvissa. :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Voi kiitos! :-) jep on kyllä ihanaa kun voi hyvällä omalla tunnolla heräillä rauhallisesti ja hitaasti! :D

 2. Sanna sanoo:

  Ihania kuvia ja sun hiukset on tosi kivan väriset näissä kuvissa! Millä värillä ja sävyllä oot värjäilly niitä mikäli oot sen kotona tehnyt? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos Sanna! Pohjalla on ihan oma väri jo jota oon vuosien varrella raidoittanut ihan itse! Nythän toi oma väri on tosi tumman nköinen, mutta auringossa vaalenee kesällä melkeen samanväriseksi kun latvat! :D

   • Jenni sanoo:

    Moi, kysyisin vielä että mitä ainetta/aineita käytät kun raidotat itse hiuksesi? Laitatko lisäksi jotain sävytettä? Ja raidotatko siis hupulla?

    • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

     Schwartzkopfin Blonde -”huppu”raitavarillä! :) En tarvii mitään sävyitettä sen kanssa, raidoita tulee tosi vaaleat ja kivat sellaisenaan!

 3. Hanna sanoo:

  Mistä toi sun yöpaita on? :) Tosi kivan mallinen! Oon itsekin yrittäny etsiä tuollaista mutta missään en ole nähnyt vielä tuon mallista!

Kommentoi