perjantai 02. helmikuu 2018

Lemppareita alennusmyynneistä!

Mä oon jotenkin viime aikoina kaivannut ihan hirveesti uudistusta vaatekaappiini, ja mikä onkaan parempi tapa, kun shoppailla alennusmyynneistä kivoja vaatteita tosi halvalla. Nyt tuntuu että joka paikassa on sairaat määrät kivoja juttuja alennuksessa, ja mun täytyy kohta alkaa hillitä itseäni… Esittelin just eilen Insta Storyn puolella paria mun Asoksen viimeaikaista ale-löytöä; ostin sieltä kahdet kengät, ihanat housut, sekä kauluspaidan. Ja kaikki yhteensä vain alle 60 eurolla! ;D Ihan hyvä diili siis!

Niinpä päätin nyt koota teille muutamia mun ale-lemppareita nyt Elloksen valikoimasta! Merkkasin tuolta myös muutamat tuotteet jotka itse omistan, sillä ne oli nyt alessa ja oon tykännyt niistä tosi paljon!! ♥︎

Postaus ei ole siis sponsoroitu mitenkään, mutta se sisältää mainoslinkkejä.

id-kuva

Neule täältä / Sifonkimekko täältä / Nilkkurit täältä / Toppatakki täältä

T-paita täältä / Nilkkurit täältä / Pitsipaita täältä / Tunika täältä

Neule täältä / Mekko täältä / Bootsit täältä/ Takki täältä

With love Silja


4 Responses to “Lemppareita alennusmyynneistä!”

 1. White Falafel sanoo:

  Moi Silja.
  Tiedätkö mitä käsite Fast Fashion tarkoittaa? :)
  Jos sulla on Netflix, suosittelen katsomaan dokkarin nimeltä The true cost
  On ihanaa saada halvalla uutta kivaa päällepantavaa, en itsekään voi kiistää sitä. Toivon kuitenkin että ihmisten tietämys siitä, mistä niiden vaatteet tulee ja kuka ne tekee ja millä hinnalla lisääntyisi.
  Mutta toi dokkari on ihan fiksua katottavaa, ei ole mitään ”aivopesua” mielestäni vaan tosi asiallisesti tehty.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo, itseasiassa mun on pitkään pitänyt katsoa toi, en vaan oo kerennyt vielä! :(

   Mutta siis pakko sanoa kuten oon aiemminkin blogissa kirjoittanut; niin mä ostan tosi harvoin itselleni uusia vaatteita, ja koitan boikotoida mahdollisimman pitkälle tiettyjä merkkejä. Laatu korvaa ehdottomasti mun mielestä määrän, ja siksi ostan mielummin laadukkaita ja ajattomia vaatteita joita voi yhdistellä keskenään. Sitten välillä voi ostaa jotain ”hetken muodissa olevia” yksittäisiä kappaleita paremmalla omallatunnolla. Mä en itse todellakaan seuraa muotia orjallisesti. :)

 2. xod sanoo:

  Tosi kivoja vaatteita :)

Kommentoi