sunnuntai 04. helmikuu 2018

Tuoksufriikin hajuvesikokoelma

Oon ehkä joskus maininnutkin että rrrakastan erilaisia hajuvesiä ja mun mielestä hyvä hajuvesi viimeistelee huolitellun lookin! Tällä hetkellä mun vessan peilikaappi näyttääkin joltain pienimuotoiselta kemppariosastolta, ja pakko myöntää että oon todella tyytyväinen siihen. ;D Musta on ihanaa kun saa valita joka päivä fiiliksen ja päivän ohjelman mukaan sopivan hajuveden – mutta tietysti sieltä löytyy ne muutamat jotka ovat ylitse muiden… Tänään ajattelin siis jakaa teille palasen mun tuoksukokoelmasta, ja kertoa milloin käytän minkäkinlaista hajuvettä. Pakko sanoa myös että mä en todellakaan ole mikään ekspertti mitä tulee hajuvesiin, joten kerron näistä ihan maalikon termein. :D

Ensimmäisessä kuvassa näkyykin heti mulla eniten käytössä olevat tuoksut, jätin muutamat ”ei niin lempparit” kokonaan pois tästä postauksesta.

Yllä näkyvät kaksi tuoksua, eli DKNY:n Golden Delicious ja Victoria’s Secretin Bombshell on mulle sellaisia tosi arkisia tuoksuja. Molemmat on kivoja ja raikkaita, ja siitä syystä ne sopivat hyvin arkeen. Samaan kategoriaan kuuluu oikeastaan myös pinkki korkkinen Stella McCartneyn POP*. Kaikki kolme ovat kivan tyttömäisiä ja nuorekkaita tuoksuja.

Bvlgarin Goldea The Roman Night* on mulla puolestaan oikeastaan vain iltakäytössä! Jos oon lähdössä jonnekkin ”viihteelle” nappaan tän usein laukkuun mukaan, sillä siinä on vain jotain ihanan naisellista, arvokasta ja mystistä. :D Tää on myöskin mun mielestä ollut hyvä valinta syksy/talvikauteen, kesällä tykkään käyttää ehkä vähän kepeämpiä tuoksuja.

Alla olevassa kuvassa puolestaan näkyy ylimpänä kokoelman toiseksi uusi tulokas, Lanvinin Modern Princess* jonka pelkkä nimi kertoo mun mielestä tuoksusta paljon. Se sopii ehdottomasti itsevarmalle urbaanille prinsessalle. :D Tää on mulla sellaisessa vähän ”paremmassa arkikäytössä” eli jos oon vaikka menossa johonkin työ juttuun tai tapahtumaan.

Yllä mun tän hetkinen lempparituoksu, jonka sain juuri isältäni myöhäisenä joululahjana. Toi Dolce & Gabbanan 3 l’imperatrice on jotain niin ihanaa ja erilaista kuin mun muut tuoksut. Hedelmäinen ja tyylikäs tuoksu, joka saa ilmeisesti ainakin miehiltä paljon kehuja, mikäli iskää ja Tatua on uskominen. ;) Mä en jostain syystä ollut itse ennen kuullut tästä, mutta nyt ihmettelen kovasti että miksi en!! Suosittelen että käyt nuuhkimassa tätä, mikäli on mennyt sultakin ohi.

Seuraavassa kuvassa mun kädessä näkyvä Givenchyn Dahlia Divin Nude on myös sellainen vähän parempi arkituoksu ja mun makuun tosi tyylikäs sekä naisellinen. Tuoksu kuulemma symbolisoi luonnollisuutta ja puhtautta.

Givenchyn alapuolella puolestaan mun all-time favourite tuoksu eli Diorin Miss Dior. Tää kyseinen pullo on se uudistettu 2017 versio, jonka tuoksu ei pettänyt tälläkään kertaan. Olin silloin Köpiksessä mukana tämän lanseeraustilaisuudessa, ja oli niin siistiä päästä kuulemaan Miss Diorin historiaa sekä tietoa tästä uudesta versiosta. Ehdottomasti kaikista mun hajuvesistä sellainen jota varjelen ja käytän vaan erikoistapauksissa, koska tykkään siitä yksinkertaisesti vaan niin paljon. :D♥︎

id-kuva

Löytyykö sieltä samoja lemppareita, tai kiinnostuitko jostain tuoksusta! Ois myös tosi kiva jos jaksaisitte käyttää pari minuuttia aikaa, ja kommentoida mulle omia lemppareitanne, niin pääsen tutustumaan uusiin hajuvesiin!! ♥︎

* Sponsoroitu tuote

With love, Silja


22 Responses to “Tuoksufriikin hajuvesikokoelma”

 1. Maria sanoo:

  Mulla vakkarikäytössä ollu jo 8 vuotta viva la juicy by juicy couture. Ihan super! Hugo bossin the scent for her oli aluks kiva, mut kyllästyin siihen totaalisesti myöhemmin. Nyt sitten jouduin netistä tilaamaan YSL parisienne tuoksun – ehdoton lemppari, koska sitä ei tehdä enää :< mut oon tosi nirso tuoksujen kanssa, sekä myös mieheni pää tulee helposti kipeeksi, joten... rajottaa paljon.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä oon pitkään halunnut YSL:n Black Opiumia, mutta jostain syystä ei oo tullut hankittua… Ja toi Bvlgari on tavallaan sit ajanut sen asian. ;D

   Mun äidin äidillä on paha kemikaaliyliherkkyys, joten sen myötä oppinut kanssa ajattelemaan sitäkin puolta. Kun nään häntä niin ei voi just laittaa mitään tuoksullisia tuotteita..

 2. Anna sanoo:

  Päiväkäytössä ehdoton lemppari Jennifer Lopezin Glow! Tosi raikas ja puhdas tuoksu, aivan super ihana ja nuoremmille naisille tarkotettu :)

  Iltakäyttöön sit Jennifer Lopezin Glow after dark! Nimensä mukaisesti täydellinen tyttöjen iltoihin!

  Pelkkää rakkautta noi tuoksut, suosittelen lämmöllä testaamaan :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En ookkaan varmaan koskaan tuoksutellut kumpaakaan, mutta tuli sellanen fiilis että oon ennenkin kuullut noista hehkutusta! :D Nyt pitää käydä testailee!

 3. Evelyn sanoo:

  Mulla on kans toi dolce & gabbanan tuoksu, se on ihana!! käytän sitä eniten :) Sain sen mun äidiltä, kun ihastelin hänen tuoksuaan ja kyselin mikä haju se on ja sit äiti antoi sen mulle :) Toi dior kiinnostais kans ostaa, haistelen sitä usein… :) Pakko kysyä mitä huulipunaa sulla on näissä kuvissa, näyttää kivalta! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Toi Miss Dior on kyllä niiiin ihana! Noi kaks on ehdottomasti mun lempparit! <3 Huulissa on Diorin Double Rouge 288 ”Miss Crush”! :)

 4. Sanna sanoo:

  Moi! Mitä huulipunaa sulla on näissä kuvissa? Tosi kiva sävy :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Diorin Double Rouge 288 ”Miss Crush”! :) Toi huultenrajauskynä vaan on vähän tummempi ja näkyy tyhmästi kuvissa! :((

 5. Janna sanoo:

  Toi DolceGabbanan 3 ollut mun vakkari jo kohta 6 vuotta ja todellakin kerää miehiltä ilmeisesti ihastusta, koska mun poikaystävä löysi tän mulle

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Siis toi on kyllä niin ihana! En oikeesti tajua että löysin sen vasta nyt, ehdottomasti tulee niin kovaan käyttöön! :P

 6. Pia sanoo:

  Toi D&G 3 ollut mun lemppari kesä/kevät tuoksu jo monet vuodet I H A N A !! Kesäisin mulla arkena käytössä escadan cherry in the air tai versacen versense ja talvella arkisin versacen bright crystal , tosi perus siis! ”Parempana” arkituoksuna mulla on burberry body tender tai michael korssin glam by jasmine. Lemppari iltatuoksuina toimii ehdottomasti juicy couturen viva la juicy noir , hugo boss nuit , ysl manifesto tai armanin si. Hajuvesiä löytyy kaapista se yli 30 kipaletta mutta tuossa ehdottomat lempparit! Huippu postaus , täytyy käydä paria nuista suosittelemistasi testaamassa, suurin osa olikin tälle toiselle tuoksufriikille tuttuja :—)

 7. Saana sanoo:

  Tällä hetkellä suosikit on Bossin The scent for her ja Chanelin Chance :)

 8. Sannukka sanoo:

  Iltaan lemppari on Viktor & Rolfin Bonbon, ja arkena Marc Jacobsin Daisy Kiss :)

 9. Elli sanoo:

  Kun kasvattaa hiuksia, niin onko mielestäsi paha jos suoristaa hiukset kahdesti viikossa? Lämpösuoja on toki käytössä.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No vähän vaikee sanoa kun en oo ammattilainen, ja riippuu varmasti myös vähän hiusöaadusta… mutta mä itse kyllä minimoin kaiken lämpökäsittelyn vaikka ois lämpösuoja! :)

 10. Camilla sanoo:

  Armanin SUN DI GIOIA EAU DE PARFUM on mun ehoton lemppari, kannattaa käydä nuuhkutteleen :)

 11. Tarja sanoo:

  Mun lempparit tällä hetkellä Pradan Candy Gloss, Gaultierin Scandal ja Diorin Poison Girl EdP. Kaikki makeita tuoksuja jotka sopii tähän vuodenaikaan. Vaniljaa, tonkapapua ja hunajaa. Myös vaniljaa ja tonkapapua sisältävä Lancomen Tresor La Nuit Caresse tänä talvena käytössä.

 12. Nanna sanoo:

  Täällä myös tuoksufriikki:)Käytän tuoksuvia shampoo/hoitoainetta ,sekä vartalorasvoja.Tuoksuina sitten käytän kevyitä vartalotuoksuja,etten tuoksu liikaa.
  Minulla kylppärissä vartalotuoksuarsenaali,tällä hetkellä käytössä rasva ja tuoksu valkosuklaa/mansikka.

 13. Anna sanoo:

  Ootteko purkanu kihlat Tatun kanssa? :(

 14. Minski sanoo:

  Hahaa! Mulla itselläni oli toi d&g 3 ja aina kun mulla sitä oli, moni sanoi, että haisen ihan vanhalta kapakkamuijalta :D lopulta itsekin aloin haistamaan sen tunkkasen tupakan hajun joten se jäi sitten käyttämättä :D! Uusin ale löytö on täällä kommenteissakin mainittu viva la juicy couture. Sitä on nyt mennyt päivittäin mutta muuten en hirveästi ole tuoksuja käyttänyt, koska olen kaikille kemikaaleille allerginen :D mut käytän silti esim. Vaatteisiin etten suoraa iholle, niin säästyn edes vähän allergia reaktioilta :D listalla olis kyllä tuo Diorin tuoksu, pullokin on todella kaunis joten se menis allergiasta huolimatta ees sitten koristeena :D sit yksi suositus! Burberryn tuoksu. Mut en nyt yhtää muista mikä (ei ainakaa mikää semmonen ruma ruudukko pullo) :D laitanpa viestin kun muistan nimen ni käy ihmeessä testailemassa :) ps. Oot kyllä super kaunis ja jotenki niin puhjennut kukkaan! Oot ehkä jotenki aikuistunut tosi paljon muutamassa vuodessa mutta se on ehdottomasti hyvä juttu :) kivaa talvea :D <3!

 15. Minski sanoo:

  Se burberryn tuoksu oli weekend! Ja hitto, selailin stockan sivujen tuoksuja ja nyt tuli hirvee himo ostaa joku miljoona tuoksua. En edes muistanut mutta onhan näitä: Versace bright crystal, ysl manifeto, black opium!, dkny se vihree ja punanen pallo :D, jotkut escadatkin on myös ihanan raikkaita kesätuoksuja…!

 16. Annika sanoo:

  Mulla itsellä on päivittäisessä käytössä tommy hilfigerin woman flower marigold, tuoksu on raikas mutta naisellinen ja sen lisäksi käytän tosi paljon escadan turquoise summeria! Olen myös tuoksutellut useasti escadan uutta celebrate N.O.W. tuoksua ja aion sen seuraavaksi hankkia! :) versacen bright crystal mulla on myös käytössä välillä, se on vaan aavistuksen liian voimakas omaan makuuni.

Kommentoi