keskiviikko 07. helmikuu 2018

Wednesday Boogie

Mä heräsin tänään tosi aikaisin siivoamaan ja laittamaan paikkoja kuntoon, koska meille tuli muutama rakennusäijä (:D) tsekkaamaan kylppäriä joka on menossa kokonaan uusiksi tässä jossain vaiheessa.. No ihan kun niitä olis kiinnostanut missä kunnossa kämppä on, mutta onpahan ainakin nyt puhdasta ja siistiä! Mä itse en nykyään kestä kotona minkään asteista kaaosta, mun hyvä fiilis katoaa heti jos on sotkuista, ehkä jopa pieni neuroosi sen suhteen! Joka on muuten ihan uskomaton muutos muutamassa vuodessa, sillä olin ennen varmaan maailman sotkuisin ihminen…

Muuten päivä on tosiaan kulunut ihan perus tyylillä; postausten tekoa valmiiksi ja muutamia hoidettavia asioita jne. Oon myös nyt muutaman päivän sählännyt tässä Postin kanssa, joka tuntuu aina kadottavan mun paketit. Nyt onneksi sain pienen kiukuttelun jälkeen asian hoidettua, mutta se on niin jännä kun paketit ei tule normaalisti perille vaan aina pitää itse nähdä vaivaa sen eteen… Moni kommentoikin eilen mun Insta Storyyn että on kokenut ihan samaa, ja mitä nyt uutisistakin vähän väliä on saanut lukea, niin jostain syystä homma ei vaan toimi. Ärsyttävää..

Huomenna oon menossa Lauran kanssa Fifty Shades Freed -kutsuvierasnäytökseen, ja oon niin innoissani! Ensinnäkin mun mielestä Fifty Shades -leffat on sellasta ihanaa quilty pleasure hömppää, ja yhtä paljon odotan että päästään Lauran kanssa näkemään ja juttelemaan pitkästä aikaa. ♥︎

Yllä olevat kuvat on tänään napsittu kaiken muun touhuamisen lomassa. Ylimpänä kuva NA-KD:ilta saaduista ihanista farkuista, jotka esittelin tänään Instagram Storyn puolella. Siellä on myös -20% alennuskoodi mikäli kiinnostaa. Seuraavaksi ihan perus selfie vaan. :D Sitten parit kengät jotka tilasin Asoksen alesta vähän aikaa sitten! Niillä oli tosi kivoja kevät/kesäkenkiä super halvalla, joten tilasin noi Rooman reissua silmällä pitäen. ;) Viimeiseksi vielä House of Brandonilta tänään tullut paketti! Paketista löytyi ihan super kivoja uutuuksia, oon ihan fiilareissa! Ajattelin että voisin muutenkin tehdä pitkästä aikaa jonkun ostosten esittely postauksen, sillä uusia juttuja löytyy aika tavalla? :D Oliskohan se parempi videolla vai ihan kuvina?

Olis muutenkin ihan super kiva kuulla teiltä jotain postaustoiveita!! Oon ollu viime aikoina tosi fiiliksissä bloggailusta kun sain ensin vähän omaa päätä kasaan sen suhteen että mitä mä tältä blogilta haluan. Nykyään monet blogit on sen verran ammattimaisia että oon kokenut alemmuuden tunnetta esim. siitä ettei mulla oo miljoonia merkkilaukkuja ja en käy jatkuvasti jossain luksusmatkoilla sekä käytä tuhansia euroja kameroihin, mutta pienen reality checkin jälkeen tajusin että mä en vaan oo ihminen joka haluaa edes elää niin pinnallista elämää. Jotenkin vaikeaa pukea mun ajatuksia sanoiksi jotta ymmärtäisitte, mutta oon kuitenkin saanut sen saman vanhan inspiroituneen bloggailu fiiliksen takaisin, ja aijon tästä eteen päin tehdä jutut omalla tyylilläni, enkä koita kilpailla kenenkään kanssa.

With love, Silja


35 Responses to “Wednesday Boogie”

 1. iida sanoo:

  Tällaisia rentoja lifestyle -postauksia ehdottomasti lisää! My dayt ja perus kuulumispostaukset ihan parhautta sulta. Myöskin ennen kuvasit blogiin usein sun asuja ja niitä on kiva katsella, kun pukeudut aina niin kivasti.

  Pakko myös sanoa, että itse sun blogista tykkään ja syy miksi sitä vuodesta toiseen luen, on osittain juurikin se, että et ole yksi niistä ”pintaliitäjä”-bloggaajista, joiden postaukset koostuu uusista merkkiasusteista & -vaatteista, lukuisista ulkomaan matkoista ja kaikesta sellaisesta. Sä ja sun blogi ootte just täydelliset tälläsinä.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo asujen kanssa on ollut nyt talvella niin hankalaa, että niitä ei oo oikestaan siks ollu, kun noi ilmat paranee ja päivät pitenee valon suhteen niin asuja ehdottomasti tulossa taas!! :) Kiitos paljon ihana! <3<3

 2. Maaju sanoo:

  Jeee tosi kiva kuulla, että oot löytäny bloggausintoa :) Älä ota turhia paineita muista bloggaajista, koska me lukijat ollaan täällä vain ja ainoastaan siksi, että sun blogi on meistä kiinnostava. Jos oltais merkkilaukkujen perään niin voitais olla ihan jossai muualla :D Postaustoiveina lisää asioita tyylistä! Sun tyyli ja vaatteet on inspiroinu mua jo vuosia (oon ollut matkassa jo kauan ennen Hippoa). Musta ois kiva nähä vaatteiden esittelyä, kuvat ja video toimii molemmat:) Ois kans kiva nähä joku postaussarja miss yhdistelet samaa vaatetta erilaisiin asuihin! Kivaa kevättä<3

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Oot ihan oikeessa, kiitos paljon kivasta kommentista ja toiveista! <3 Kivaa kevättä sinnekkin!! :)

 3. Moih sanoo:

  Jee kiva että oot taas innostunut bloggaamisesta! Sulta oli kiva nähdä instan puolella tänään niitä vaatteiden esittelyjä. :) Ja öööm no videoita kaipailisin sulta edelleen (taisit joskus syksyllä jo sanoa että kuvailit jotainn videoita? Onkohan ne enää ajankohtasia..) mutta maydayt ja ostosten esittelyt videoilla kiinnostavia, niissä pääsis paremmin näkemään sun persoonaakin eikä vaan kirjoittamisen merkeissä. :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kuvasin joskus joulukuussa meikkivideon, mutta en ollu sit tyytyväinen siihen niin en koskaan julkaissut sitä.. :( Koitan panostaa nyt enemmän videoihin kun saan uuden kameran! :) Kiitos paljon postaustoiveista! <3

 4. E sanoo:

  Postausideoita:

  – tulevaisuuden suunnitelmat/toiveet
  – kysymyspostaus (!!!)

  Ja videot on mun mielestä kivempia, eli toivon videoita! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos!! :-) Koitan tehdä enemmän videoita kun mun uudella kameralla se on helpompaa kääntyvän näytön ansiosta!! :P

 5. Ansku sanoo:

  Hei, katoin instagram storyssä sun vaate-esittelyt ja sulla oli siinä päällä kivanmallinen musta perustoppi, onko toppi mistä ostettu?:) ja kannatan ostosten esittelyä video muodossa :p

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   mun perustopit on aina Vilasta, ne on ihan parhaan mallisia & säädettävät olkaimet ja kiva matsku! :)

 6. Minni sanoo:

  Oot mun lemppari ja ihanaa ku bloggaa taas enemmä!! Niin monta vuotta kuljettu jo sinun matkassa :). Tykkään tosi paljon postauksista missä pureudut johonki syvällisempään aiheeseen ja peilaat sitä itseesi, esim. joku kirjoitus itsetunnosta olisi varmasti mielenkiintoinen tai jostain muista vastaavista :D toivottavasti ei kuulostanu tyhmältä!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Eikä, kiitos tosi paljon! Niiin kiva kuulla tälläistä! <3 kiva kuulla että tykkäät niistä, Mä itekkin jotenkin kun pystyy avautumaan ja näyttämään itsestä muitakin puolia kun shoppailla tai meikkivonkkejä! Hahah!

 7. Anna sanoo:

  Vlogeja kaipaisin! Ymmärrän kyllä jos niiden tekeminen tuntuu vaikeammalta, mut niitä on vaan tosi kiva aina kattoo!
  Vaikka my day videoo tai get ready with me :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Siis ennen oli joo vaikeeta, mutta mun uudessa kamerassa tulee olemaan nyt kääntyvä näyttö, niin että voi hyvin kuvata itseään (Lol) tai siis näkee mitä kuvaa, niin helpottuu huomattavasti! :P

 8. Sini sanoo:

  Heei, voiko kun tuolta asokselta tilaa paketti jäädä tulliin? :)

 9. Minttu sanoo:

  En oo koskaan kommentoinut sun postauksia aikasemmin, vaikka seuraajana oon ollut siitä lähtien kun blogia rupesit kirjoittamaan! Mun mielestä on vaan hienoa, että et mee mukaan tohon luksuselämähässäkkään. :) Lukijana kaipaa sitä, että saa lukea ihan normaaleita juttuja normaalilta, fiksun ja ihanan oloselta ihmiseltä! Jatka samaan malliin, kaikkea hyvää sulle. :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos kun kommentoit nyt! <3 ja hei kiva kuulla, samoin sulle! :)

 10. Sanni sanoo:

  Moi! Kiva jos alat postailemaan useemmin!! Mut ajattelin tulla antaa vinkin :D Nimittäin Rooma ja rooman mukulakiviset kadut vaatii hyvät kengät! Ite olin ekan päivän kesäkengissä (sellaset sandaalit) ja illalla jalat oli tosi kipeet kun mukulakivillä jalkaa täytyy jännittää vähän eri tavalla kun ihan tasasella maalla. Onneks oli lenkkarit mukana ja niillä sit pärjäs hyvin loppuloman kun oli tukevat!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hei kiitos vinkistä! :D Lenkkarit siis messiin koska tullaan varmasti kävelemään ihan sairaasti! ;)

 11. Anonyyymi sanoo:

  Itse inhoan niitä pinnallisia höttöblogeja, jossa patsastellaan laukuilla, luksusmatkoilla, kaikki yrittävät näyttää samalta huulitäytteineen ja hiuksineen, poseeraavat samalla tavalla, käyvät dinnereillä jne.

  Tykkään kyllä lukea matkustamisesta ja muusta, mutta niistä blogeista katoaa kaikki tartuntapinta ja persoonallisuus, mitään henkilökohtaista ei haluta tuoda julki vaan koko sisältö on sitä samaa pinnallista höttöä – ja blogit alkavat vain olla toistensa kopioita kun persoonaa ja henkilökohtaisia juttuja ei haluta blogiin.
  Em. syystä en juurikaan enää lue blogeja. Ei kiinnosta lukea samaa höttöpostausta jokaisesta blogista viikosta toiseen. Kaipaan suuresti blogimaailmaa, jollainen se oli vaikkapa 5 vuotta sitten. Blogiteksteihin pystyi samaistumaan, myötäelämään, ne herättivät tunteita, ne kertoivat arjesta, tavallisesta elämästä, iloista ja suruista, ongelmista ja oivalluksista. Tavallisesta elämästä.

  Ei tavallisessa elämässä arki koostu pelkistä luksusjutuista – ei edes rikkailla tai/ja kuuluisilla. Mihin unohdettiin oikea elämä blogeista?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa! Enkä kestä sitä vääristynyttä kuvaa joka tulee nykyään somesta kun kaikki on vaan niin hienoa ja täydellistä. Mä nautin arkisista jutuista ja haluun elää sellasta kivaa _normaalia_ elämää. :)

   Kiitos kommentista <3

 12. Annina sanoo:

  Jee täällä ollaan kanssa innoissaan, että oot löytäny taas bloggausintoa!! :) hyvä asenne sulla Silja! Omalla tyylillä vaa teet asiat ni sillei tulee just parasta <3 täällä odotellaan aina innolla sun uutta postausta! Ja täytyy iteki sanoo et hyvä ettei sun blogi ole menny siihen "luksuselämä" touhuu, nimittäin näistä sun postauksista saa enemmän inspiraatiota omaan elämään. Ihanaa kohta alkavaa viikonloppua sulle! <3

 13. N sanoo:

  Nämä ihan ”normit” blogit on enemmän ku just hyviä! Ei vaan jaksa aina lukea nuita pintaliito juttuja missä kaikki on niin hyvin ja todellisuudessa ei ookkaan ja kaikenmaailman siloteltuja kuvia. Mutta hei, ois kiva nähdä sisustusjuttuja, laajoja kuvia teidän kodista ja kysymyspostaus tms! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos ideoista!! Koti/sisustuspostauksia on kyllä tulossa, mutta tosiaan nyt meille tulee kylppäri remppa joka taas siirtää ainakin isompia postauksia… ;(

 14. Memmu sanoo:

  Tää blogi on hyvä jus näin. Minä en ainakaan edes jaksa lukea niitä ”louis vuitton pariisin reissut, gucci juttuja. Niin pinnallista potaskaa että ei kiinnosta yhtään.

 15. Sella sanoo:

  Mahtavaa kun oot alkanut postaamaan enemmän!! :)

 16. kätsy sanoo:

  mistä tuo ihana keltainen offshoulder on?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Oisko VeroModasta tms? :) Kuitenkin House of Brandonilta saatu!

 17. xod sanoo:

  Oon samaa mieltä kun aiemmat että just siks tätä luen kun tää on aito eikä sellanen pintaliitoblogi jota tuntuu niin paljon nykyään olevan :)

 18. Olivia sanoo:

  Bloggaustoiveita multa olisi päivän asut, suosikit- postaukset (esim. lempikengät, ruuat laukut tms. :D). Tykkään myös ihan hitsisti lukea esim. Hiposta, joten sen kuulumisia ois kiva kuulla useammin. :)

 19. Sara sanoo:

  Palasin blogiisi selailemaan mielenkiinnosta vuosien jälkeen! Pakko sanoa: HYI hitto sellaset blingbling 10 000 merkkilaukkua – elämä on täydellistä JA VALKOISTA – silikoni+botox+feikki -blogit on kamalan tylsistyttäviä :’D

  Ja niiin surullisia, tehdään itsestä ”kopio” kun luullaan että se näyttää kauniilta. Vaikka bloggaajan elämä oikeesti oiski semmosta… Silti se on niin pinnallista :/ Ehkä sellaiset blogit myös siksi provosoivat ihmisiä olemaan ilkeitä? :o

  Koen tietysti itsekin nuorena naisena paljon ulkonäköpaineita, mutta en voisi kuvitella asuvani Helsingissä sen takia kuinka pinnalliselta se meno siellä aina tuntuu (toki vaan oma + muutaman kaverin kokemus).

  Oon melko saman ikäinen sun kans ja muistan ko luin sun ja jennin blogeja teininä ja ne oli just parasta ikinä :D

Kommentoi